Şimdi Ara

AkruT Mu 1.03n+season2 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
1
Favori
8.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar goldenlar orjinal haline getirilmiştir.
  • donusum itemi dusmuor bi el ativerin bi zamet
  • Şimdilik normal haline getirilmesi iyi oldu bence,ama ileride yine cogalırsa güzel olur diye düşünüyorum
  • Goldenlarin son hali budur ve öle kalacak !!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: EsEsLee

donusum itemi dusmuor bi el ativerin bi zamet

Dönüşümden kastin görevler ise serverda dönüşümlerini gerçekleştirmiş playerlar var:=))
  • arkadaşlar kimse laf sokuşturmasın ben dün 3 char kastım akşama kadar zmn geçirdim burda ve sayısız life bless creation toplamiştim hepsini kasada değilde çantadada bırakmıştım hepsi gitti sorunda değil

tabi siz +5 golden kesip exc full set falan yaptığımızı falanmı düşündünüs anlamadım valla

bunlar küçük şeler soz konusu bile olmamalı

bu arada admin kardeş dark raven sprit ve dark horse spritin satılması çok iyi olacaktır dark lord lar için olmazsa olmaz bişi çünkü

ve serverdaki kendini bilmesler yavaş yavaş kendini gösteriyo tmz bi server için ceza uygulanmalıdır s.s leri nereye gönderiyim???
  • Arkadaşlar s.s ler için adres akrutmu@esasforum.org
    Pardon deyinmeyi unutmuşum dark reaven ve spirit gelince koyma tarftari deillim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelpiero -- 27 Temmuz 2007; 0:46:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kiyametkral

arkadaşlar kimse laf sokuşturmasın ben dün 3 char kastım akşama kadar zmn geçirdim burda ve sayısız life bless creation toplamiştim hepsini kasada değilde çantadada bırakmıştım hepsi gitti sorunda değil

tabi siz +5 golden kesip exc full set falan yaptığımızı falanmı düşündünüs anlamadım valla

bunlar küçük şeler soz konusu bile olmamalı

bu arada admin kardeş dark raven sprit ve dark horse spritin satılması çok iyi olacaktır dark lord lar için olmazsa olmaz bişi çünkü

ve serverdaki kendini bilmesler yavaş yavaş kendini gösteriyo tmz bi server için ceza uygulanmalıdır s.s leri nereye gönderiyim???

Senin nick nedir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelpiero

Arkadaşlar s.s ler için adres akrutmu@esasforum.org
    Pardon deyinmeyi unutmuşum dark reaven ve spirit gelince koyma tarftari deillim

aslında bende taraftar değilim çünkü ne kadar zor olursa o kadar iyi
    ama ilk 5-6 resi atmadan arena bi kabus yani düşüremices
    artık fire ile dvm edelim

bu arada nick KIYAMET dl yim her zaman her yerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiyametkral -- 27 Temmuz 2007; 1:11:03 >
  • Ok bende bi dl ile sorun yasadım sen sandım deilmişsin
  • serwer mi gitti kardeş bide buyu kitaplari nerde duser
  • Kisa süreli elektrik kesintisi yüzünden TEK e telefon açtim bütün playerlarinizdan özür diliyoruz dediler
    Hangi büyü kitabini aradiğinida sölersen yardimci olabliriz
  • Oyunda Widescreen monitörler için destek yok bunu yapabilirmsinzi acaba şöyle küçük bi patch ile benim monitör 19" wide 1440x900 çözünürlükde çalışıyo oyunda böle bi seçenek olmadığı için herşey yaygan genişlemiş şekilde gözüküyo güzel olmuyo
  • oyuna gıremıyrum oyunda gıbı gozukuyorum!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neophyte_ -- 27 Temmuz 2007; 8:24:51 >
  • gorev itemi millete nası dusuoda bana dusmuo sanssızmıyım ben
  • dun aksamdan beı gıremıyorum charıma bı bakın online gozukuyoo!!!! Tazz nickim
  • siteye gir acc ile kurtarma felan yoqmu_?
  • sabah 7 den beri tek basıma lost 7 deyim bi tane bile broken dusmedi donusum icin nası ayar yaptınıs anlamadım
  • beyler ben ındıremedım oyunu sıtesınden yardım plsss link plss
  • quote:

Orjinalden alıntı: EsEsLee

sabah 7 den beri tek basıma lost 7 deyim bi tane bile broken dusmedi donusum icin nası ayar yaptınıs anlamadım

losttower6 da kas dai
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.