Şimdi Ara

AH Resmi Olarak Kapanıyor !!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
2
Favori
7.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Grommash

quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Blizzard Diablo'dan nasıl para kazanacak artık? Oyun satmak o serverların bakımını karşılamaz.

Offline mod getirecekler o zaman. Kendi düşen ağlamaz kardeşim. Plansız hareket eder, geleceği öngöremezsen böyle olur.

Lord De Seis gereken cevabı vermiş zaten. Uzun yazılarda paragraf olmayınca okumak işkence oluyor. Yoksa dil bilgisi dersi falan verdiğim yok.

Blizzard 3 hafta kadar önce oyuna offline mod eklenmeyeceğini açıkladı, bilgilerinize.

Biliyorum hocam. Zaten benim bunu söyleme amacım Blizzard'ın plansızlığını belirtmemdi.

• Evet, anladık ki Blizzard paraya doydu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna başlamadan önce AH sisteminin oyunu baltaladığını düşünüyordum...
    3 haftadır oynuyorum yani yeniyim ama düşüncem şu ki AH nin kaldırılmasını doğru bulmuyorum.
    Bu arada 3 haftada üzerime takabileceğim tek bir drop düşmedi. Saçma sapan droplar... Blizz elbette bir denge kurmaya çalışıyordur.Yalnız AH olmasa çevredeki oyuncuları gördükçe oyunu çoktan bırakma noktasına gelmiştim.
    İleride ne düşünürüm bilemiyorum ama şimdiki düşüncem budur.
  • Inalough kullanıcısına yanıt
    3 haftadır üstüne takabileceğin itemmi düşmedimi?.. Arkadaşım oyun cıktığından beri oynuyorum bu oyunu.. Daha yerden item alıp üstüme takmışlığım yok.

Bu oyunu bu hale gelmesinden en önemli farktör..ah ve rmah olmasıydı zaten.. Rmah ve ah kullanılsın diye drop siteme kötü ayarlıydı. Eğer yerden iyi itemler düşse kimse Rmah ve ah kullanma gereği duymazdı... Şimdi ah ve rmah kalkıcak ve loot 2.0 patch gelicek bu patch ile birlikte artık droplar ile güçlenme imkanına sahip olucaz. Umarım en azında Diablo2'deki kadar denge sağlanır drop olayında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufoz31

3 haftadır üstüne takabileceğin itemmi düşmedimi?.. Arkadaşım oyun cıktığından beri oynuyorum bu oyunu.. Daha yerden item alıp üstüme takmışlığım yok.

Bu oyunu bu hale gelmesinden en önemli farktör..ah ve rmah olmasıydı zaten.. Rmah ve ah kullanılsın diye drop siteme kötü ayarlıydı. Eğer yerden iyi itemler düşse kimse Rmah ve ah kullanma gereği duymazdı... Şimdi ah ve rmah kalkıcak ve loot 2.0 patch gelicek bu patch ile birlikte artık droplar ile güçlenme imkanına sahip olucaz. Umarım en azında Diablo2'deki kadar denge sağlanır drop olayında..

Hocam insanları yanlış yönlendirme lütfen.adam sana 3 haftadır birşey düşmedi yazmış sen adamın hayatını karartmışsın resmen oyun çıktıgından beri oynuyorum daha uzerime düşen item takmadım diyorsun,Oyunun mantığını ya kavrayamadın sen yada mantığını anlayamadığın bir sistemi eleştiriyorsun hala.oyun çıkalı 1.5 yıl oldu ve sen hala oynuyorsan bu oyunu ve paragon 100 bir tane bile karakterin yoksa sen bu oyunu oynamıyorsun.Sen ve senin gibiler bu oyunun 3. sınıf oyuncuları oluyorsunuz bu yüzden bu tür söylemleriniz olmasıda biraz normal gibi.

Sana 3. sınıf dedim nedenide şudur.
    1. sınıf oyuncu dediğimiz kişiler günde 15 saat civarı online süresi olan.nerdeyse bütün karakterlerini paragon 100 yapmış ne paraya pula nede iteme ihtiyaç duyan tiplerdir.
    2. sınıf oyuncu yukarıda yazılanların yarısını farzet
    3. sınıf sen ve senin gibiler oluyor.

Birkaç yerde yazdım bu item mitem zıbmırtısının olayını ama hala anlamak istemiyorsunuz.size adamlar defalarca yazdı şu itemlerin düşme olasılığının mevzusunu ama işinize gelmediğinden gözmezden geliyorsunuz herşeyi.

Bu oyunu online süresi yüksek olan oynar.bazı arkadaşların iş özel hayat vs vs gibi nedenlerden vakti olmadığından fazla oyuna zaman ayıramıyorlar.bu oyun günde 1-2 saat oynayıpta sağlam bir karakter oluşturabileceğiniz bir oyun değil.

Exp paket geldiğinde loot2.0 geldiğinde 3.4.5. sınıf oyuncular şuan nasılsa o zamanda aynı olacaklar.bu oyunun mantığı farmdan geçer.ne kadar farm o kadar item.farm için zamana ihtiyaç var.senin zamanın yoksa itemde yok!!!

iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbayaksoy -- 4 Kasım 2013; 8:53:52 >

• abiler herşey güzelde neleri stackliyelim kalkmadan bu mlerle craft itemi filanmı alsak ??
  • erbayaksoy kullanıcısına yanıt
    Senin mantığını anlayamıyorum ben :)

Oyun başladığında günde 10 saat kadar oynuyordum... Paragondan sonrada oynadım ama okadar asılmadım.. Çünkü hiç item düşmüyor... Üstümdeki itemler karakterin derisine yapıştı :)

diablo2 nekadar oynadın bilmiyorum ama ben 35 yaşındayım ve diablo1 den bu yana oynuyorum. Diablo2 hiç bırakmadan oynadım.. diablo2'De sizin düşüncenize göre ayarlanmıs olsaydı loot sistemi merak ediyorum bu kadar oyananırmıydı oyun..

Her şeyin bir kıvamı vardır arkadaşım.. Rmah ve ah sistemi oyunun loot sistemini çok etkilediğini hala anlamadıysan çok garip...

Oyunu alanların çoğu rmah ve ahDan dolayı loot sistemindeki bozukluğun verdiği oyunu tekrar etme ve nerdeyse hiç bir amaca bağlanmayan bir sonuca ulaşmasından dolayı oyundan soğudu...

Ben aylarca oyunu oynayıp yerden 1 item bile üstüme takamıcaksam niye oynuyorum arkadaşım..? Rmahtan para ile item almak içinmi ?

Ha sen bu oyuna ticari bir amac icin oynuyorsan seni anlarım.. ama loot sistemi beni rmah'a sürüklüyorsa ben bunda yokum..

oyunda trade olması gerekli bunda sıkıntı yok.. 3 .sahıs sitelere ve rmah sistemine karsıyım..

Ayrıca bu oyunu oynama suresi uzun olan kişiler oynar nedemek onu çözemedim.. gidipte 10 dakka oynamıyoruz heralde.. günde 3-4 saatini ayırıp 1 senede hala kıcı kırık item düşürmüşse ya bu adam cenabettir yada oyun sisteminde sorun vardır.. :)

benim demon hunterda 1300+ saat oynamisligim var paragon 96da...nasil mi oldu? paragon sistemine gelene kadar 900+ saat oynamisligim var.. yani bu oyunu o kadar alele acele surduler ki, oyunun dinamikleri, temeli yokken surduler.. Dolayisiyla daha oyun temeli oturmamisken, oyun kredisini tuketti...

diablo 2 ile karsilastirma yapilmasi sacma, yani biri 12 yillik oyun... 12 yil once disket, kaset filan vardi...:D

sunu soylemek istiyorum. eger insanlar karsilastirma yapiyorlarsa( ki karsilastirma yapanlar hayli fazla) diablo3, oynanilabilirlik acisindan ciddi sikintilar olan bir oyun demektir... Burda kimse kimseye kotu oyuncu deme hakkinin oldugunu sanmiyorum...(yada 2.sinif- 3.sinif giibi kucultucu ifade) adi ustunde oyundur... senin eglence anlayisn her karakteri paragon 100 yapmaktir. digerinin eglence anlayisi achievement tamamlamaktir. digeri hardcore oynar.bu uzar gider... ayrica oyun iceriginde bir sidik yaristiralacak ortam da zaten yok...

bana sorarsaniz diablo 2nin mekanizmasini al diablo3e koy... yada poe mekanizmasini al diablo3e koy.. bu oyun abartisiz 20 yil gecsede oynanir... ama suanki loot sistemi ve mekanizmasi ile oyundan tat almak gercekten zor.. Yani benim acimdan... zaten suanda tek gayem ustumdeki itemleri filan satip paypala para kazanmak...(ki bu son cumle bile diablo oyununa ne kadar ters bir anlayis...)

• dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Diablo2 ile karsılastırma sebebim, oynanabilirliği ve loot sisteminin diablo3'ten daha iyi olmasıdır... Eğer yeni bir model cıkartıyorsanız eskisinden iyi olmalı öyle değilmi.. Eskisinden iyi değilse yeni model başarılı denemez.. Lakin şuan loot sistemi daha iyi gözüküyor daha anlayışlı :)
  • 1.2.3. sınıf olarak belirttim ama kimseyi küçümsemek anlamında kullanmadım bu kelimeleri.
    Ah ve rmah kalksın sıkıntı yok ama yerine gelecek olan sistemde görüldüğü üzere,gold accound bound! düşen itemleri sadece partideki arkadaşlarına 2 saat içerisinde verebiliyorsun.planlar craft malzemeleri vs herşey accound bound.eğer beta oynayanlardan gördüğümüz gibi olacaksa oyun ne gold kasmanın ne farm yapıp trade yaparım düşüncesinin anlamı yok. Ladder dediler ama ortada ladder sistemiyle alakalı ciddi bir konu yok,blizzcon oldu ladder adı bile geçmedi.Ladder olmayacaksa şuan betalardan gördüğümüz gibi işleyecekse oyun tarzı en fazla 2 ay ömrü var oyunun...Paladini oyna,act5 bitir,itemlerini diz,sonra? neyi ne için farmlayacaksın ?

Sen oyun çıktığından bu yana oynayıpta düşüremediğin itemi müsait olduğumuz bir zamanda mp10 4 kişilik bir parti yapalım 3 saat içinde düşürürsün:)

Zaten ben hep düssünde demiyorumki.. Benim dediğim bir kıvamı olsun bu işin.. Uç noktalarda olmasın, eğer denge olmazsa 2 ucu poklu deynek olur zaten..

Ladder bana görede şart yoksa yine pek anlamı yok.. Lakin bana göre ladderi yeni paket başında yapmıyacaklar.. 1 sene sonra filan tahmin ediyorum ben. Çünkü ben onca para harcadım bu chara, sen ladderi getir benim onca parama yazık ettin diyip blizzarda yüklenirler.. Zaten ladder söylentileri başladığından beri bu sorular sıkça soruluyor..

Ben gidişi kötü görmüyorum. bir kaç seneyi bulsada oyunu adam edicekler. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufoz31

Çünkü ben onca para harcadım bu chara, sen ladderi getir benim onca parama yazık ettin diyip blizzarda yüklenirler..

Ne alakası var bunun ladderla? Expin çıktığı gün zaten çöp bütün charlar, dizdiğiniz lvl60 itemlerinin bir şeye yarayacağını mı sanıyorsunuz?
  • diablo 2 lod'in canini yiyim.
    rune'lar, runeword'ler ne guzeldi. 1 kere bile multiplayer oynamadan, 10 sene oynadim sikilmadan. her silip kurdugumda gormedigim itemlar'i bulma hevesi falan.
    yukarda bir arkadas yazmis, guzel kutusu var d3'un, masanin ustune gayet guzel dekor oldu.

ah ve rmah kesinlikle yanlis bir sistemdi. kalktigi gun yeni bir karakter ile oyuna tekrar baslanir.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.