Şimdi Ara

Airpods Pro 2 ler kronik problemli olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 defa garantiden sıfırıyla değiştirttim yok abi karşı tarafa sesi cızırtılı boğuk ve uzaktan iletiyor herkesle aynı problem 2 gün önce geldi yenisi yine telefon görüşmelerinde aynı sorun.
    para iadesi talep edeyim diyeceğim 5300 küsüre almıştım o parayı alsam ne alacam yerine

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• anker-qcy markalari fiyati ses ve mikrofon olarak 1 tik daha düşük olsa da memnun edicel düzeylerde,şansini tekrar dene kapali kutu almaya caliş onuda satarsin.7-8k vermek bilemedim yazik günah garantisi bitmiş olsaydi cöptü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airpods Pro 2'leri alalı neredeyse 2 sene olacak, kısa bir dönem yazılım yüzünden (5 küsürlü bir yazılım kodu vardı) bu gibi bir sorunu bende yaşadım ancak sonra yeni yazılıma geçince düzeldi. Onun dışında hiç böyle sorun yaşamadım. Donanımsal sorun yok, yazılım yüzünden yapabiliyor. O da illa düzeltiliyor. Özellikle son 1 senedir konuştuğum kişilerden hiçbir şikayet duymadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

Airpods Pro 2'leri alalı neredeyse 2 sene olacak, kısa bir dönem yazılım yüzünden (5 küsürlü bir yazılım kodu vardı) bu gibi bir sorunu bende yaşadım ancak sonra yeni yazılıma geçince düzeldi. Onun dışında hiç böyle sorun yaşamadım. Donanımsal sorun yok, yazılım yüzünden yapabiliyor. O da illa düzeltiliyor. Özellikle son 1 senedir konuştuğum kişilerden hiçbir şikayet duymadım.
    Hocam garip bir şekilde bende de aldığımdan beri bu problem her servise verişimde donanımsal kusur tespit edilip değiştiriliyor.
    Telefonla mı bir problem var diyeceğimde telefon 14 pro ve airpods 2 de 3 de hiç böyle sorunlar yaşamadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.