Şimdi Ara

Ağlamakta özgürüm.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dp naru

quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

Orijinalden alıntı: C10 Meteos

Bence sıkıntı Riven'de. Şu anda topta hemen hemen herkes tokatlıyor Riven'i. Bunda kabiliyetlerin önemi de büyük. 18-12 girsen Thunderlord'u kullanamıyorsun, 12-18 girsen de %7 armor penden yararlanamıyorsun.

armor pen + cdr rünle giriyorum 12-18 karşıma geleni tokatlıyoum XD

Sa

as
  • Myahney Spears M kullanıcısına yanıt
    Dostum yasuo güçlü haklısında yazında zed bitti uygun kabiliyet yok yazmışsın siz şampiyonları oynamadan mı karara varıyorsunuz? Zed eskisinden bile daha güçlü şu an.12-18 kabiliyet gidiceksin şimşekmi yıldırımmı ne onun hükmü olan kabiliyeti alacaksın youmu-mahvulmuş veya sihiriçen duruma göre(mahvolmuş zed için nerf yemedi yüzde 2 lik pasif azalması zed için önemli değil aktifi ve base statları hala yeterli zed için) ki youmu çok daha güçlü eskisine göre,cdr sıkıntısı kalıyorsa ölümün dansı yoksa civa yıtagan alıyorsun bitti işte geçen sezona göre çok daha güçlü bir zediniz var hayırlı olsun.
    Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syberr2112 -- 9 Aralık 2015; 21:12:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

Dostum yasuo güçlü haklısında yazında zed bitti uygun kabiliyet yok yazmışsın siz şampiyonları oynamadan mı karara varıyorsunuz? Zed eskisinden bile daha güçlü şu an.12-18 kabiliyet gidiceksin şimşekmi yıldırımmı ne onun hükmü olan kabiliyeti alacaksın youmu-mahvulmuş veya sihiriçen duruma göre(mahvolmuş zed için nerf yemedi yüzde 2 lik pasif azalması zed için önemli değil aktifi ve base statları hala yeterli zed için) ki youmu çok daha güçlü eskisine göre,cdr sıkıntısı kalıyorsa ölümün dansı yoksa civa yıtagan alıyorsun bitti işte geçen sezona göre çok daha güçlü bir zediniz var hayırlı olsun.
    Edit:İmla

bence hala oyun sonu düşüyor gibi oluyor zed, tabi benim olduğum ligden ben öyle düşünüyor da olabilirim, buralarda çok iyi zed oyuncuları yok hele öyle ki bazı oyunlarda sırf takımımdan biri alıp feedlemesin diye banladığım herolardan biri. hm, ayrıca dediğin kabiliyet için saldırı ağacından feragat ediyorsun ama dediğin gibi o eksikliği de oyun içi itemlerle kapatabiliriz sanırım ya da kapatabilirsiniz diyeyim çünkü melee ad herolar oynamaktan nefret ediyorum ben gold ligindeyim şuan, öğrenecek daha çok şeyim var ama oyun artık eskisi gibi zevk vermiyor bir arkadaşta konusunu açmış zaten "lolün en yetenek gerektirmeyen döneminde olması" diye, ben ahri ile Q atıp dönüşünü ultiyle yakalamayı istiyorum ya da orianna ile takım savaşını çevirmenin gururunu yaşamak istiyorum sonra bir yasuo iniyor bunları yapamadan iki aa'ya kesiyor toz pembe hayallerin pembesi gidiyor tozu kalıyor

• Kör seçim yerine sıralı seçim gir banlıyorlar zaten.

• Yasuo güçlü çar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yürüyen golddur kendisi lanede cogu hero ctler ayrica o tek atiyorken sizin adc niz uyuyormu low eloda isler öyle yürüyor sanirım

• Nedenini bilmem ama yasuyo yu khazix lee sin rengar riven renekton nasus fiora darius vayne alistar(ap kasiyorum) zed swain vladimir malphite akali diana ile cok rahat eziyorum latede gucleniyor lanede eziyorum diyen arkadaslarada tavsiyem lanede ezdikten sonra bot laneye gidip onlarida kesin kuleye oynayin globale oynayin yasuo kasana kadar oyunu coktan bitirirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: KafızaHartı

Nedenini bilmem ama yasuyo yu khazix lee sin rengar riven renekton nasus fiora darius vayne alistar(ap kasiyorum) zed swain vladimir malphite akali diana ile cok rahat eziyorum latede gucleniyor lanede eziyorum diyen arkadaslarada tavsiyem lanede ezdikten sonra bot laneye gidip onlarida kesin kuleye oynayin globale oynayin yasuo kasana kadar oyunu coktan bitirirsiniz

Hangi eloda alistara ap kasıyorlar

• Plat 1 im ben kasiyorum top lanede jax hariç ezen hero olmadi gank yiyince bas r yi yuru kulene tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: KafızaHartı

Plat 1 im ben kasiyorum top lanede jax hariç ezen hero olmadi gank yiyince bas r yi yuru kulene tavsiye ederim

Olabilir tabiki ama mundo,malp,tahm gibi daha güzel tercihler varken ben şahsen alistara ap kasmayı tercih etmem.Çünkü tahm ile full tank kasarak attığın hasarı alistar ile full tank kasarak atamazsın.Ayrıca tahmın işlevselliginide unutmamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marik Ishtar

Yürüyen golddur kendisi lanede cogu hero ctler ayrica o tek atiyorken sizin adc niz uyuyormu low eloda isler öyle yürüyor sanirım

Low eloda işlerin öyle olduğunu biliyorsan buraya ekstradan ve dolaylı yoldan kendini övmek için bir şey yazmana gerek yoktu, bu ego manyaklık nedir bilmiyorum
  • Zed- LeBlanc alip kafasina vuruyorum. Latede tabi oda güçleniyor. Ama Zed ve Lb latede yasatmaz bence.

• gangplank aldım daha yeni valla lane i alırmış gibi kule altın varil diziyorum gram ittirmiyorum ebedi statik bitti mi varil q ile teq atıyorum ve bird ultimi hep bizim jungle bir yere gank attı mı kaçış yollarına atıyorum ki hem o sadece farm almış oluyor hemde ben assist ve güvenli oynamış oluyorum.Oyun tarzım biraz sıkıntılı gümüşe göre yani bilerek geri çekiliyorum sanki lane i o alıyormuş gibi oluyor tabi bizim jungle gelmemesini söylüyorum böylece hem yasuo(solo için tabi bu anlattılarım)hem de jungle en de iken ultim sağolsun diğer laneler ya 3 vs 1 ya 4 vs 2 oluyormuş gibi baskın yiyorlar
  • Irelia?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.