Şimdi Ara

Aliexpress telefon almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
53.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.aliexpress.com/item/Newest-Original-XIAOMI-M3-mi3-Android-5-0-Capacitive-wifi-Unlocked-NFC-2GB-RAM-13MP-1080/1597235296.html

Bu telefonu almak istiyorum.Pasaport kayıt hakkım var.Gümrükte sorun çıkar mı?Çıkmaması için ne yaparım?

• Telefonu alirsinda gelirmi bilmem sanirim artik gumrukler daha ski. Son gunlerde verilen siparislerin neredeyse hicbiri gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi ya :/
  • Peki bu telefonun yerine önerebileceğiniz bir telefon var mı?Şu telefonu niye Türkiyeye getirmezler ki
  • Up
  • SickTR S kullanıcısına yanıt
    Gümrükte tanıdığın olması lazım yoksa işin zor. Aliexpress deki satıcılarla konuşurken ben türkiyedeyim dediğin an zaten onlar cihaz göndermekten vazgeçiyor, artık gümrük çok sıkı iyice bokunu çıkarttılar. Adanada olsaydın yardımcı olurdum.
  • Niğdedeyim hocam teşekkürler başka telefon alıcam artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Migrostan telefon almak?
    6 yıl önce açıldı
    YURTDIŞI iPhone ALMAK
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkada?lar ali expresden telefon aldyklaryny yazmy?lar, lütfen yardymcy olun, bende almayy dü?ünüyorum..

http://cepnoloji.com/aliexpress-gibi-sitelerden-tel-almak-t18737.0.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: .i.

Arkada?lar ali expresden telefon aldyklaryny yazmy?lar, lütfen yardymcy olun, bende almayy dü?ünüyorum..

http://cepnoloji.com/aliexpress-gibi-sitelerden-tel-almak-t18737.0.html

Gümrükte kalır o alma

• uzak durun dısardan telefon almayın 1ay beklersınız gumrukte takılıp gerı gıder
    cok az ınsanın gectı artık nerdeyse 0 a yakın gecıyor konuma bakabılırsınız
  • Alanlar nasıl alıyor, adamlar şansa falan almıyor. Ne alaka yani, gümrüğe gideceksin gerekli evrak neyse artı vergisini ödeyeceksin alacaksın, YASAL OLMAYAN BİR DURUM YOK, dolayısıyla geçmemesi için sebep ne? Kanun mu telefon içeriye sokamazsın diye...
  • .i. . kullanıcısına yanıt
    Evet kardeş kanun var kargoyla yurtdışından cep telefonu getirilemez diye.
  • okey :(
  • Bildiğim kadarıyla pasaport hakkın olsa dahi kendin yanında getirmeyince btk ya kayıt sıkıntı olabilir. Kullanamayabilirsin. Ekstra masraflar çıkabilir. Gereksiz risk.
  • Arkadaşlar aliexpresten alıp amerikaya göndersek ordan gelen yanında getirse olurmu ? Amerikada bizim gibi gümrük olayları varmı telefon için sıkıntı olurmu ?
  • Aliexpreess ten annrme lenovo marka telefon aldim .24 gunde geldi bilginiz olsun.telefon 8 cekirdek ve rootlu olarak geldi .yani orginal degil 400 tl ye geldigi icin cok sorun etmedik orginal olmamasini.ama kanera ic mekanda iyi cekmiyor .kendime alacak olsam almam heralde ..

• Alanlar alıyor, başkaları almasın diye insanların böyle bilgi verdiğini bazı insanlarında buna inandığını düşünüyorum, herkes yurtdışından alıyor kargo ile evine kadar geliyor..
  • Hocam az daha sabret zenfone 2 al. Hem garantili de olur onun da 2gblığı aşağı yukarı bu fiyatta gelir.

• Bende düşünüyorum bir tane almayı ama baktım ki örneğin 30 dolarlık bir telefon için Türkiye'de imei kaydı yaptırmaya devlet 131 lira harç parası alıyor...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.