Bildirim
Aion Online hangi sunucuda oynamalıyım?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ne kisitlamasi? Bence zubabada başla tam oturmamis olsa da kalitesi artmaya basladi ve oyuncu sayisi da yukseldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gold paket varmış. O paket her ay almayanlar ticaretten filan mahrum kalacaklarmış -
Kisitlama yok hatta çok rahatlik var her kez istediği gibi hile kullanıyor ban falan yok. Bu kadar şerefyoksunu insan oldugunu bilseydim zubab da hic baslamazdim. BBaşka sw leregit kkardeşim adamlarin GM ileri on numara hileye taviz yok...
Aion çok zevkli çok renkli ve çok geniş bir oyun. Ama aion da seçeceğin sunucudan ziyade ekibin önemli. Pvp yapacaksan da zindanlara gireceksen de ekibin iyi olması gerekiyor.Ben UK Anuhart sunucusunda oynuyorum. Akşamları zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile.Çünkü iyi bir ekibim var. Ama eğer oyuna yeni başladı isen ve öğreneceğin çok şey varsa Zubaba senin için iyi ola bilir. Öğrenmesi çok süren bir oyun. -
Yorumlarınız için teşekkürler. Oyuna daha yeni başladım. O zaman Zubaba sunucunda oynamaya başlayayım ben. -
Bazı arkadaşlar zubaba için atıp tutmuş. tüm serverların yönetimi gameforge a ait hepsi aynı kalitede . zubaba da hile kaynıo dien adam gidip başka serverda hile yapıo değişen bişey yok sen merak etme. ençokda herşeye hile deyip ağlayan adamlar can sıkıyor. bu arada ban sayısı çok yüksek. öle ban yok diyenlere inanmayın. -
Ozelden yapistir PM yi hemen paraya ihtiyacin olursa DİE 100m 15tl diye adamlar 8e satiyor bu kadar olur anca.
Valla hile can skci evet o yüzden çok kez birakma noktasına geldim ama oynatmayacak kadar da yok. Video programın acik olur da kaydedersen banlattirabilrsn.
quote:
Orijinalden alıntı: delamis
Valla hile can skci evet o yüzden çok kez birakma noktasına geldim ama oynatmayacak kadar da yok. Video programın acik olur da kaydedersen banlattirabilrsn.
Tabiki de o kadar yok. Ama tutup adam saniyede 6k damage vurunca insanin cani skilmiyor değil anlatmaya calistigim o
Haklisin ona bsey dedigim yok ama yine de zubaba bence öteki serverlerde tutunmak o kadar kolay değil çok ilerideler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X