Olayların başında sövmedikleri adam bırakmadılar şimdi herkes düşmek istiyor en kaba şekilde olaya böyle bakılabilir fakat yönetimin amacını anlamış değilim.
Federasyona sen beni kovmuyorsun ben istifa ediyorum erkekliği yapıyorlar. Gerçekte mahkemenin haklarında ne karar vereceğini bildiklerinden bu rezilliği yaşamadan onurlu duruş geyikleri için malzeme yaratıyorlar. yer miyiz, asla...
aynı kemal sunalın filmindeki gibi konuşmuş .;
RESTİNE REST ULAN !!!
yarın birgün iddaalar doğru çıkarsa tüm yönetim istifa edip futbolcularda futbolu bırakacaklarmı bu kadar arka alıyorlar aziz yıldırımı ve olayları?
quote:
Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté
RESTİNE REST ULAN !!!
tff - rest
fener - restine rest ulan
tff - :) kare as
fener - bendede 5 as var :)
quote:
Orijinalden alıntı: kreynian57
quote:
RESTİNE REST ULAN !!!
tff - rest
Ali Koç: Bizi Bank Asya'ya düşürün.
TFF: Sıra numarası alın önce kardeşim... Ah pardon Fenerbahçe miydi ? 6 Temmuz'da rezervasyon yaptırmışsınız, buyrun bu taraftan...
quote:
Orijinalden alıntı: Gremory
quote:
quote:
feci güldüm gece gece
Bunlar çocukmu kandırıyor. Tff kale bile almaz bunları
Şikeyi kabul ediyoruz desinler o ayrı tabi
quote:
Orijinalden alıntı: kreynian57
quote:
RESTİNE REST ULAN !!!
tff - rest
quote:
ulan bizi bank asya'ya düşürün demek kolay... düşürülmeyi isterseniz şikeyi kabul ettiğiniz anlamına gelir ve federasyonun vermesi gereken her türlü karara da boyun eğmen gerekir.. birçok fenerbahçeli yönetici 5 yıl veya ömür boyu hak mahrumiyeti cezası almalı, fb sadece düşmekle kalmayıp -30 puanla başlamalı, sezer ve emenike bilmem kaç yıl futboldan men cezası almalı, şampiyonluk kupasını geri vermemeliler.. vs vs...
ama fb'nin bunları göze alabileceğini hiç sanmıyorum, bu yapılan sadece dram tarzı bir tiyatro oyunu... sen böyle dersen TFF de der ki, kardeşim seni düşürürüm ama sonra bana tazminat davası açmayacağına dair anlaşma imzalamalısın...
Şu resmi bir daha alıntı yapıp gülenler Fenerli olsun.
@Gremory yapmak falan çok mu zor? Konu okunmaz oluyor öyle yapınca.
haha resim güzelmiş :D
hadi size güle güle
Eğer düşürmezlerse ceza vermeleri lazım hem dün hem de bugün den birikti biraz ..
Amatöre kadar yolunuz var
boyle profesyonel milyonlarin destekledigi bi klubun yoneticisi baskani vs. si boyle gariban fakir fukara edebiyati nasil yapiyo anlamis degilim. dusersen dusersin ztn ayrica boyle ligden fln cekilmeye kalkarlarsa 1. amator kumeden baslama cezasi aliyolar diye biliyorum.
Daha dün bize kümede kal diye bağıranlar bugün kendileri 1. ligde oynamak için başvuruyor. Bizim çizdiğimiz yoldan öyle ya da böyle gidecekler. Galatasaray Türkiye'dir