Şimdi Ara

Akita inu besleyen var mi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
3
Favori
40.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • American yada japon akitalar çok hoşuma gidiyor, epey kaslı ve biraz büyük köpekdir.Bence çok tatlılar eğer ki asosyel yetiştirmezseniz çok sıcakkanlı bir tür olduğunu düşünüyorum.Asosyel yetiştirilmiş iki japon birde diğerlerinie göre daha sosyal yetişmiş amerikan biliyorum amerikan daha ürkütücü durmasına rağmen kendini sevdirdi bana japonlara yaklaşamadım korkudan bi ara bana doğru koşmaya başladı ben kendini sevdircek sanıyordum arkadaşım köpeği geri çekti kapmaya geliyordu dedi Yani bilmiyorum çok hoş köpekler eğer aşı ve mama masrafları çok büyük ölçüde beni rahatsız etmezse 1 aylıkken falan almayı düşünüyorum Secere falan önemli değil benim için birazcık benzese bile olur akitalara .. Amerikan olanı düşünüyorum satın alırken epey pahalıymış 1000Tlden başlıyormuş fiyatları..Yavrudan alırsam onu çok sosyellleştirerek yetiştirmeyi düşünüyorum..Eğer olmazsa DOBERMAN,siyah bir HUSKY, yada bir dalmaçyalı almayı düşünüyorum..

Mama ve aşı masrafları beni korkutan tek şey.(Aylık 200ü geçiyorsa zaten asla almam)
    90 m2 2+1 bir evde yaşıyorum köpek bu evde dört kişi yaşadığımızı göz önune alırsam bu evin dediğim köpekler için küçük oldugunu biliyorum..Ama genel oalrak bu evi ona otel olarak yani sadece yatmaya kalkmaya getirme amacıyla getirmeyi düşünüyorum.(Onu dışarıda koşarak,oyun oynatarak yormayı istiyorum).Ablamla kaldığım oda da onada bir yatma köşeşi yapmak istiyorum ve Yatak odası hariç bütün odaları ona tek tek keşfettirmek istiyorum veyatta balkonda ona kocaman bi alan bırakırım ama orası çok soğuk üşeyeceğini düşündüğüm için ona yeterli olabilcek bir köşe bırakmayı düşünüyorum yatmak için..

Benim merak ettiiğim 1 aylık bir akita,doberman,usky,dalmaçyalı alsam her ay ona harcıyacağım max para ne kadardır bunu bilmek istiyorum.

•  Akita inu besleyen var mi

7 aylık oldu bizim dana Irkla ilgili sorularınız varsa pm atabilirsiniz
  • Eger rottweiler almayi dusunuuorsan kesinlikle alma hele bide kardesin varsa bu kopekler yapisi heregi agresif kopeklerdir bazi kopekler cocuklara toleransliyken bu kopekler cocuk yetiskin falan ayirt etmez uzman kisilerin elinde yetistirilmesi lazim eger sadik ve kida tuylu oldugundan birazda kangal al tek sorunlari cok buyumeleri akita konusuna gelinve akita guzel irktir ama egitilmesi biraz zordur egitmde biraz zorlanirsin ama egitemezsin diye bisey yok kararli olmalisin tuy konusuna gelince tuy dokerler ama haftada 1 2 kere tel fircayla taraman yeterli olacaktir ama yilda 2 kere cok fazla tuy doker yaylaya cikarkende sakin kopegin tasmasini acma bazen basina buyruk davranabiliyor ve diger kopeklerle gecinemezler baska sorun olursa cevaplarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim komşuda var akita.Benim köpeğime havlaması dışında sesini duymadım hiç.Disarida besle kesinlikle çünkü iri bir köpek.Zeki ve başına buyruk.Surekli gezdirmelisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Argonath LXI

quote:

Orijinalden alıntı: osurgan

guzelmis hocam, nasil suan durumu?

bir de soylenildigi kadar sadik mi? Yani hayat arkadasi olur mu

Filminden dolayı çok abartılan bir cins olduğunu düşünüyorum.

3 arkadaşımda var Akita İnu.3 ü de farkı yerlerden geldi.Herhangi bir akrabalıkları yok.

Barınaktan aldığım 4 aylık eğitimsiz birazda vahşi Belçika Malinoisi köpeğim onlara saldırmak istedi.İkisi kuyruğunu kıçına sokup kaçtı.Diğeri yanına yaklaşmadı.

Çok pasif ve özgüveni düşük bir ırk.Sahibine hırlama dışında hiçbir aktivitesini görmedim.

Bekçi köpeği istiyorsanız başka cinslere yönelin.Kendinize dost arıyorsanız da labrador,golden,samoyed gibi daha iyi alternatifler olduğu kanaatindeyim.

Alıntıları Göster
    Sen o kopeğin akita olduğuna emin misin bizim komsunun akitası ayni anda 2 dobermanı yere seriyo o yetiştirme tarzına göre değişir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.