Bildirim
AKAY75 2. ve SON MONTAJ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Since 1975. Yılların Tecrübesi Tank ile ateş ettiğimizde uçan adamlara bayılıyorum Güzel -
Güzel montaj abi eline sağlık. -
PC başına geçince izleyeceğim
BF3 bitti ama BF4 te devam etmek dileğiyle Mustafa Abi -
Güzel çalışma olmuş, conquest yeteneği baya mevcut sanırım :)quote:
Orijinalden alıntı: Silentkiller
PC başına geçince izleyeceğim
BF3 bitti ama BF4 te devam etmek dileğiyle Mustafa Abi -
teşekkürler -
eyvallah Ömer'im -
güzel bi video olmuş bu arada tv mıssle ile jet vurmayı eklersen daha haraketli olur hocam -
aynen devam kardeşim -
quote:
Orijinalden alıntı: evpandası
güzel bi video olmuş bu arada tv mıssle ile jet vurmayı eklersen daha haraketli olur hocam
teşekkürler. valla C4le vurdum, TOW LAUNCHER ile vurdum ama TV Missile ile hiç jet vurmadım. açıkçası pek denemedim de zaten -
Bileğin baya sağlammış hocam tebrikler. Vallah kıskandım hocam helikopter ve jet kullanımınızı.quote:
Orijinalden alıntı: akay75quote:
Orijinalden alıntı: evpandası
güzel bi video olmuş bu arada tv mıssle ile jet vurmayı eklersen daha haraketli olur hocam
teşekkürler. valla C4le vurdum, TOW LAUNCHER ile vurdum ama TV Missile ile hiç jet vurmadım. açıkçası pek denemedim de zaten
Alıntıları Göster
-
teşekkürler. conquest favori modumdur malum tank ve diğer araçlar var işin içinde -
quote:
Orijinalden alıntı: B&LueMans
Bileğin baya sağlammış hocam tebrikler. Vallah kıskandım hocam helikopter ve jet kullanımınızı.
estağfurullah hocam teveccühünüz aslında heli ya da jetten ziyade tank vb araçlarda iyi olduğum söylenebilir. ayrıca bu video bir frag video değil sadece güzel enstantenelerin uygun müzikle birleştirilme çabasıdır. amaç öncelikle kendime bir anı olarak ortaya bir şey koymaktır. cod1-2-4 ve bf3'ten videolarım mevcut , arada bakar eski günleri yad ederim
-
eline saglık seyir zevki yüksek bir montaj olmus.quote:
Orijinalden alıntı: akay75
teşekkürler. conquest favori modumdur malum tank ve diğer araçlar var işin içinde -
amacım oydu zaten teşekkürler hocam -
güzel çalışma olmuş emeğinize sağlık. sende benim gibi kullanamadığın araç, silah yok gibi origin idmi ekle istersen denk gelirsek birlikte oynarız.. özellikle heli için profesyonel bir ekip arkadaşı iyi olur. ekledim seni originden kabul edersin..quote:
amacım oydu zaten teşekkürler hocam
origin id : JuGGeRNauT100
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/JuGGeRNauT100/stats/792577051/
-
Keyifli bir montaj olmuş teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: VEGETTO
güzel çalışma olmuş emeğinize sağlık. sende benim gibi kullanamadığın araç, silah yok gibi origin idmi ekle istersen denk gelirsek birlikte oynarız.. özellikle heli için profesyonel bir ekip arkadaşı iyi olur. ekledim seni originden kabul edersin..
origin id : JuGGeRNauT100
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/JuGGeRNauT100/stats/792577051/
Alıntıları Göster
-
teşekkür ederim. hepsinden keyif almaya çalıştım 2 senedir. arkadaş listen fulmüş bu arada "accept" yapamıyorum... -
demekki video amacına ulaşmış sevindim. teşekkürler -
quote:
teşekkür ederim. hepsinden keyif almaya çalıştım 2 senedir. arkadaş listen fulmüş bu arada "accept" yapamıyorum...
tamam şu anda tanımadığım bazı kişiler vardı listemden çıkarttım tekrar dene istersen
Benzer içerikler
- esn sonar nedir
- ea ıd nedir
- battlefield 3 türkçe yama
- battlefield 1 sistem gereksinimleri
- battlefield 1 çanakkale
- battlefield 2042 hikaye modu var mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X