Şimdi Ara

Akü şarj kesici (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
22.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    OTOMATİK ŞARJ KESME DEVRESİ - AUTO CUT OFF 12V BATTERY CHARGER 24 V - 12 V - 6 V
    https://www.youtube.com/watch?v=UtMLrCxaGFg
    izle bence hem basit hem kuılanışlı benim 12v 75 a akü 14 v a geldiğinde röle kesiyor belli bir voltajın altına düştüğündede tekrar devreye giriyor

• Değerli arkadaşlar merhabalar.

Konu oldukça eski olsa da yıllar evvelden foruma üye olmadan bu @metn abinizin devresini indirmiş, yıllardır saklıyordum. Geçenlerde konu hortlayınca aklıma geldi ve arşivimden çıkarıp devre kartına çizimini gerçekleştirdim. Ama denemedim. Denemediğim için de paylaşmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendiİsteğiyleAyrıldı -- 3 Ekim 2020; 22:36:29 >
  • Devreyi denemeden insanlara yanlış bilgi vermemek için içeriği siliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendiİsteğiyleAyrıldı -- 3 Ekim 2020; 22:37:36 >
  • Up.

Rica edicem arkadaşlar anlayan varsa bir baksın. Zira bunu basılıp yapılmaya hazır proje halinde sizlerle paylaşıcam. İlaveten kendim de yapıp kullanabilirim.

Vakit bulabilirseniz bi zahmet...
  •  Akü şarj kesici

merhaba bende bu konuya ekleyim mesajımı dedim bu devreyi denedim çalışıyor tam projelik gönül rahatlığı ile yapablirsiniz röle bobinine seri direnç ile led bağlarsanız şarj ışığınız da olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sam99 -- 23 Aralık 2019; 15:9:31 >
  • sam99 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim en yakın zamanda baskıya hazır halini paylaşacağım.
  • Linkteki bilgiler yanlış/yanıltıcı olduğu için içerik silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendiİsteğiyleAyrıldı -- 3 Ekim 2020; 22:38:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendiİsteğiyleAyrıldı

Linkteki bilgiler yanlış/yanıltıcı olduğu için içerik silindi.
    Bravo, emeğine sağlık...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.