Şimdi Ara

Ağlamakta özgürüm..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne olacak bu Yasuo'nun hali? Derecelide banlıyoruz ama normal oyunlarda ne zaman karşıda yasuo olsa kaybetmek zorunda mıyız ya? oynamayı bilsem seçip oynayıp taşıyacağım yemin ederim free elo ama bilmiyorum. adamın kafasına vuruyorum koridorda çıkıp 5 dakika solo ittirip bi iniyo levelda yetişmiş, itemleri zaten ucuz olduğu için ve ucuz itemleri de aşırı şekilde güçlendiren bi pasifi olduğu için her türlü kesiyor beni. ben oyunda artık denge ve adalet olduğunu düşünmüyorum. zed alsak -ki bitti, uygun kabiliyeti yok- TFde onun kadar iş yapamıyoruz, LB alsak oyun sonu düşüyoruz, Lissandra alsak itemleri çok pahalı olduğu için tamamlayana kadar oyunu bitiriyorlar. cidden adalet denen bir şey yok resmen "al bak bunu koyuyorum oynarsan oyna oynamıyosan lose steake bağlarsın" diyorlar. her şampiyonun dengede tutulamayacağının farkındayım ama umarım sizde ap heroları silmek için ne kadar uğraştıklarının farkındasınızdır. preseason dedim, yeni yama gelmiş yok gram dokunmuyorlar şampiyona. zhonya çıkana kadar oyun bitiyor ya oyun bitiyor resmen ilk iteme rushluyorsun millet 2 item + bot bitirmiş sen hala zhonyayı bitirmeye çalışıyorsun, olmuyor, ağlayasım geliyor beyler yasuo yüzünden kaybettiğim oyun sonu ekranlarına gelince gözümden iki damla yaş düşüyor... siz ne düşünüyorsunuz? ne yapıp ezerim bu heroyu? ahri ile kafasına vurdum 30. dakikada malphın attığı R üzerine Rye basarak dörtte dört attı şampiyon. hayır blindpick olunca CT'de seçemiyoruz. eğlenmek istediğim şampiyon sırf ad assasin/fighter değil diye kaybetmek zorunda mıyım bu sezonda ya

• yaşuo güçlü çar walla .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-77293B3E8

yaşuo güçlü çar walla .d
    vallahi şampiyonlara overpowered şampiyon demek adetim değildir ama cidden bu aşırı overpowered
  • Foşik riot apcleri rahat bırak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vayne al yanına saglam duo ile bot pre git dakika 15ten sonra pentanı at

• quote:

Orijinalden alıntı: Xvassago

Vayne al yanına saglam duo ile bot pre git dakika 15ten sonra pentanı at
    normalde bende çok vayne oynuyorum zaten, ama geçen sezon derecelide o kadar çok adc oynadım ki artık midem bulanıyor bot lane'den bende başka laneleri öğrenmeye çalışıyorum şu an LB hikayesi nedeniyle çok sevdiğim bi şampiyon onu trainleyeceğim
  • Myahney Spears M kullanıcısına yanıt
    Bol şanslar sana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DEPRESYONDAYIM MUTLU DEĞİLİM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xvassago

Vayne al yanına saglam duo ile bot pre git dakika 15ten sonra pentanı at
    Öyle saçma bi karakterki 95 ad ile 85-90 düz vuruyor (zırh delme olmadan , nası yapıyor anlamış değilim , riot kesinlikle orda yazandan fazlasını veriyor o heroya) , kritik gelirse 150-180 . Geçen Talon almıştım adam W açtı ulti bastım ben de , o tarafa gitmeyen bıçaklarımı bile yok etti o W , sonra zaten her düz vuruşu benim q skillim kadar vurduğu için oto atağa bıraktı öldüm . Umarım oynanmayacak kadar nerflerler . O pasif değişmeden de sanmıyorum dengeli olacağını .

Ha bu aradahttp://forum.donanimhaber.com/m_112492782/tm.htm

• Yasuo çok güçlü haklısın. Geçen yanlışlıkla tank rünle girdim. Yine de koridoru kazandım. Ama üzülmene gerek yok. Yasuo'nun karşısına alabileceğin güzel seçimlerde var. İlk önerim Zed. Koridorda kesinlikle üstünlüğünü kurup onu oyundan silebiliyorsun. Diğeri ise Kayle. Guinsoo'dan sonra çok güçlendi. Sonuncusu da Fizz. Her ne kadar itemleri pahalı da olsa Fizz az itemle bile rakibini kesme şahsına sahip. Koridorda erken safhada sıkıntı çekse de yeri geldiğinde Yasuo'yu tek kombo ile bile öldürebiliyor.

• Yasuo'yu ben artık Diana veya Top champleri ile ctliyorum, apclerin hepsini çok rahat yiyor çünkü artık. Diana seçmenin nedeni de Zhonya yerine Lich bane rushlayarak kendisini outdamage etmeye çalışmam. Onun dışında mide Riven-Renekton alarak kafasını koparabiliyorsunuz. Riven zaten bilinen bir ct ama herkes sevmediği ya da oynayamadığı için pek alınmıyor karşısına. Ama Renekton hem daha basit hem daha etkili.

Apc'ler artık ranked falan oynarken blind seçilemeyecek konuma geldi bence, çünkü şuan oyun apclerin şimdiye kadarki en rahat ct yediği dönem. Basit bir Yasuo picki bile sizi ölümüne tilt edip oyundan bezdirebiliyor. İşin kötü yanı midde kazansanız bile Top'tan gelen 4/3 Jax sizi yaklaşık 0.5 saniyede toza çevirebiliyor.

Allah Mid mainlere sabır versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Yasuo'yu ben artık Diana veya Top champleri ile ctliyorum, apclerin hepsini çok rahat yiyor çünkü artık. Diana seçmenin nedeni de Zhonya yerine Lich bane rushlayarak kendisini outdamage etmeye çalışmam. Onun dışında mide Riven-Renekton alarak kafasını koparabiliyorsunuz. Riven zaten bilinen bir ct ama herkes sevmediği ya da oynayamadığı için pek alınmıyor karşısına. Ama Renekton hem daha basit hem daha etkili.

Apc'ler artık ranked falan oynarken blind seçilemeyecek konuma geldi bence, çünkü şuan oyun apclerin şimdiye kadarki en rahat ct yediği dönem. Basit bir Yasuo picki bile sizi ölümüne tilt edip oyundan bezdirebiliyor. İşin kötü yanı midde kazansanız bile Top'tan gelen 4/3 Jax sizi yaklaşık 0.5 saniyede toza çevirebiliyor.

Topta apc oynayanlara sabır yok mu :c

• quote:

Yasuo'yu ben artık Diana veya Top champleri ile ctliyorum, apclerin hepsini çok rahat yiyor çünkü artık. Diana seçmenin nedeni de Zhonya yerine Lich bane rushlayarak kendisini outdamage etmeye çalışmam. Onun dışında mide Riven-Renekton alarak kafasını koparabiliyorsunuz. Riven zaten bilinen bir ct ama herkes sevmediği ya da oynayamadığı için pek alınmıyor karşısına. Ama Renekton hem daha basit hem daha etkili.

Yeni sezonda riveni de tokatlıyor.Eskisi gibi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

quote:

Yeni sezonda riveni de tokatlıyor.Eskisi gibi değil.

Alıntıları Göster
    Al bir swain bak rahatina canım kardeşim

Ağlamakta özgürüm.. Ağlamakta özgürüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenanbal -- 9 Aralık 2015; 17:40:10 >

• Çare fizz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riot un genel politikası bu. Her metada çoluk çocuğu oynatacak chamlara dokunmuyorlar. Mesela riven ın dengelenmesi için yıllarca bekledik. Riot bilerek nerf atmadı riven A; çünkü CS riven vs derken dünyanın parasını kazandı. Aynı şekilde yasuo yuda görüyor ama dokunmuyor.

• AnqelTR kullanıcısına yanıt
    Bence sıkıntı Riven'de. Şu anda topta hemen hemen herkes tokatlıyor Riven'i. Bunda kabiliyetlerin önemi de büyük. 18-12 girsen Thunderlord'u kullanamıyorsun, 12-18 girsen de %7 armor penden yararlanamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sauron

Riot un genel politikası bu. Her metada çoluk çocuğu oynatacak chamlara dokunmuyorlar. Mesela riven ın dengelenmesi için yıllarca bekledik. Riot bilerek nerf atmadı riven A; çünkü CS riven vs derken dünyanın parasını kazandı. Aynı şekilde yasuo yuda görüyor ama dokunmuyor.

Bu açıdan düşünmemiştim hiç bak, haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: C10 Meteos

Bence sıkıntı Riven'de. Şu anda topta hemen hemen herkes tokatlıyor Riven'i. Bunda kabiliyetlerin önemi de büyük. 18-12 girsen Thunderlord'u kullanamıyorsun, 12-18 girsen de %7 armor penden yararlanamıyorsun.

armor pen + cdr rünle giriyorum 12-18 karşıma geleni tokatlıyoum XD
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanbal

Al bir swain bak rahatina canım kardeşim

Rün ve kabiliyetler ne hocam?

Ben de geçen troll full tank kasmıştım. 8/2 mi neydi skorum. Gang'a gelen 3 tane hayvani CC'li şampiyon kesemedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill or Be Killed -- 9 Aralık 2015; 20:10:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

Orijinalden alıntı: C10 Meteos

armor pen + cdr rünle giriyorum 12-18 karşıma geleni tokatlıyoum XD

Sa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.