Şimdi Ara

AeroCool Xpredator 2 - Detaylı İnceleme! Türkiye'de İlk! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Açıkçası bu fiyata Türkiye koşullarında daha iyi bir kasa bulmak imkansız ki fiyat olarak daha yüksek kasalardan bile oldukça üstün bir ürün
  • Mephalay M kullanıcısına yanıt
    Bu modelde takılma gibi bir şey söz konusu değil ve butonların derinliğini de çok iyi ayarlamışlar. Butonlar yağ gibi kayıyor adeta
  • ayakliPC kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

Valla beni de bitiren özelliklerinden biri o kanatlar Dediğin gibi kasada yok yok
  • 1-1,5 senedir Xpredator X2 beyaz kullanıyorum, çabuk kirlenme dışında hiç bir sorunla karşılaşmadım. hayırlı olsun dostum
    Hala yaptığım modifiyeyi değiştirmedim, sadece anakart ve ekran kartımı değiştirdim şuan eski sistem takılı. MSI P45-C51 ve Xenon X5482 ikilisini kullanıyorum şimdilik.

AeroCool Xpredator 2 - Detaylı İnceleme! Türkiye'de İlk!

Edit: Resim çıkmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IItwentysixII -- 3 Mayıs 2016; 20:30:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IItwentysixII

1-1,5 senedir Xpredator X2 beyaz kullanıyorum, çabuk kirlenme dışında hiç bir sorunla karşılaşmadım. hayırlı olsun dostum
    Hala yaptığım modifiyeyi değiştirmedim, sadece anakart ve ekran kartımı değiştirdim şuan eski sistem takılı. MSI P45-C51 ve Xenon X5482 ikilisini kullanıyorum şimdilik.

AeroCool Xpredator 2 - Detaylı İnceleme! Türkiye'de İlk!

Edit: Resim çıkmamış

Merhaba,

Bu normal XPREDATOR değil mi?
    Hatırladığım kadarıyla onun üst kapakçıklar tek parçalıydı, çıkışlar falan da biraz daha değişikti tabi. Fan kontrolcüler potansiyometreliydi falan.

• güzel kasaymış teknobiyotik videoda çekmiş bakmak isteyen olursa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasayı begenmedim. eski kasa dağa güzeldi. şuan kullanıyorum ilk versiyonu. bu arada kasa biraz daha büyümüş ihtiyacı olanlar için iyi ancak herkes bu kadar büyük kasa kullanmaz
  • ßekir kullanıcısına yanıt
    kasayı aldım ama asus prime anakarta bağlantı sorunu yaşıyorum.

anakartta sarı ışık yanıyor
    diğer hiç bir şey çalışmıyor
    mesela fanlar
    3 kabloda arttı nereye bağlayayım bunları
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.