< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizisyen -- 9 Temmuz 2024; 21:10:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizisyen -- 9 Temmuz 2024; 21:10:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ayın 11inden önce açıklanmasının imkanı yok çünkü hem tus hem kpss ön lisans hem sts hem de yök dil başvuruları ayın 10-11inde bitiyor o zamana kadar açıklamazlar ![]() |
Aloo maaş başligi neden acmiyorsun bu aralar seni incittiler filan mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1 yıldır açmıyorum başlıklar önceden çok daha sık açardım şimdi herkes doktorun yüksek aldığını biliyor çünkü döner sermayenin yarısı ana maaşa eklendi önceden açmamın nedeni de herkes düşük alıyor derdi o yüzden bilmeyenlere öğretmek için açardım şimdi herkes iyi aldığını yani gerçeği biliyor
|
1 yıldır mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bazılarına cevap olarak açtığım konular dışında adam doktor olmuş 60binden fazla almıyorum diyor, onlara yönelik açıyorum ayda 1-2 defa |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdullah1928 -- 9 Temmuz 2024; 21:57:3 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |