Şimdi Ara

Ağlamaya devam mı edeceksin yoksa...? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
4
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben de gelemedim zaten... Bir umut hem kendimi hem de forumda ihtiyacı olanları belki gaza getirebilirim diye yazmıştım. Üzerinden onca zaman geçti hala aynı şekil devam ediyorum, yapmam gerekenleri yapmıyorum.

Ama yine de ilk mesajı okumak biraz olsun rahatlama ve gaza gelme durum oluşturdu. İstikrar önemli tabii. Umarım ben ve benim gibi yapması gerekenleri yapmakta güçlük çekenler istikrarlı bir şekilde yolunda ilerleyebilirler. Sadece temenni ediyorum ama umarım arzu olarak kalmaz ve gerçekleşir.

Hayat kısa, yaşanacak onca güzellikler var ve yıllarımız heba oluyor. Yaşanmadan geçen yıllar utansın...

Güzelliklerle yaşanacak tatmin dolu yıllara! Umarım...

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

Güzel önerileriniz için teşekkürler hocam  

• mehxpal M kullanıcısına yanıt

O apayrı bir konu hocam. Madem geldik bir kere dünyaya ve bize sormadılar ama iki seçenek var ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin... Kendi adıma diyardan gitmek için erken olduğunu düşünüyorum o sebeple deveyi gütmeye çabalamak istiyorum. Eğer olmazsa diyardan gitme hakkı saklı duruyor zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 20 Nisan 2023; 0:17:38 >
  • gsrn94 kullanıcısına yanıt

Etkisinin geçici olması ve somut bir çözüm üretmemesi konusunda çok haklısınız. Ama bir söz vardır ya 'kelin ilacı olsa başına sürermiş'... Sadece biraz rahatlamak ve forumla dertleşmek için yazdığım bir yazıydı.

• Veronicaa kullanıcısına yanıt

Veronicam benim hayatımı yaşasan inan şükredersin. Yoruldum artık sabretmekten, beklemekten ve boşa kürek çekmekten. Sivil hayat tsk gibi değil bunalımdayım rütbeli bir personeldim bir zamanlar şuan sıradan işsiz bir adamım. Ailemle yaşıyorum 30 yaşında ve iş bulamıyorum. Maddi sorunlar, evdeki psikolojisi bozuk insanlar, tek çocuk olmak, sosyal hayatın sıfır olması ve gelecekten beklentimin olmaması, dinden uzaklaşmam, yoruldum inan yoruldum. Dışarıda hayat akıyor gidiyor ben yerimde sayıyorum özgüvenim kalmadı mücadele ruhum kalmadı bomboş bombok bir hayatın var. İnsan ne için yaşar ?

Lanet olsun benim gibi insana intihar edebilsem edeceğim keşke biri canımı alsa kurtarsam. Hiçbir şey yapasım gelmiyor hayatım durdu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.