Şimdi Ara

Alienware m18x alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam araba kullanmaya bayılırım o hazzı hiç birşey veremez ama zaten yeterince araba kullanıyorum ailemin arabası var onu kullanıyorum.

Şahin ve Alienware karşılaştırması yaparsak eğer.

Şahin : Benzin veya lpg , lastik (patlayabilir ilerde aşınacak zaten değiştirelecek) , muayenesi , vergisi , bakımı, cezası , kazası (ben çarpmam birisi gelir çarpar hele ki şahinde %90 ölürsün) araç fiyatı 9000 tl - 12.000 tl arası . Düşük fiyatta model alamam o arabalar ölü oluyor çünkü . Bir de yıllık arabanın kendi parası hariç masraf tutarı yakıt + lastik + muayenen + vergi + bakımı + cezası + kazası + sigortası = 5.000 tl en az :). Ki ailem kesinlikle Şahin aldırmaz yani araba almayı ben bile istemiyorum uğraşamam çünkü araba sahibi olacak yaşa geldiğimi düşünmüyorum yaşım 19.

Alienware: Bilgisayarın fiyatı 10.000 tl Fan temizliği için servise götürüyorsun para vermiyorsun Dell firmasının servisi ürünü bakım için eve gelip alıyor diye biliyorum. almasa bile ben gönderirim ki para vermiyorum versem bile 200 tl vereyim en fazla , orjinal oyun aldığımı varsayarsam en fazla 1000 tl diyorum oyunlar için yıllık ve elektrik parasını zaten ben ödemeyeceğim için sorun yok :D. Yıllık tutar etti mi sana en fazla 2.000 tl :D :D.

Araba alsak bile Şahin aldırmazlar Renault ve Hyundai gibi markaları hele hiç çünkü araba kazalarına bakıyor benim annem ve çok iyi anlar ondan ben de bilgisayar istiyorum yepyeni ve 5-6 sene götürecek.

Bilmem anlatabildim mi ?

Not: Kesinlikle aşağılama gibi bir durum söz konusu değil bunlar benim kendi şahsi fikrim araştırdım ve bilgisayar almaya karar verdim :)

• Gereksiz ve israf bir harcama olur. Çift fan arıyorsanız bu cihazda da çift fan var ve alienware ile yapabileceğiniz herşeyi bununlada yapabilirsiniz.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-rog-g750jz-ds71-gaming-notebook-fiyati,113990.html

Kaldı ki laptopta yaşayacağınız oyun deneyiminin daha iyisini kalan 5000 TL ile bir masaüstü toplayarakta yaşayabilirsiniz.
  • Ah yine siz . İmkanım var ve öyle çok zor bir şekilde de alamayacağım bilgisayarı rahat bir şekilde alabiliyorum.

Evimiz 1+1 olduğu için maalesef yer yok ve ben sürekli seyahat eden birisiyim. Üniversiteye gideceğim , tatil için Mersin'e gidecem , normalde oturduğum yer İzmit. Sülale Ankara'da bazen de oraya kalmaya gidiyorum. Ben nereye oyunlarım oraya hesabı anlatmak istediğim bu aslında.

Masaüstü kuracak imkanım yok ve zaten kurmam da çok karmaşık ve yer kaplıyor.

Asus Rog G750jz'yi araştırdım evet güzel bir bilgisayar beklentilerimi karşılıyor ama beklentilerimin üstünde bir ürün olunca imkanım da olunca Alienware benim olmalı dedim

• Bende izmitliyim yazları mersine gidiyorum ilginç bir tesadüf olmuş. Alienware alıp boşa para vereceksiniz benden söylemesi hemşerim.
  • Havacı41 H kullanıcısına yanıt
    Kardeş okumadım kusura bakma :) şahin i öyle lafın gelişi dedim arabalardan hiç ânlamam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havacı41 H kullanıcısına yanıt
    Benim başıma şöyle bir sıkıntı geldi bilgisayarı ilk aldığımda bu içindeki saati çalıştıran pille ilgili bi sıkıntı olmuştu pil değişti gerçi Amerikadaydım Türkiyede nasıl bilmiyorum ama adamlar evde yaptılar tamir edip gittiler çok büyük sıkıntı olmadıkça evde tamir yapıyolar
  • İmkanınız varsa güzel olmuş hayırlı olsun ama bizim için hayal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elkarun E kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu bizden başka insanlar da okuyup bilgi sahibi olacaklar onun için açıkladım ben de :)
  • hazanberk H kullanıcısına yanıt
    Dell servisi Türkiye'de de aynı şekilde küçük arızaları eve gelip yapıyorlar eğer arıza büyükse alıp gidiyorlar ve yapıp geri gönderiyorlar.

Türkiye'de küçük arızaları evinde yaptıranlar konularını açmışlar ve de memnunlar da .

Yani biz herşeyi gözünüzün önünde yapıyoruz emin olun diye diyorlar :D :D.
  • İlerde işinizi elinize aldığınızda neden olmasın ki . İlla ki olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.