Şimdi Ara

AH Resmi Olarak Kapanıyor !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
2
Favori
7.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AH gidince oyuncu sayisi azalmaz aksine artar. Diablo 1-2 oynamayan kesim yorum yapmasin burada, bu karar her sekilde diablo3 un avantajina. Para kazanmak istiyorsaniz gidin baska seylerle ugrasin, cok yerinde bir karar oldu bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufoz31

2 arkadas muzeyede evi kapanıyor diye kızıyor. Anlaşılan diablo'yu farm icinde değil ah ticaret icin oynuyorlarmıs.. Oyunu alanların %70'i oyunu bıraktı.. 10 milyondan fazla sattı oyun.. simdi 3 milyon oyuncu kalmadı oynayan.. Bunların hemen hemen hepsi ah sisteminden oyunu bıraktı... Çünkü Farm olayı tamamen bitti. Ah olayı ile.. Parası olan bastı parayı aldı itemi.. iyi itemlerle zor yerlerde oynayıp item satıp parayı götürdü..

Nereden dönülse kardır.. Ah kaldırma uygulaması Blizzardın yaptığı en iyi iştir.. Eğer loot 2,0 yaması iyi ise. Artık oyunu iyi oynuyan güclü olucak.. cebinde mangırı olan değil... baş parayı ben inferno 10'da oynuyom diye artistlik yap...

Hocam 1.5 senedir yazıyoruz bunları ama anlamadı anlamadı adamlar.

Şimdi herkes gördü ama kim haklıymış. Oyunun yapımcısı bile bu AH/RMAH saçmalığının bitirilmesine karar verdiyse konuşmaya gerek yok.

Hala AH kalkarsa oyun biter diyen adam var ya ona yanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: orc123456

AH gidince oyuncu sayisi azalmaz aksine artar. Diablo 1-2 oynamayan kesim yorum yapmasin burada, bu karar her sekilde diablo3 un avantajina. Para kazanmak istiyorsaniz gidin baska seylerle ugrasin, cok yerinde bir karar oldu bu.

tamam yapmazlar, bilmiyorlardı abisi
  • Blizzard kafayı çalıstırdı..

Diablo'yu alıp bırakan 7 milyon insan. Rmah oldugu sürece exp paketini almıcaktı. Bu sefer exp paket iyi satış olmıcaktı.. Lakin su varki. ah yerine muhakkak yeni bir trade sistemi gelir..
  • AH/RMAH kalkarsa oyun biter diyenler seneye bu zamanlar deli gibi ladder kasıyor olacaklar. Atıp tutmanın anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablomania -- 18 Eylül 2013; 0:06:16 >
  • Marta kadar oynamayın diyor blizzard zaten rmah ah istemeyen arkadaşlar oynamıyorlardı (insan beğenmediği sisteme sahip oyunu oynamaz) rmah ve ah cilerde artık bırakır Sonuç : marta kadar ölü oyun bu kafa ile ...

Saçma sapan birşeylerde ben yazayım dedim...
  • 7 ay var daha alan alir satan satar o vakte kadar, loot 2.0 ve ladder la aradaki farki kapatabileceklerse daha erken yapsalar da olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

quote:

Orijinalden alıntı: orc123456

AH gidince oyuncu sayisi azalmaz aksine artar. Diablo 1-2 oynamayan kesim yorum yapmasin burada, bu karar her sekilde diablo3 un avantajina. Para kazanmak istiyorsaniz gidin baska seylerle ugrasin, cok yerinde bir karar oldu bu.

tamam yapmazlar, bilmiyorlardı abisi

Diablo 1 ve 2 efsane olarak anilirken 3 cop olarak aniliyor su anda, tanidigim diablo fani herkes benle beraber basladi diablo 3 e, hepimiz ilk gece basladik oyuna ve hepimiz biraktik bir sure sonra. Yukarida bir arkadasin da dedigi gibi oynayan adam kalmadi oyunu. Cunku diablo 3 heyecan vermiyor, AH denen illet tum loot sistemini mahvetti. Diablo 1de grandfather dusurunce heyecandan tum arkadaslarimi arayip haber verdigimi bilirim, burada dusen grandfather birkac saniyelik heyecandan ote bisey veremedi. Bu karar her sekilde oyunun lehine bir karar. Iste simdi arkadaslarla sahaba kadar item aramaya baslayabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: husserdd

quote:

Orijinalden alıntı: nzm13

Yazılanları okudumda fikrim değişti. Rmah neysede ah nin kalkması saçma. Oyun biyerden sonra sıkmaya başlar hatta biter gibi geliyor.

Ah'dan item almanı veya satmanı gerektirecek bir durum olmayacak loot 2.0 ile. Oynadığın sürece zaten güzel item'lara sahip olacaksın.

Diablo 2 deki gibi olacaksa güzel olur.Kararsız kaldım yine. Patch gelince anlayacaz herşeyi
  • quote:

Marta kadar oynamayın diyor blizzard zaten rmah ah istemeyen arkadaşlar oynamıyorlardı (insan beğenmediği sisteme sahip oyunu oynamaz) rmah ve ah cilerde artık bırakır Sonuç : marta kadar ölü oyun bu kafa ile ...

Ben farm icin oynuyorum. Ama sizin ah yüzünden 1,5 senedir yerden bir item alıpta üstüme takamadım :) Dışardan gold almadım. sacma sapan itemler 3'e 5'e ah'dan satarak item kastım...

Ayrıca oyunun bir özelliğini sevmemek yada doğru bulmamak oynamamayı gerektirmez.. Kullandığın arabanın bazı özelliklerini sevmezsin ama arabasızda yapmazsın değilmi ?

• orc123456 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben grandfatherı düşürdüğüm gibi salvageladım

Siz düşünün yani oyunun rezilliğini, D1 ve D2 nin efsane itemi D3 te salvage çöpü...
  • quote:

quote:

Marta kadar oynamayın diyor blizzard zaten rmah ah istemeyen arkadaşlar oynamıyorlardı (insan beğenmediği sisteme sahip oyunu oynamaz) rmah ve ah cilerde artık bırakır Sonuç : marta kadar ölü oyun bu kafa ile ...

Ben farm icin oynuyorum. Ama sizin ah yüzünden 1,5 senedir yerden bir item alıpta üstüme takamadım :) Dışardan gold almadım. sacma sapan itemler 3'e 5'e ah'dan satarak item kastım...

Ayrıca oyunun bir özelliğini sevmemek yada doğru bulmamak oynamamayı gerektirmez.. Kullandığın arabanın bazı özelliklerini sevmezsin ama arabasızda yapmazsın değilmi ?

Zevklere saygı duyuyorum. Sizin istediğiniz bu blizzde veriyor size sorun yok benim için. Ben ah yada rmah için oynamadım ama bu sayede gear dizdim (hiç gerçek para ile yani cebimden para harcayarak item almadım)

• Blizzard Jay Wilson'u gönderdikten sonra Diabloyu düzeltmeyi kafaya takmış, açık ve net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSF Aristona

Blizzard Jay Wilson'u gönderdikten sonra Diabloyu düzeltmeyi kafaya takmış, açık ve net.

Diablo ekibinden ayrıldı diye biliyorum yani hala blizz çalışanı... Blizin tek derdi paradır düzeltmek için uğraşmaz , para nasıl kazanırım derdinde...
  • birileri Sadece AH ile ilgilenen farm atamayan felan , filan yazmış , Kardeşim 1262 saat 14 dk oynadım ben , farm'ın alasını attım ...! boş boş muhabbete gerek yok .. ben şuna sinir oluyorum , işin başında sadece GOLD satışı yapsalardı ve itemleri kendi aramızda trade ile alıp satsaydık ok, sorun olmazdı şimdi.
    ama sen kalk 10 milyon oyun sat , itemlerden satışlarından %15 kes , para transfer ücretlerinden kes , 10 milyon oyun satışından kazandığının belki 100 katı fazlasıyla insanları sömür , sonra kalk deki , aaa bu AH rmah olayı tutmadı diablo3 zarar veriyor de ve bu bölümü kapa . ok kabul , o zaman herkesten kestiğin %15 paraları ve transfer ücretlerini geri öde kabul etsin herkes ..! kısaca 1.5 yıldır insanları acayip şekilde sömürdü , şimdi yeni çıkacak exp. pack satar 49 dolar veya euro'ya bide ordan 90'a takar voleyi ..!

Kısaca benim şahsen sinir olduğum konu bizleri bu güne kadra sömürmüş olması . yukarıda yazdığım gibi götürüsü , getirisinden çok fazla bu oyunun ama , yinede bu rmah veya ah olayını severek yapıyordum , kalkıp bana boşuna efendim item diziyorsun farm attığın yok felan gibi ucuz konuşmasın kimse ,
    karşınızdaki oyuncu 1262 saat 14 dk Rmah veya AH geçirmedi ... çalıştığım için evli ve çocuğumla ilgilendiğim için sadece akşamları fırsat buldukça fazlası ile zaman ayıran emek veren biriyim .... o boş boş yazanlar gibi arada girip 1 saat farm atıp efendim bana niye cc MEMPO düşmedi , bu işte hile var diyerek ağlayan çocuklardan değilim.

üstümdeki itemler ile farm atmam rağmen bu güne kadar kendi karakterime dps arttıran bi tane item düşürmedim hep aldım ...

şimdi herkese aynı oranda item düşecek 2 ay sonra sallasan kendince king olmuş tipler dolacak, sonra ..? zaten ezberlemişim act 1-2-3-4 , 1 tane act 5 satacaksın bana 90 TL veya üzeri paraya , efendim al sana dımdızlak bi adam gold yok , gir kas oyna durmadan item attırıcam sana 2 ay sonra king'sin .. yahu diyorumki , 2 ay sonra ? , kısaca '' ulan bilizz alayınıza GAZOZ kapağı'' ,

BF4 akar hacı bu saatten sonra ...!

• quote:

quote:

quote:

Zevklere saygı duyuyorum. Sizin istediğiniz bu blizzde veriyor size sorun yok benim için. Ben ah yada rmah için oynamadım ama bu sayede gear dizdim (hiç gerçek para ile yani cebimden para harcayarak item almadım)

Ben ah'dan çok rmah'a karsıyım. Ve para ile gold alımına tabiki.. yoksa item bulup ah'dan satma ile.. diablo2 deki gibi oyun kurup trade yapmak arasında çok fark yok. Sadece daha kolaylaşmış hali. Lakin eski trade sistemi daha zevkli idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: CryTurkiye-44peace44

birileri Sadece AH ile ilgilenen farm atamayan felan , filan yazmış , Kardeşim 1262 saat 14 dk oynadım ben , farm'ın alasını attım ...! boş boş muhabbete gerek yok .. ben şuna sinir oluyorum , işin başında sadece GOLD satışı yapsalardı ve itemleri kendi aramızda trade ile alıp satsaydık ok, sorun olmazdı şimdi.
    ama sen kalk 10 milyon oyun sat , itemlerden satışlarından %15 kes , para transfer ücretlerinden kes , 10 milyon oyun satışından kazandığının belki 100 katı fazlasıyla insanları sömür , sonra kalk deki , aaa bu AH rmah olayı tutmadı diablo3 zarar veriyor de ve bu bölümü kapa . ok kabul , o zaman herkesten kestiğin %15 paraları ve transfer ücretlerini geri öde kabul etsin herkes ..! kısaca 1.5 yıldır insanları acayip şekilde sömürdü , şimdi yeni çıkacak exp. pack satar 49 dolar veya euro'ya bide ordan 90'a takar voleyi ..!

Kısaca benim şahsen sinir olduğum konu bizleri bu güne kadra sömürmüş olması . yukarıda yazdığım gibi götürüsü , getirisinden çok fazla bu oyunun ama , yinede bu rmah veya ah olayını severek yapıyordum , kalkıp bana boşuna efendim item diziyorsun farm attığın yok felan gibi ucuz konuşmasın kimse ,
    karşınızdaki oyuncu 1262 saat 14 dk Rmah veya AH geçirmedi ... çalıştığım için evli ve çocuğumla ilgilendiğim için sadece akşamları fırsat buldukça fazlası ile zaman ayıran emek veren biriyim .... o boş boş yazanlar gibi arada girip 1 saat farm atıp efendim bana niye cc MEMPO düşmedi , bu işte hile var diyerek ağlayan çocuklardan değilim.

üstümdeki itemler ile farm atmam rağmen bu güne kadar kendi karakterime dps arttıran bi tane item düşürmedim hep aldım ...

şimdi herkese aynı oranda item düşecek 2 ay sonra sallasan kendince king olmuş tipler dolacak, sonra ..? zaten ezberlemişim act 1-2-3-4 , 1 tane act 5 satacaksın bana 90 TL veya üzeri paraya , efendim al sana dımdızlak bi adam gold yok , gir kas oyna durmadan item attırıcam sana 2 ay sonra king'sin .. yahu diyorumki , 2 ay sonra ? , kısaca '' ulan bilizz alayınıza GAZOZ kapağı'' ,

Sonuna kadar katılıyorum yazına, şunuda eklemek isterim bu blizz rmah ve ah paketi çıkarır bi vurgun yapar ondan sonra ah ve rmahı kapatır gibi (ütopik oldu gibi ama ihtimal var)

• Bazi argumanlari ortaya atarken ne kadar ters bir mantik kullaniliyor...anlamak mumkun degil.ah,rmah ile parasi olan basdi parayi,aldi itemi,mp10 farmladi ve dusurdugu itemleri satarak mali goturdu...eeee? Senin bu oyunda harcayacak paran yok,varsa da harcamiyor veya harcamak istemiyorsun...peki sonuc? Ben harcamiyorum,farm yapmaya mecburum,millet de mecbur olsun...
    Bu mantigi gercek hayata bir uygulasaniza.a kisisi basmis parayi,almis gerekli malzemeleri,uretip veya komisyonu karsiligi surmus piyasaya urunleri,zengin olmus,parasina para katmis,yatlar-katlar-arabalar almis.sen bunlari yapamadigin icin onlar da yapamasin,alinsin ellerinden herseyleri,diyorsun.dunyada bir zamanlar varolup da tarihin tozlu sayfalarina gomulen bir rejimi hatirlatti bana.
    Herkes esit olacakmis...
    Her neyse.birakiriz oyunu esitlere olur biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin friends listesi durumu gösterecek bu gün ve gelecek için. Bu olay duyulur duyulmaz friends listemdeki oyuncu online sayısı direk 3 te 2 oranında azaldı, demekki ben hep tüccarlarla arkadaşım
    Kolay gelsin iyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryTurkiye-44peace44

birileri Sadece AH ile ilgilenen farm atamayan felan , filan yazmış , Kardeşim 1262 saat 14 dk oynadım ben , farm'ın alasını attım ...! boş boş muhabbete gerek yok .. ben şuna sinir oluyorum , işin başında sadece GOLD satışı yapsalardı ve itemleri kendi aramızda trade ile alıp satsaydık ok, sorun olmazdı şimdi.

farm ile 2-3 ayda item dizmek ile rmah'ta para basarak (10 dakkada) item dizmeyi kıyaşladığına ve rmah'ın daha iyi bir sistem oldguna inanıyor olman çok ilginc.. bileğinin hakkı ile king olmak yerine parayo baıp king olmak sana göre daha mantıklı yani.. Arkadasım Adam adam gibi oynayıp king oluyorsa olsun zaten.. para basıp parasıyla aldığı itemlerle ile bana kinglik taslamasından daha iyidir..

Bana söylesene Şuanki ramh'li d3'ün wep tabanlı premium üyelerin parasız oynayanları ezip gectiği oyundan ne farkı var ? (görsellik haricinde)

Allah'tan pvp sistemi rmah varken gelmedi.. Yoksa parası ile rmahtan zengin olan 13 yaşındaki zübbe cocuğun bizim gibi 15 senedir diabloya gecesini gündüzüne vermiş diablo fanlarının kulaklarını kesip dalga gectiği bir hal olmadan bitti bu sacmalık..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.