Şimdi Ara

Alienware'in yeni oyun canavarı dizüstü bilgisayarlarını kullandık (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
8
Favori
3.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski kasada bulunan ön kanallar çok güzel duruyordu. bu kasa alienware'e gitmedi. eskisi gibi imrenerek bakmıyorum

• Reklam da sinir bozucu video başlamadan önce.

• quote:

Orijinalden alıntı: thefourgun

Anlaşılan kimse o bilgisayarın biyerden kaldırılıp başka biryere götürülebildiğini anlayamamış. Ana fikir "taşınabilirlik".

Taşınabilirlik var elbette ama dengi olan adam gibi bir masa üstü PC'nin de 2 katına yakın fiyatı (Her ikisi için de yurtdışı fiyatını konuşuyorum) ve daha üst düzey ısınma problemleri var. Bence sadece oyun için bu kadar ameleliğe gerek yok. (Gerçekten özür dilerim, başka bir kelime bulamadım. Sonuçta burada dumbbell düzeyinde ağırlığı olan bir laptop'dan bahsediyoruz.) Güzel bir notebook, hatta Ultrabook'un olur, onu dışarıda veya götüreceğin yerlerde kullanırsın. İşte bu taşınabilirlik amacına uyar. O kadar oyun oynamak istiyorsan da, adam gibi 27 inch 3D ekranında ve özel koltuğunda yayıla yayıla evinde oynarsın. Ha ben oyun performansımı her yerde almak istiyorum sözü bence biraz işin bahanesi. Alacağın hafif notebook'ta da biraz ayarlardan kısarak oyun oynarsın ve canın çok oyun oynamak istediğinde dışarıda veya başka bir yerde de ihtiyacını karşılarsın. Zaten GT 750M bile hafif notebook'lara koyulur oldu ve bu kartla görece yeterli performans alabiliyorsun. En azından görüntü o aksiyonda dikkatini dağıtmayacak kadar net olur. (Kendi fikrimdir) Artık ultrabook'lara bile iyi kartlar koyulmaya başladı. GT 740M içeren ultrabook'lar bile var. İşte görece yeterli grafiksel kalite ve ultrabook. Hem gerçekten taşınabilir, hem de arada biraz grafik kaybıyla bile oyun oynatır. Onun işlemcisi de o görselliğe yeter, korkmayın. İlla ben "görece taşınabilirlik" ve performans istiyorum diyorsanız, yapılan reklamların ve "Tek PC'mle her şeyi halletmeliyim ve o da buna rağmen taşınabilir olmalı" sloganının oyununa gelmişsiniz demektir. Ben de bir aralar MSI notebook takıntılıydım ama artık PC toplamanın daha karlı ve gerekli olduğunu düşünenlerdenim. Teknolojinin ilerleyişine göre eğer ölmezsem, en az bir 10 yıl daha da bu görüşüm değişmeyecek. Toplamak istediğim masa üstü PC'nin performansı bu bahsettiğim süre içinde notebook'lardan iyi olacaktır ve yanına Ultrabook bile alsam toplamda daha ucuza gelecektir.

Gerçekler bunlar maalesef.

• o arkadaki fon, bu ses tonu ve dikkatimden kaçmayan yarış oyununda iki elilininde yön tuşlarının üzerinde olması... Erdilieberım artık :D

• Ses tonu ve anlatım baya kötü. Hawai deki neşeni özledik reyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex

quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

donanımsal açıdan güzel cihaz ama sadece oyun oynamak için 4000$ ve üstü bir paraya değermi tartışılır.Benim görüşüm gerçek bir oyuncu makinesini masaüstü sistemden kullanır,laptop tercihleri bana biraz alternatif kalıyor.Zaten battlefield ve türevi yüksek grafikli oyunlar için dizüstü kullanmak bence gereksiz zira üst düzey grafikler için sadece alienware almak çok mantıksız.O kadar paraya sağlam masaüstü sistem kurulur yani.

fiyatı nerde yazıyor ki?

bu cihazların Türkiye giriş satış fiyatları o seviyede geliyor.Eski modellerede bakarsanız elle tutulur modelleri bu seviye fiyatlardan satılmakda ne yazıkki.

• laptopla oyun
  • Taşınamayan laptop. Sanırım 00:48'deki ürün de Alienware'in
  • M18 heyecanlandırdı.TEst masasındada görmek isteriz.

• türkiyeye gelsin 7000 tl
  • oyun konsolda oynanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led loş ışık,adamı bozabiliyor demek :)

• Monsterla arada çok fark var mı acaba? Fiyat listesi vb. bulabilir miyiz?
  • Msi gt serisi varken buna bakılacağını sanmam ancak bu markanın bir fanatik grubu var ve bu grubun kaçırmayacağı birşey bu bende msi ge60 düşünüyorum ölçülerden dolayı hem normal ölçülerde hemde yüksek performanslı

• Erdi abi kadar isini severek başka birini görmedim vallahi

• quote:

Orijinalden alıntı: Engineering Student

quote:

Orijinalden alıntı: thefourgun

Anlaşılan kimse o bilgisayarın biyerden kaldırılıp başka biryere götürülebildiğini anlayamamış. Ana fikir "taşınabilirlik".

Taşınabilirlik var elbette ama dengi olan adam gibi bir masa üstü PC'nin de 2 katına yakın fiyatı (Her ikisi için de yurtdışı fiyatını konuşuyorum) ve daha üst düzey ısınma problemleri var. Bence sadece oyun için bu kadar ameleliğe gerek yok. (Gerçekten özür dilerim, başka bir kelime bulamadım. Sonuçta burada dumbbell düzeyinde ağırlığı olan bir laptop'dan bahsediyoruz.) Güzel bir notebook, hatta Ultrabook'un olur, onu dışarıda veya götüreceğin yerlerde kullanırsın. İşte bu taşınabilirlik amacına uyar. O kadar oyun oynamak istiyorsan da, adam gibi 27 inch 3D ekranında ve özel koltuğunda yayıla yayıla evinde oynarsın. Ha ben oyun performansımı her yerde almak istiyorum sözü bence biraz işin bahanesi. Alacağın hafif notebook'ta da biraz ayarlardan kısarak oyun oynarsın ve canın çok oyun oynamak istediğinde dışarıda veya başka bir yerde de ihtiyacını karşılarsın. Zaten GT 750M bile hafif notebook'lara koyulur oldu ve bu kartla görece yeterli performans alabiliyorsun. En azından görüntü o aksiyonda dikkatini dağıtmayacak kadar net olur. (Kendi fikrimdir) Artık ultrabook'lara bile iyi kartlar koyulmaya başladı. GT 740M içeren ultrabook'lar bile var. İşte görece yeterli grafiksel kalite ve ultrabook. Hem gerçekten taşınabilir, hem de arada biraz grafik kaybıyla bile oyun oynatır. Onun işlemcisi de o görselliğe yeter, korkmayın. İlla ben "görece taşınabilirlik" ve performans istiyorum diyorsanız, yapılan reklamların ve "Tek PC'mle her şeyi halletmeliyim ve o da buna rağmen taşınabilir olmalı" sloganının oyununa gelmişsiniz demektir. Ben de bir aralar MSI notebook takıntılıydım ama artık PC toplamanın daha karlı ve gerekli olduğunu düşünenlerdenim. Teknolojinin ilerleyişine göre eğer ölmezsem, en az bir 10 yıl daha da bu görüşüm değişmeyecek. Toplamak istediğim masa üstü PC'nin performansı bu bahsettiğim süre içinde notebook'lardan iyi olacaktır ve yanına Ultrabook bile alsam toplamda daha ucuza gelecektir.

Gerçekler bunlar maalesef.

Bakış açısına göre değişir. Yazdıklarınız size göre doğru, ama bu bilgisayarı alıp kullananların tarafından bakmak lazım. Mesela hangi tür bilgisayarı almanın daha karlı olduğu meselesi bir kısım oyuncular için tamamen gözardı edilebilir. Bu oyuncular işin realite kısmını kafaya takmayıp "ben bu oyunu tüm detayıyla oynamak istiyorum ve aynı zamanda istediğim yerde oynamak istiyorum" diyorsa bu insana sen delisin, oyuna gelmişsin de deseniz birşeyi değiştirmez. O adam bu makineyi alır, odasında oynar, yatağında oynar, kesmedi tuvalette oynar, arkadaşına gider LAN party'de oynar. Tamamen seçim meselesi. Bilgisayarın dengesiz, çok ağır veya çok pahalı olması onun üretilmemesini, satılmamasını ve satın alınmamasını gerektirmez. Bu bir senaryo. Aklıma gelen bir diğeri ise mesela ben çok seyehat eden biri olsam ve oyun düşkünü olsam alacağım tek makine bu olurdu. Aynı zamanda işin gösteriş kısmı da var. Dell teknolojinin son ve en güçlü parçalarını bir araya getirip üzerine sanatsal bir kasa da koyarak gövde gösterisi yapmış. Belki de satılıp satılmaması umurunda bile değil(umurundadır :). Nereye gelindiğini görmek için piyasada bu bilgisayarların da olması gerekiyor. Tabi ki şahsi düşüncem, benim bakış açımdan böyle görünüyor.

• Sesi duyunca kalkar gibi oldu o ses ne abi
  • 0.48-0.49 Adamın elindeki ekran-tablet hibritinden istiyorum

• Çok güzel video olmuş, elinize sağlık. Alienware süper ama fiyatı çok yüksek be abi.

• M18'in ekranı yatay yönde 180 derece dönebilse çok daha kullanışlı olurdu.Bu kadar büyük ve ağır dizüstü bilgisayarını eminim çoğu kişi harici klavye Mouse kullanacaktır.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.