Merhaba arkadaşlar İçinde bulunduğum çıkmazı Kısaca özetliyeyim;
Agp 8x için ekran kartı almayı düşünüyorum. Eğer uzun vadede beni idare edebilecekse ne mutlu bana aklımda 2 farklı ürün var. 1. 512 mb Hd 3650 128 bit 10.1 Dx. Agp 8x 170 YTL 2. 512 mb Ati X 1650 pro 128 bit 9.0c Dx 110 YTL
Karasız kaldım arkadaşlar o kadar iyi bir sistemimim yok. (Çaktırmayın sabunluk bir sistem) :):) ASUS K8N mainboard,AMD Semprom 3000+ 1,8 Ghz ,1 Gb DDR Ram, Ati9200 SE, 250 Mb hdd, 400 Watt ATX kasa...
Soru 1: Eğer ram ve ekran kartı takviyesi yaparsam bu makina beni bi süre daha idare edermi ? soru 2: Yeni bir sistem almaya gücüm yetmeyeceği için Akıllı oynamam lazım, Bu 2 kart arasında 60 ytl fark var 3650 yi alırsam benim sistemime göre çokmu lüks olur siz ne nersiniz ? şunu biliyorumki HD 3650 X1650 pro dn kat kat üstün bir kart fakat içinde bulunduğum durum beni çıkmaza sürüklüyor.
Not: Ekran kartlarından beklentim; Güncel bir kaç oyunu beni rahatsız etmeyecek şekilde oynatsın yeter.....
İlginiz İçin Şimdiden Teşekkürler...
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Cevap 1-Ram ve ekran kartı takviyesi yapsanız bir güncel oyunlarda işlemci engeline takılmanız büyük bir ihtimal.Bu yüzden bence sistemi tamamen yenilemekte fayda var.Biliyorum bu işler bütçe meselesi ama bende 1 sene önce aynı durumdaydım ve aklıma hep şu söz gelirdi.Ucuz mal alacak kadar zengin değilim ben...Bilmiyorum açık anlatabildim mi.Biraz sabrettim ve istediğim parçaları aldım. Cevap 2-HD3650 sisteme lüks olmaz ama verimli de olmaz kanaatindeyim.Dediğin gibi X1650 ile HD 3650 ile arada gerçekten iyi bir fark var ama sempron işlemciyle hem de 1.8 GHz işlemciyle alabileceğin mesafe gerçekten az.
Şimdi özet olarak toplamak gerekirse bence biraz sabret ve anakart,işlemcide öncelikli upgrade düşün.Daha sonra da PSU ve ekran kartını halledersin.Dost acı söyler anlayışı içerisinde yazdıklarım umarım hevesini kırmaz.Ama dediğim gibi hiç kimse ucuz mal alacak kadar zengin olmamalıdır.Kısa süreli değil uzun süreli düşünülmelidir bence...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme