Şimdi Ara

AKBANK MOBİL HEPSİBURADA 1000 TL HEDİYE ÇEKİ FIRSATI Kişiye Özel (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hhd82 , Azstek Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
371
Cevap
50
Favori
49.452
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş

akbank mobilden qr ile olsun,banka/kredi kartı farketmez.

• Teşekkürler.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Benim anladığım zaten 32 gün vadesizde tutacak 15bini. Çeki her türlü alır tabi ama 15bin için 32 gün vadeliden ortalama 500 lira alternatif kaybı olur.

Herkes sizin benim gibi kuruş hesabı yapmıyor.  

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt

32 gün vadesizde durursa zarar zaten çek kadar olur.Arkadaşın o hatayı yapacağını sanmam.

10 martta hesaba parayı atıp 12 martta hesaptan parayı çekmek yerine 11 martta para giriş çıkışı yapsak yeterli olur mu ki?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kberk006 K kullanıcısına yanıt

11-21 ve 31 martta para birer gün vadesizde kalacak.11 inde çekerseniz bence kabul etmezler.

Sabah atıp ertesi gün çekmek en mantıklısı o zaman. Bir gün önceden atmaya da gerek yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kberk006 K kullanıcısına yanıt

Aynen.

• Arkadaşlar hangi sms ile kodunuz size teslim edildi, ben nedense bulamıyorum geçen ayki herkese dağıtıldığında bana da gelmişti bu sefer ki gelmedi, mesajlarımın içinde aynı cümleleri arayarak bulmaya çalışacağım geldi mi geldi mi teyit edemiyorum, size gelen SMS'i kodunuzu sansürleyerek cevaplayabilir misiniz rica etsem, şimdiden teşekkürler.

• Müşteri hizmetlerini aradım talep oluşturdum bakalım çek mi gelecek yoksa karta çip mi yükleyecekler.

8024079406 numarali basvurunuz icin tesekkur ederiz. Ilgili kampanyanin tum kosullarini sagladiginizda, kazanimlarinizi 28.02.2025 tarihinde kartiniza yukleyecegiz. Mutlu günler dileriz. Mersis:0015001526400497 B016

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.