Şimdi Ara

AKL lpg kiti nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar bugün bir lgp ustası biriyle görüştüm AKL elegant lpg kitini önerdi fiyat da 2200 tl dedi karta 9 taksit sizce bu marka nasıldır kullanan memnun kalan var mı aramızda ??

• Yapay Zekanın Yanıtı

AKL LPG Kiti: Kapsamlı Bir İnceleme

AKL LPG kiti, araçlara sıvılaştırılmış petrol gazı (LPG) ile çalışabilme özelliği sağlayan bir dönüşüm sistemidir. Uygun fiyatlı ve çevre dostu olmasıyla bilinen LPG, benzinin alternatif bir yakıtı olarak giderek daha popüler hale gelmektedir.

AKL LPG Kullanıcı Yorumları

AKL LPG kiti kullanıcıları genellikle olumlu geri bildirimler vermektedir. Takılan kitlerin araçlarda sorunsuz çalıştığı, yakıt tüketiminin azaldığı ve performansta artış olduğu belirtilmektedir.

AKL LPG Nasıl Çalışır?

AKL LPG kiti, LPG tankından sıvı LPG'yi alır ve bir buharlaştırıcıda gaza dönüştürür. Bu gaz daha sonra aracın motoruna iletilir ve benzin yerine yakıt olarak kullanılır.

AKL LPG Beyni Yorumları

AKL LPG beyni, kitin temel bir bileşenidir ve LPG sisteminin sorunsuz çalışmasını sağlar. Kullanıcı yorumları, AKL LPG beyninin genellikle güvenilir ve verimli olduğu yönündedir.

AKL Elegant

AKL Elegant, AKL'nin popüler LPG kit modellerinden biridir. Özellikle 4 silindirli araçlar için tasarlanmış olan bu kit, yüksek performans ve yakıt tasarrufu sunmaktadır.

AKL Elegant LPG Yorum

AKL Elegant LPG kiti, kullanıcılar tarafından olumlu bir şekilde değerlendirilmektedir. Kolay kurulumu, sorunsuz çalışması ve yakıt ekonomisi sağlaması gibi faydaları öne çıkmaktadır.

AKL mi Atiker mi?

AKL ve Atiker, Türkiye'de önde gelen LPG kit üreticilerinden ikisidir. Her iki marka da güvenilir ve kaliteli ürünler sunmaktadır, ancak bazı kullanıcılar AKL kitlerinin daha uygun fiyatlı olduğunu belirtmektedir.

AKL LPG kitleri, aracını LPG ile çalıştırmak isteyen sürücüler için dikkate alınması gereken bir seçenektir. Uygun fiyatları, yakıt tasarrufu sağlaması ve çevre dostu olması gibi avantajları sayesinde AKL LPG kitleri, araçlara verimli ve ekonomik bir alternatif yakıt çözümü sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Egea 1.4 için bana da önerdiler 1600₺ ye takariz demişlerdi iki ay önce (modeli farklı olabilir) motor arıza ışığı haricinde kaliteli markalardan hiçbir farkı yok dediler ben gittim prins ecomax taktırdım. LPG önemli konu guvenemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenmavi

Egea 1.4 için bana da önerdiler 1600₺ ye takariz demişlerdi iki ay önce (modeli farklı olabilir) motor arıza ışığı haricinde kaliteli markalardan hiçbir farkı yok dediler ben gittim prins ecomax taktırdım. LPG önemli konu guvenemedim
    bende de linea 1.4 var motor arıza ışığı neden yanıyor ??
  • Atiker grand için fiyat sordunuz mu? Tavsiye ederim. O kadar lpg kiti kullandık prince brc de dahil en çok bundan memnun kaldım.
  • Rdmsy kullanıcısına yanıt
    Bende grand taktırdım araç corolla çekiş sanki zayıf gibi.1000 km sonra gel tekrar ayar yapıcaz demişti.siz de durum nasıl oldu?ilk 1000 km ve sonrası?
  • quote:

Orijinalden alıntı: messuth

Bende grand taktırdım araç corolla çekiş sanki zayıf gibi.1000 km sonra gel tekrar ayar yapıcaz demişti.siz de durum nasıl oldu?ilk 1000 km ve sonrası?
    Ben hiç sikinti yaşamadım cekiste farkeden bisey yok. Bir de taktirdiktan sonra da hiç ayar yaptırmadım. Bunlar kendi ayarını otomatik yapıyor diye anlatmıştı usta ayar için hic gitmedim ben.
  • güney-666 G kullanıcısına yanıt
    Hocam bana akl takarsan arıza ışığı yanar dediler zaten o yüzden prins taktırdım mesajım yanlış anlaşıldı sanırım
  • akl zaten atiker bünyesinde çıkan bir ürün. ve her yerde servisi yok onun için maceraya gerek yok atiker gold veya grand işini çok rahat görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpikom

akl zaten atiker bünyesinde çıkan bir ürün. ve her yerde servisi yok onun için maceraya gerek yok atiker gold veya grand işini çok rahat görür.
    SANAYİDEKİ USTA AKL için yarı türk yarı italyan demişti....
  • quote:

Orijinalden alıntı: güney-666

SANAYİDEKİ USTA AKL için yarı türk yarı italyan demişti....

Alıntıları Göster
    atiker üretiyor hocam. bir kaç parçası ve yazılımı italyan. atiker gold ve grandın muadili aynısı diyelim.akl nin programı heer yerde yok ama atikerin programı en ücra ilçelerde bile mevcut,hiç macera arama aynı kitler netice de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpikom

atiker üretiyor hocam. bir kaç parçası ve yazılımı italyan. atiker gold ve grandın muadili aynısı diyelim.akl nin programı heer yerde yok ama atikerin programı en ücra ilçelerde bile mevcut,hiç macera arama aynı kitler netice de.

Alıntıları Göster
    eyvallah ustam anlaşıldı ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.