Şimdi Ara

ağrı- tomografi=radyasyon sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar ısınmadan ters bir hareket ve sonucu kuyruk sokumu ağrısı. Daha 2 gün önce bel ağrım vardı daha sonra aşağılara indi dolaşıyodu resmen fakat bugün ağrı kuyruk sokumuma indi ve bi dahada ordan çıkmadı geçer diye doktora gitmedim haliyle bugün pazardı eczanelerde kapalı ama kuyruk sokumumun üstünde bir nokta ağrıyor inşallah bel fıtığı değildir ama siz siz olun ısınmadan hiç bir sporu yapmayın arkadaşlar ayrıca tomografi çekilsem sonuçlar geç alınacak birde bünye radyasyon alacak bakalım yarın doktora gidip ilaç alıcam vücudum resmen ölü gibi daha önceden açtığım konuyu okuyanlar bilirler her yerimde ağrı var napıcam bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarganna -- 5 Mayıs 2010; 20:08:13 >

• Evet arkadaşlar doktora gittim ve film çekildim kuyruk sokumumdan. Kas yırtılması, zedelenmesi dediler ama bu bana yeterli gelmedi Emarım çekildi bu sefer hem belden hem kuyruk sokumumdan.Çok şükür bel fıtığı değilim.Ama sürekli yatmam gerek bu ağrının geçmesi için.çok garip birşey bu ağrı yani yaşamayan bilemez.İlaç yazdı doktor birde sprey verdi bunları alıyorum şimdi.üstüne birde radyasyon aldım bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarganna
    Evet arkadaşlar doktora gittim ve film çekildim kuyruk sokumumdan. Kas yırtılması, zedelenmesi dediler ama bu bana yeterli gelmedi Emarım çekildi bu sefer hem belden hem kuyruk sokumumdan.Çok şükür bel fıtığı değilim.Ama sürekli yatmam gerek bu ağrının geçmesi için.çok garip birşey bu ağrı yani yaşamayan bilemez.İlaç yazdı doktor birde sprey verdi bunları alıyorum şimdi.üstüne birde radyasyon aldım bakalım ne olacak

MR çekildiysen radyasyon almazsın, Tomografide radyasyon alırsın niçin böyle forumu birbirine katıyorsun?
  • Haklısın .Ağrı sen nelere kadirsin.Halbuki yazılarımı birkaç defa göndermeden önce kontrol ederim.Dün için kusura bakmayın arkadaşlar.Daha önceki yazımda zaten tomografi çekilebileceğimi söylemiştim ama dün her ne hikmetse tomografi yerine emar yazmışım kusura bakmayın.Zaten dün bir çok olumsuzluk yaşadım.Ancak kimbiliir bu ağrı sizinde başınıza gelebilir diye ki belkide gelmiştir , gelir gelmez ağrılı halimle yazdım.İgilenenlerede çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.