Şimdi Ara

Akustik gitar hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun süredir elektro gitar ile içli dışlıyımdır. Evde eski çakma bir klasik vardı anasını belledim onun, ve şimdi yeni bir akustik gitar almak istiyorum. Bütçem maksimum 450 lira ki bu parayı vermek hiç içime sinmedi. Akustik gitar konusunda bilgili değilim amacım evde sağda solda paso sahil gitaristi gibi çalma slide felan atmak ha birde ufak kardeşime öğreteceğim. Aklımda Epiphone DR100 veya Epiphone Pro-1 vardı ama öğrendim ki bu akustik gitarlarda kontrplak olayı varmış. Bildiğin suntayı kaplarlarmış namıssızlar. Ona kafam takıldı hani bu iki gitarı alırım da sesi piyasadaki masterwork, extreme markaları gibi balon çıkar diye korkuyorum. Burada bir mağazada Cort AD810 denedim sesi çok hoşuma gitti adam da 450 yaparım dedi (with gigbag modeli mydukkanda 490 lira) tamam dedim taki sap bağlantı yerinde yanda bişi fark ettim değişik bir şey vardı sanki sap oturmamış gibi bu yüzden almadım adam dedi getirebilirim yenisini diye ama aradaki 40 lira fark için güvenmediğim bir satıcıdan(getirteceği yerden almak) uygun mudur diye düşünmeye başladım. Ama dediğim gibi 450 lira bile çok fazla bana. Belli etmişimdir çok takıntılı birisiyim bu yüzden şimdi de alacağım ucuz bir gitarın dayanıksız olabileği ve benim kazma ellerime dayanamayacağını düşünüyorum çünkü bu sap atma olayı sık rastlanan bir şeymiş. TOPARLAMAK GEREKİRSE ucuza akustik alacağım ama dayanıklılık ve kontrplak-masif farkı konusunda tereddütlüyüm ne önerirsiniz alınır mı epifon?
    Şimdiden teşekkür ederim.

Denediğim diğer gitarlar;
    Stagg'ın bir modeli(bu markaya para vermeyi doğru bulmuyorum)
    Oscar Schmidt OG2(fena değil aslında ha fiyatı da uygun amma velakin dayanıklı mıdır bu sap atar mı benim kazmalığımda)
    Yamaha F310(600 lira baba çok pahalı yav)
    2.EL DÜŞÜNMÜYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markidos -- 30 Ocak 2016; 2:12:58 >

• Elektro gitar da durumun nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyimsersiniz ama iki yıl sonra yardıma ihtiyacım kalmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: markidos

Çok iyimsersiniz ama iki yıl sonra yardıma ihtiyacım kalmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • markidos kullanıcısına yanıt
    Aldığın gitarın modeli nedir? 2 senede ne kadar ilerledin? Bunları yazarsan araştıran insanlar için de iyi olur.

• Hey masallah Srv resmi koyduguna gore iyidir diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellcik

Hey masallah Srv resmi koyduguna gore iyidir diyorum
    Dostum sence set halinde almak mı uygundur bu şekildehttps://www.do-re.com.tr/epiphone-les-paul-elektro-gitar-seti-ppeg-egl-1ebch1-eu

yoksa tekli almak mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klasik gitar için tel önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Bu akustik gitar nasıl?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lanet olasi dolar euro kuru bu kadar yuksek olmasa 1500 liraya asla set al demezdim ama ne yazikki suan baslangic icin mantikli bir secim gibi duruyor ama ikinci el temiz enstruman amfide kovalayabilirsin gerci tecruben yoksa biraz riskli.

edit:
    Yamaha pacifia 012 bl gitar ustune Blackstar ID:Core 10 V2 amfi o kiytirik sete on basar kalite ve ton anlaminda birazcik daha pahaliya gelir ama pisman olmazsin diger set adami gitardan sogutur.
    https://www.do-re.com.tr/elektro-gitarlar?filtre=br:158&sirala=3
    https://www.do-re.com.tr/blackstar-idcore-10-v2-dijital-kombo-elektro-gitar-amfisi

@DeAndre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellcik -- 4 Haziran 2018; 19:34:14 >

• Katılıyorum dostum vazgeçtim bu setten yamaha ve ibanez inceleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellcik

Lanet olasi dolar euro kuru bu kadar yuksek olmasa 1500 liraya asla set al demezdim ama ne yazikki suan baslangic icin mantikli bir secim gibi duruyor ama ikinci el temiz enstruman amfide kovalayabilirsin gerci tecruben yoksa biraz riskli.

edit:
    Yamaha pacifia 012 bl gitar ustune Blackstar ID:Core 10 V2 amfi o kiytirik sete on basar kalite ve ton anlaminda birazcik daha pahaliya gelir ama pisman olmazsin diger set adami gitardan sogutur.
    https://www.do-re.com.tr/elektro-gitarlar?filtre=br:158&sirala=3
    https://www.do-re.com.tr/blackstar-idcore-10-v2-dijital-kombo-elektro-gitar-amfisi

@DeAndre
    Katılıyorum dostum vazgeçtim bu setten yamaha ve ibanez inceleyeceğim

• sarıların_sulo S kullanıcısına yanıt
    2 senede değil 8 senede ilerlettim. Ekipman değişikliği için açmıştım konuyu. Benim 8 senede geldiğim yere siz 2-3 yılda da gelebilirsiniz. Tamamen çalışmanıza bağlı, ben hobi olarak yapıyorum. Açıyorum altyapımı çalıyorum.

• sarıların_sulo S kullanıcısına yanıt
    2 senede değil 8 senede ilerlettim. Ekipman değişikliği için açmıştım konuyu. Benim 8 senede geldiğim yere siz 2-3 yılda da gelebilirsiniz. Tamamen çalışmanıza bağlı, ben hobi olarak yapıyorum. Açıyorum altyapımı çalıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.