Şimdi Ara

:::::: AFİŞ, LOGO, WEB TASARIM SAYFA VB. İSTEK :::::::::::::

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar isteyene bilgilerini verdiği taktirde herhangi fhotoShop dökümanı ( logo, afiş, web tasarım vb. ... ) hazırlayabilirim zamanım oldukça. Lütfen istekte bulunacak arkadaşlar istedikleri dökümanının içeriği, boyutu, kullanılacak objeleri, yazıları vb. bilgileri de göndersin... Yeniden foruma yaptıklarımı gönderirim...

• Hocam ben bi site yapıcam babamın işi için.Sitede sadece HTML olcak veri tabanı fln olmayacak.Sitede toplam 4-5 Sayfa olcak.İşte solda avizeler,hakkımızda,anasayfa,iletişim fln.Avizelere tıklıyınca avizelerin küçük halleri görüncek tıklıyınca büyüycek.Bunların hepsini yapabilirm(HTml bilgim war)ama kullanabileceğim hazır bir tema bulamadım.Bulduğum temalarda çok aşırı basit.Bu konuda bana yardımcı olabilirmisin?Bu iş için bir tema bulabilirmisin?Ya da bana böyle basit bir site oluşturabilirmisin?
  • Eğer ilgilenirsen bana pm den ulabilirsin.Ya da msn adresim thispotkey@hotmail.com
  • İstekte bulunun arkadaşlar... Hatta diğer bilgilerini paylaşacak arkadaşlarla istekler üzerine yapılan çalışmaları photoshop dökümanları olarak birbirimiz ile paylaşalım ve birlikte birşeyler çıkaralım ortaya... Hem işe yarayalım hemde kendimizi geliştirelim...
  • beyler banner tasarımı yapabilirim bende boş zamanlarımda
  • banawww.pcdersanesi.org forumundaki bannerı yeniden tasalayabilirmisin onu ben yaptım ne kadar berbat olduğu ordada

Bir şey daha isticem ama yapabilme imkanınız varsa flashlı bi banner yapabilirmisiniz. yani olur sa olmazsa resime razıyım.
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wboylord -- 6 Aralık 2006; 17:35:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wboylord

banawww.pcdersanesi.org forumundaki bannerı yeniden tasalayabilirmisin onu ben yaptım ne kadar berbat olduğu ordada

Bir şey daha isticem ama yapabilme imkanınız varsa flashlı bi banner yapabilirmisiniz. yani olur sa olmazsa resime razıyım.
    teşekkürler

bence berbat falan deil çok güzel o banner sitenin renklerine ve temasına cuk die oturmuş hiç kasma bence bana sorarsan kardeş..
  • umutözturk e katılıyorum.
    bırak kalsın... güzel.
  • bencede banner gayet güzel ama istersen yapıyım bir tane
  • quote:

Orjinalden alıntı: teenager

Arkadaşlar isteyene bilgilerini verdiği taktirde herhangi fhotoShop dökümanı ( logo, afiş, web tasarım vb. ... ) hazırlayabilirim zamanım oldukça. Lütfen istekte bulunacak arkadaşlar istedikleri dökümanının içeriği, boyutu, kullanılacak objeleri, yazıları vb. bilgileri de göndersin... Yeniden foruma yaptıklarımı gönderirim...

ya gülüyorum sana sen daha forum kurmayı bilmiorsun millete nasıl web sitesi tasarlayacaksın çok merak ediorum + bana para ile forum kur du ruyorsun sonra 3 kuruş para için yalan atıorsun paranı yolladım die sana ptt dekontunun numarasını yolla madem diorum sen bi hafta 10 gündür yok çocuğum oldu çok ofise gitmiorum yok sejreterime soramam die bi sürü laf sayıyorsun..çekmecendeki dekont numarasını bana söylemek bu kadar zor demek ki deil mi? tüm arkadaşlardan özür dilerim ama bana emeğim istedim die başlarım tafrana yazan adamı ben de burda rezil ederim..o kadar...para peşinde olmadığımı bu forumdaki birçok arkadaş biliordur hep insanlara yardım etme taraftarrıyım ama kusura bakma beni insan yerine koymayan iplemeyen ve emeğimi çalan biri için cebimden neden host ve domain parası vereyim..al şimdi o para sana sadaka olsun arkadaşım güzelce harca ok ;) helali hoş olsun yalana gerek yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutozturk -- 6 Aralık 2006; 19:34:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bitirenadam

bencede banner gayet güzel ama istersen yapıyım bir tane

Yani hani derler ya insanın içine sinmesi lazım diye işte öle bişi [ zahmet olmassa bi yapsan yani nasıl bişi istediğim saten ordada işte birazdaha teknolojik mümkünse flahslı bişey yapabilirseniz sevinirim yani saten olmssa kalır madem güzel diyosunuz.

bu arada teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutozturk

quote:

Orjinalden alıntı: teenager

Arkadaşlar isteyene bilgilerini verdiği taktirde herhangi fhotoShop dökümanı ( logo, afiş, web tasarım vb. ... ) hazırlayabilirim zamanım oldukça. Lütfen istekte bulunacak arkadaşlar istedikleri dökümanının içeriği, boyutu, kullanılacak objeleri, yazıları vb. bilgileri de göndersin... Yeniden foruma yaptıklarımı gönderirim...

ya gülüyorum sana sen daha forum kurmayı bilmiorsun millete nasıl web sitesi tasarlayacaksın çok merak ediorum + bana para ile forum kur du ruyorsun sonra 3 kuruş para için yalan atıorsun paranı yolladım die sana ptt dekontunun numarasını yolla madem diorum sen bi hafta 10 gündür yok çocuğum oldu çok ofise gitmiorum yok sejreterime soramam die bi sürü laf sayıyorsun..çekmecendeki dekont numarasını bana söylemek bu kadar zor demek ki deil mi? tüm arkadaşlardan özür dilerim ama bana emeğim istedim die başlarım tafrana yazan adamı ben de burda rezil ederim..o kadar...para peşinde olmadığımı bu forumdaki birçok arkadaş biliordur hep insanlara yardım etme taraftarrıyım ama kusura bakma beni insan yerine koymayan iplemeyen ve emeğimi çalan biri için cebimden neden host ve domain parası vereyim..al şimdi o para sana sadaka olsun arkadaşım güzelce harca ok ;) helali hoş olsun yalana gerek yok..

arkadaşım geçmiş olsunmu denir bilemem ama yaptığn sitenin domanini falan söle bizde gezeceğimiz siteleri bilelim

• arkadaşım kimse beni yanlış anlamasın bu forumda kimseye tek bi laf sölemişliğim yoktur elimden geldiğince herkese sonuna kadar yardım etmeye çalışıyorum ama biz de kandırılacak çocuk deiliz yoksa parada deilim param yok dese biri bana ağzımı açmam elimden gelen yardımı da yaparım..postumun sonundaki mesaj açık;)
  • teenager teşekkürler bende sendenhttp://www.gokkusaginakis.com için bir banner isteyeceğim http:// gokkusaginakis.blogcu.com adresinde bir iki tane yaptım ama iyi olmadı şimdiden teşekkürler..
  • hocam bi miktar uğraştım, gecenin 2.30 unda bu kadar oluyor valla :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuribjk

hocam bi miktar uğraştım, gecenin 2.30 unda bu kadar oluyor valla :)

kardeşim ellerine sağlık çok güzel olmuş teşekkkürler. Aslında ayıp olur bunu söylemem ama eğer hala psd olarak duruyosa elinde büyük olarak yazan DERSANESİ.ORG yazan yerin başına PC ekleyebilirmisin

Pcdersanesi.org olsun bu şekilde belki yanlış anlaşılabilir oradaki bilgisayarda süper yanii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wboylord -- 7 Aralık 2006; 10:42:53 >

• Pc kısmını ordaki bilgisayarın ekranına yazmıştım, biraz değişik olsun diye :) ama o kısmını beğenmediysen akşam düzeltip gönderirim. Şimdi derse gideceğim, beğenmene sevindim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuribjk

Pc kısmını ordaki bilgisayarın ekranına yazmıştım, biraz değişik olsun diye :) ama o kısmını beğenmediysen akşam düzeltip gönderirim. Şimdi derse gideceğim, beğenmene sevindim

kardeşim beğenmemek değil çok güzel hani ben anladım onun öyle olduğunuda işte anyamayanlar olu diye söyledim bi çalışabilirsen o kısma bakalım nasıl olcak olmadı kalır aslında bu güzel ama

işte buda sitemiz nasıl olmuş :)www.pcdersanesi.org

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wboylord -- 7 Aralık 2006; 12:21:25 >

• Selam arkadaşlar, Tüm bilgisayar programlarının eğitim cd leri, hemde özel kursların kaynak olarak kullandıkları şimdi Avrupada.www.gorseldershane.eu tavsiye ederim. Bende bilge adama gitmeyi kafama koymuştum fakat kısa bir araştırma sonunda hiçte göründüğü gibi olmadığını anladım. Ancak Görsel eğitim cd lerinden çok faydalandım.
  • arkadaşlar çalıştığım hastane için web sitesi yapacam walla ticari değil onun için bi logo lazım hastane adı çorum alaca devlet hastanesi kuruluş yılı 1985 hitit güneşini kullanabilirseniz logoda sevinirim zaten geri kalanıda klasik hastane logolarında olan yılan falan şimdiden teşekkür ederim saolun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.