Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm ben bir kasa almayı düşünüyorum araştırırken bu kasa ilgimi çekti tabiki sizlerinde bilgileriniz ve düşünceleriniz benim için önemli, ben şimdi bu kasayı alsam 10 adet fan kullanabilirmiyim yani fan kontrolcü falan gerekiyormuş heralde pek bir bilgim yok ayrıca kasa boyutuda 48.2cm ufak gelebilir mi bana canlandırma yapamadım malesef kullandığım anakart asus m4n68t-m v2 ekran kartım sapphire hd5750, fiyat olarak max. 150tl bir limitim var önerilerinizi bekliyorum yardımcı olursanız memnun olurum.
10 tane fana gerek yok, çok sesli olur ve toz çeker, fan kontrolcü alman lazım, kasanın önde, arkada ve üstte birer fan olması yeterli, çok gerekli olursa yana da bir tane takabilirsin.
C70 beyaz almasını tavsiye edebilirim.Bütçe belirtmediğinden bunu yazdım.Şık,sade ve epeyce fan takabilirsin ama gereksiz olur,ben HDD lerin olduğu yerde 2 adet 1 adet egzoz ve üstte 2 adet olmak üzere 5 fanla kullanıyorum.Güzel kasadır.
quote:
Orijinalden alıntı: Sadecebirdost
C70 beyaz almasını tavsiye edebilirim.Bütçe belirtmediğinden bunu yazdım.Şık,sade ve epeyce fan takabilirsin ama gereksiz olur,ben HDD lerin olduğu yerde 2 adet 1 adet egzoz ve üstte 2 adet olmak üzere 5 fanla kullanıyorum.Güzel kasadır.
150 TL'ye C70 varsa arkadaş alsın, bütçesi 150 TL
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
quote:
Orijinalden alıntı: Sadecebirdost
150 TL'ye C70 varsa arkadaş alsın, bütçesi 150 TL
mesajı tam okumamışım prdn
önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar biraz daha düşüneyim kafam karıştı :)