Adwords hesabım bloke oldu ve Google'a 5 defa mail attım. Hepsinde aynı standart cevabı aldım:
>> Merhaba, E-postanız için teşekkür ederiz.
Hesabınızı incelememizin ardından, Google AdWords hesaplarınızın Şartlar ve Koşullarımıza uymadığını fark ettik. Bu nedenle, hesabınız ve varsa oluşturduğunuz ilgili tüm hesaplar askıya alınmıştır.
Hatırlayacağınız gibi, AdWords'e kaydolurken kabul ettiğiniz Şartlar ve Koşullar'da, gerekli görülmesi halinde Google'ın herhangi bir reklamı inceleme ve herhangi bir reklamın yayınını durdurma hakkının saklı olduğu belirtilmektedir. Bu Şartlar ve Koşullar'ı şu adresten inceleyebilirsiniz: https://adwords.google.com.tr/select/tsandcsfinder.
SONRAKİ ADIMLAR ..... ..... <<
Hatta sinirlendim ve şöyle bir mail attım:
>> merhaba, üçüncü defa aynı standart cevabı yolluyorsunuz. Bu da yazdığım yazıyı okumadığınız anlamına mı geliyor? İlk kampanyalarımda hata yapmış olabilirim. Hepsini sildim zaten. Bundan sonra dikkatli olacağımı ve Google AdWords Şartlar ve Koşullara uyacağımı beyan ediyorum. Ve size soruyorum, başka ne yapabilirim? Lütfen yine aynı cevabı kopyala yapıştır yapıp göndermeyin. Hesabınız bir daha açılmamak üzere kapandı, biz Google Adwords olarak hiç hata kabul etmeyiz, bir kez dahi kural ihlali yaparsanız sizi sonsuza dek aforoz ederiz deyin, ben sizi bir daha rahatsız etmeyeyim. iyi çalışmalar... <<
Bu sefer cevap şöyle geldi:
>> Merhaba Mustafa Bey,
Hesabınızı (541-229-1469) incelememizin ardından, Google AdWords hesaplarınızın Şartlar ve Koşullarımıza uymadığını fark ettik. Bu nedenle, hesabınız ve varsa oluşturduğunuz ilgili tüm hesaplar askıya alınmıştır. ... ... <<
Yani yine aynı cevap, aynı içerik. Gerçekten bir kez askıya laındıktan sonra Adwords hesabını tekrar aktif etmenin bir yolu yok mu? Ne yapmam gerekiyor? Neden bu kadar agresif davranıyorlar? Bu konuda bilgisi, tecrübesi olan varsa lütfen yazsın. Ilk Adwords reklamlarım dikkatsizce hazırlanmıştı, ama onları sildim ve tekrardan bu sefer kurallara uyarak dikkatli bir şekilde reklam vermek istiyorum. Ne yapabilirim?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme