arkadaşlar bende asus A8N-VM gforce g150 onboard anakart var socket 939. yeni ekran kartı aldım. 256 mb olandan. taktım bayağa iyiydi. ama arasıra ram i yinede 512 değilde 448 görünce bios a başvuralım dedik.. ama demez olaydım.
biod ts chipset kısmında northbridge kısmında onboard ile ilgili olan 64 lü bişi gördüm. ve onu DİSABLE ettim. bilgisayar açıldığındaekrana menu geliyor: press del for setup press F8 for BBS POPUP 1 AMD North Bridge, Rev E6 Single-Chanell DRAM Mode Unbuffered DIMM(s) Iinitalizing USB Controllers.. ve bilgisayar bu şekilde duruyor. del e basıyom ENTERİNG SETUP Yazıyor ve saatlerce bişi olmuyo.. F8 de çalışmıyoo.. yani biosa bi daha giremedim. bilgisi olan lütfen yardımcı olsun..
Biosu resetlersen iyi olur anakartta bios pilinin etrafında olması gerekiyor.
mahony kardeş sıfırlama nasıl yapılıyor nasıl bişi bu jamper dedikleri şey?
PİLİNİ ÇIKAR ARKADAŞIM 20,30 SANİYE BEKLE TEKRAR TAK MADENİ 1 LİRA BÜYÜKLÜĞÜNDE SAAT PİLİ GİBİ ONU SÖK TAK 20,30 SANİYE KENDİNE GELİR HER ŞEY FABRİKA AYARINA DÖNER..
ok arkadaşlar.. teşekkürler hallettim.. yoksa bu laptopu kıracaktım.. gözünü sevem masaüstü... iyi geceler..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme