Şimdi Ara

Afili Filintalar tafyasını okuyor musunuz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son dönem Türk edebiyatının en sağlam tayfası. İkinci Yeni'ye benzetiyorum dil ve edebiyat biçimlerini. Aralarından en essahlısı Hakan Günday herhalde. Bunun yanında Emrah Serbes, Murat Menteş de var. Barış Bıçakçı çok popüler değil ama Oğuz Atay'ı andırıyor edebi mizacı. Hakan Günday'ın kinyas ve Kayra ve Piç'i, Barış Bıçakçı'nın " Sinek Isırıklarının Müellifi " ve Alper Canigüz'den Tatlı Rüyalar, Gizliajans tavsiye ettiklerim arasında. Sizin öneri ve tavsiyeleriniz neler beyler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wikiyazilim -- 21 Kasım 2016; 16:6:23 >

• Afili filintalar Murat menteşin dublörü dilemması kitabından bir bölüm diye hatırlıyorum ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murat MENTEŞ - Ruhi Mücerret kitabını çok beğenerek okudum. Tavsiye ederim.

Hakan GÜNDAY çok güzel anlatım ve dil seviyesi yakalamış bir yazar. Naçizane görüşüm yazarın seçtiği konular tartışılabilir fakat sadece kullandığı dil için okunur.
  • Ben de çok beğeniyorum. İdeoloji olarak çok aynı tarafta olmasak da genelinin anlatım tarzı çok güzel. Murat Menteş'in yeri ayrı ama Emrah Serbes de okudum çok da hoşuma gitti. Bu tarz yazan pek yok bizde farklılık güzel oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadığım için kitaplarının içeriği hakkında yorum yapamam ama Murat Menteş'i araştırırken gerek YouTube'da izlediğim TV programları ve röportajarında, gerek Twitter'da ve farklı yerlerde yazdığı yorumlarıyla okumaya değecek bir yazar olmadığı fikrine vardım. Sürekli afili cümleler kurup dikkat çekme peşinde ve tespit yapma derdi had safhada, bu nedenle çok sık saçmalıyor. Özellikle CNN Türk'te çıktığı bir programda ağır saçmaladığını hatırlıyorum.

"Biz AKP'ye laik olduğu için oy verdik."
    "Türkiye'de aslında çok büyük problemler yok."

Konuşması hep bunun gibi saçma sapan sloganlar ve absürt tespitlerden oluşuyor. Her daim medyanın ilgisini çekme ve her kesime hitap etme gayesinde olduğu için Murat Menteş'i okunmaya değer görmüyorum. Romanları en çok satanlar listesine girebilir ama öldükten sonra unutulacağını düşünüyorum.

• Haklı olabilirsin, ben de zaten ideolojisini değil edebi yeteneğini beğeniyorum. Alper Canigüz ve Hakan Günday için aynı şeyler geçerli değil, Murat Menteş'ten daha giderli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.