Şimdi Ara

ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN ! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.741
Cevap
36
Favori
278.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: javaopera

o kadar iyi mi yani

Bu altyapıya göre güzel seninkiler . Ama kopma yaşamıyorsun herhalde o değerlerle değil mi ? O zaman kötünün iyisi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glyph -- 14 Ağustos 2007; 23:57:45 >
  • kopma felan yok hata felan da vermiyor . geçinip gidiyoruz
  • Arkadaşlar.. Benim değerler bunlar.. Geçen gün hattımı 2048'e çektiler.. Bugün de 1024.. Ama hala tam performans alamıyorum.. 4096 iken performans süperdi ama arada kopmalar oluyordu.. Bunu düzeltmek için telefon hattındaki parazitleri telekom'a düzelttirmemin veya kabloları değiştirmemin bir faydası olur mu? Lütfen yardım.. Ağlayacağım!! :(

ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarmanno -- 15 Ağustos 2007; 1:23:02 >
  • bunlarda benimkiler fena degil :P
    Mode: G.DMT
    Type: Fast
    Line Coding: Trellis On
    Status: No Defect

Downstream Upstream
    SNR Margin (dB): 30.5 31.0
    Attenuation (dB): 24.5 22.5
    Output Power (dBm): 11.8 19.6
    Attainable Rate (Kbps): 8704 1248
    Rate (Kbps) 1024 256
  •  ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN !

Benim değerlerimde bunlar. Siz şimdi bunlara iyi diyeceksiniz ama ben 256k da iken bunun 1,5 katı daha iyi değerler alıyordum. Bu arada santrala uzaklığım 100 metre kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 15 Ağustos 2007; 1:41:05 >
  • Upstream Sınırı
    9
    Downstream Sınırı
    31

Downstream Hat Zayıflaması
    15
    Upstream Hat Zayıflaması
    3
  • Noise Margin 30.3 dB 31.0 dB
    Line Attenuation 26.5 dB 14.0 dB

bunlarda bnmkiler
  • Benim değerler kötü olsa gerek ? :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Antonio_

Arkadaşlar.. Benim değerler bunlar.. Geçen gün hattımı 2048'e çektiler.. Bugün de 1024.. Ama hala tam performans alamıyorum.. 4096 iken performans süperdi ama arada kopmalar oluyordu.. Bunu düzeltmek için telefon hattındaki parazitleri telekom'a düzelttirmemin veya kabloları değiştirmemin bir faydası olur mu? Lütfen yardım.. Ağlayacağım!! :(

Bu değerler ne böyle ? Mutlaka arıza kaydı alsınlar, gelip ölçüm yapsınlar . Hızını 256'ya bile düşürebilirler bu değerlerle yoksa .

• quote:

Orjinalden alıntı: Glyph

quote:

Orjinalden alıntı: Antonio_

Arkadaşlar.. Benim değerler bunlar.. Geçen gün hattımı 2048'e çektiler.. Bugün de 1024.. Ama hala tam performans alamıyorum.. 4096 iken performans süperdi ama arada kopmalar oluyordu.. Bunu düzeltmek için telefon hattındaki parazitleri telekom'a düzelttirmemin veya kabloları değiştirmemin bir faydası olur mu? Lütfen yardım.. Ağlayacağım!! :(

Bu değerler ne böyle ? Mutlaka arıza kaydı alsınlar, gelip ölçüm yapsınlar . Hızını 256'ya bile düşürebilirler bu değerlerle yoksa .

Abi ölçüm yapsınlar derken? TTNet değil di mi? Telekom gelip hat ile ilgili işlem yapacak anladığım kadarıyla.. Yemin ederim sinir hastası oldum :( Bugün dedim tekrar 4096 yapın benim hattımı.. Kopsada en azından hızlı. 1024 yapmışlar.. Sayfalar bile zor açılıyor.. Sorunum hat yani telekom ile mi ilgili?

• Arkadaşlar

Sanırım bir çok kişi bunu atlıyor 1 senedir kullanmış oldugum taş 2048 hattım 6 güngündür sürünüyor Snr degerlerim uçta ancak bir husus var CRC degerim sürekli artıyor.Bu deger hakkında bilgi sahibi olna arkadaşlar lütfen yardım
  • santrale 5-6 km var uzaklığım
    bizim yakınlara bi kutu ilave yaptılar mevcut sinyali arttırıyormuş, ondan sonra biraz daha iyi oldu
    imza toplayıp dilekçeyle başvurursa hattı ölmek üzere olan arkadaşlar çözüm sunabilir belki tt

2mbit kullanıyorum zaman zaman 1500 kbps ile bağlanıyor bazende iyiliğinemi geliyor neyse 2mbit yapıyor :)
    ama sürekli kopma durumu mevcut

• SNR margin (dB): 6.6 16.0
    Attenuation (dB): 57.0 31.5

benimki nedir yaw en kötüsümü :D

2048 sınırsız
  • quote:

SNR margin (dB): 6.6 16.0
    Attenuation (dB): 57.0 31.5

benimki nedir yaw en kötüsümü :D

2048 sınırsız

Seninde benim gibi gerçekten baya kötüymüş..

arkadaşlar bende bunlar var sizin dediğiniz değerleri gösteren yer yok nerden bakabilirim
  • Upstream Rate (Kbps) 96
    Downstream Rate (Kbps) 1024
    Upstream Margin 5
    Downstream Margin 31
    Downstream Line Attenuation 3
    Upstream Line Attenuation 0

Anlamadığım nokta upload hızım neden 96? Ayrıca emule download hızım bi ara 100 kb oluyo bi ara 10 kb oluyo. anlamadım gitti..

Postaneye uzaklığım yaklaşık 50 mt:) Değerler nasıl bilmiyorum

arkadaşlar bunlarmı acaba

Arkadaşlar sonunda buldum ve orada Uzak tx gücü var o nedir onu işaretledim kırmızı ile cok yüksekti o ,,, + bağlantı hızım çok kötü cok yavaş

Böyle bir bağlantı olabilir mi ya??
    Nereyi aramamız lazım bunun düzeltilmesi için?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.