Şimdi Ara

ADSL Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana artık fenalık geldi bu ADSL problemlerinden ara ara beni çıldırtmak için mi oluyor anlamıyorum ama bugünlerde yine bazı siteleri açamamaya başladım...
    Bakıyorsunuz bir gün herşey düzgün çalışırken ve açılırken, akşama veya ertesi gün sabaha bazı siteler açılmıyor...Bunun nedeni ben miyim? yoksa bu sizede oluyor mu (yani genel bir problem mi acaba?)
    Eğer bu sadece bende oluyorsa bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlardan akıl-fikir bekliyorum...
    Proxy arkasındaymışım birde nasıl başka bir proxy adresini kullanacağım?

• proxy kullanmak için firefox yüklemeni tavsiye ederim , daha sonra google sitesinden aratıp proxy ip'leri veren yerleri bulursun
  • IE'da halledemez miyim bu sorunu?
  • IE'de de proxy kullanabilirsin : internet seçenekleri/Bağlantılar/Yerel Ağ Ayarları/Proxy Sunucusu
  • Ağ Bağlantılarımdan TCP/IP ye gir aşağıdaki dns sunucusunu kullanı işaretle sırası ile
    212.156.4.10
    212.156.4.11 yaz tamamla eğer yine de olamdı diosan

212.156.2.70
    212.156.4.20

Bunlaru yaz bende canavar gibi çalışıor.
  • Arkadaşlar bende bir süredir bazı sitelere zor girmeye başladı,birde siteler açılıyor ama bannerlar resimler gelmiyor,böyle bir sorun yaşayan adslci arkadaş varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: populous

Arkadaşlar bende bir süredir bazı sitelere zor girmeye başladı,birde siteler açılıyor ama bannerlar resimler gelmiyor,böyle bir sorun yaşayan adslci arkadaş varmı?

evet bana da oluyor. www.publicproxyservers.com adresindeki proxy sunucularını dene bence...
  • IE de bende proxy çalışmıyor mesela , onun için firefox dedim

quote:

Orjinalden alıntı: dingil1980

IE'de de proxy kullanabilirsin : internet seçenekleri/Bağlantılar/Yerel Ağ Ayarları/Proxy Sunucusu
  • Bende bi ara iede proxy girmişdim,bazı sitelere hiç girmemeye başlamıştı,üstelik kendi zoomx4 web consoleda gelmiyordu.
    Ondan sonra proxy kullanmadım hiç ama bu son dönemde adslden hiç memnun değilim,
    Bu trky dns ayarda var ama fayda etmiyor.
  • Arkadaşlar birde şöyle bir sorunum daha çıktı,
    normal adsl çalışırken birden sayfalar kalıyo ve offline oluyo sayfa görüntülenemiyo,
    ne yaptıysam bilgisayarı açıp kapatmaktan başka fayda etmiyor,
    acaba bilge virüsmü girdi?Gerçi norton bişey bulamıyor ama anlayamadım gitti,
    ne olabilir acaba arkadaşlar?
  • Yardım eden herkese teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: populous

Arkadaşlar birde şöyle bir sorunum daha çıktı,
    normal adsl çalışırken birden sayfalar kalıyo ve offline oluyo sayfa görüntülenemiyo,
    ne yaptıysam bilgisayarı açıp kapatmaktan başka fayda etmiyor,
    acaba bilge virüsmü girdi?Gerçi norton bişey bulamıyor ama anlayamadım gitti,
    ne olabilir acaba arkadaşlar?

Norton bulamaz zaten, kaspersky kur, adaware ile spyware arat ve daha sonra da zone alarmla kapıları kilitle...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.