Şimdi Ara

Aliexpress telefon almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
53.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla 160$ dolara tel aldım bende inanmıyorum geçmeyeceğine inş. geçer de sizlerede pozitif düşünceler doğurur.Bana kalırsa bir kaç kişi korku salmış millete.
  • muhterembektass M kullanıcısına yanıt
    Hocam noldu telefon geldi mi gümrükten geçti mi ?
  • up çekeyim bir de ben
  • Evet şu n biraz daha sıkı ve satıcılar yollamaz oldu ama hala alabilmenin yolları var farklı paketleme yapan dükkânlar var ekstra 8$ istiyor. İmei kaydi da mtk işlemcili telefonlara 2 dk da kullanmadiginiz eski hurda telefonların imei sini işleyebilirsiniz.ben hep böyle yapıyorum daha imei problemi hiç yasamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar telefon degil de ben bir tablet begendim. Ancak sim kartli bi tablet gerci ben sim kartini kullanmayacagim. 3gli tabletlerde de ayni sorun gecerli mi? Ya da normal tablet getirsem 3gsiz??

• Sim kart takılan cihazların gumrukten geçmesi yasakmis

• quote:

Orijinalden alıntı: kralaqa23

Sim kart takılan cihazların gumrukten geçmesi yasakmis

Arada gozden kacan da mi olmuyodur gumrukte kalirsa gondericisine geri mi gidiyo peki?

• erosbos kullanıcısına yanıt
    Orada ne yapıyorlar bende bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasakta ben teli almaya kalkınca kargo tek var 102 dolar yaklaşık 300 tl extra atıyor ana paraya. Tel 742 tl. Toplam 1042 tl oluyor. Madem yasak bu ne oluyor acaba hocam.

• Up arkadaşlar çok fazla alan var onlar nasıl alıyor help pls

• Bir arkadaş aldı bunu en ucuz olanını buldu açıklamayı üssten okuyup spariş verdi gelince gayet iyi kutu içindeydi sıfır gibi fakat paketi açtık batarya etrafında telefonun beyaz kısımlarında siyah ve sararmış parmak izleri zaten kullandınca anlıyor insan batarya çabuk bitiyor ve sinyal az çekiyordu telefunu açtığımız video >>>buraya tıkla<<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pwrmn72 -- 15 Nisan 2016; 21:02:00 >
  • İyi günler ben yedek tel olarak aliexpress den iphone 5s almayı düşünüyorum yorumlara bakınca türkiyeden bi kaç kişi alabilmiş cihazı ama benim aklım hala gümrükde
    takılıp takılmamasında cihazın ne dersiniz alınır mı sizce
    Dilerseniz link de atabilirim bide alınca 4 ay pasaport kaydettirmeden kullanma hakkım var herhalde cihazı

• Gumrukten gecmesi şans işi bende bi tane almayi dusunuyom. Yorumlara bak ,satici iyise parani iade eder (etmek zorunda diye biliyorum) . yurtdisindan yaninda getirirsen kayit yaptirabiliyon diye biliyom ben. İmei deistirerek suresiz kullanabilirsin.
    Bende internette gordugum bilgilerden yazdim .telefon almisligim yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ben arabistanda bir adrese sipariş edeceğim oradan arkadşım yaninda getirecek.simdi bu telefonun garanti durumu ne oluyor.çinde. interten sipariş edilen bir telefon garantisi nedir

• Sipariş edersin gelir ama gümrükten geçmez.

• GArantisi nasıl oluyor

• Ne garantisi

Burdaki ithalatçı "koçum aldığın yere gönder" dicek.

• Hiç bulaşma bence , gümrükten geçmez telefon
  • Aliexpress telefon alınmaz artık zaten çoğu satıcı gönderimi bıraktı.gümrükte çok sıkı artık telefon satın almaya değmez hiç boşuna uğraşırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iso227 -- 19 Aralık 2016; 21:6:33 >
  • Riske girip alasim var hangi telefoni alaam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.