Şimdi Ara

ALIN SİZE KOXPUN EN ACIK ÖRNEĞİ BIKTIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kusura bakmayın silmek zorundaydım emir büyük yerden geldi ama koxpu yapan maneste uluc die bi orc62+

http://www.resimload.com/141230/pTG_YORUMSUZ1.JPG alın size koxp adam inkar etmio ben adamı düşünüp kaldırmıştım ama adam tınmıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PsychoSexy -- 14 Ekim 2006; 20:37:36 >

• manestemisin
  • koxperların hepsine
  • ben tanıyorum o elemanı cafede oynarken görmüştüm kosper
  • YA KOXP OLMASA cekilmez knight adamın isi gücü yoq her gün knight oynayamazki ama koxpunu bırakır gider adam bu kadar karsı olmayın...
  • kendileri kasamıyolar koxpla kasıyolar şer... ler hepsine
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_World_is_Mine

YA KOXP OLMASA cekilmez knight adamın isi gücü yoq her gün knight oynayamazki ama koxpunu bırakır gider adam bu kadar karsı olmayın...

fazla konusuon kardeş sen. oynamasın ozman adamlar bu mantıkla czde koxp kuruo
  • lvl 64 ve bu forumdan olması lazım theunderworld clanında ayrıca burdan duyuralım manes de boysofhell clanının öncelikle başkanı ve geri kalan birçok elemanı koxperdir...

ulucu gördüm şimdi adam assasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyDaggeR -- 14 Ekim 2006; 19:58:49 >
  • arkadaslar kızmayın ama koxpla biri beni kastımı hosuma gidior seri ve cok guzel seyler cıkıor hemen elinize gelior afk olun sorun deil yani cok hoss ama bi yandanda karsıyım Yani Sadece Arasıra Koxp partysine girerim oda exe ihtiyacım oldugunu zaman yani pek koxpcularla kasmam:D,

AMa yinede cok zevkli kimse zevksiz diemes
  • arkadas lanet olsun bugun golemde arkadas benım prıestı kasıyor areste ne kadar pislik klan varsa gelmıs gıant goleme koxp kurmus mesela bır ıkısını solıım bırısı unnamedwarrıors dıgerı god of war bu adi klan ve uyelerı grade 1 olmayı nasıl becerdıklerını cok acık bır sekılde gosterıyorlar ne dıyek koxp le adamı kasmak cokta zor olmasa gerek daha da kotusu bızlerın aylardır gm dıye nıtelendırdıgımız kızaklı noel AYI sı ıse ustumuzden abartısız 20 defa gectı ya nolursun bı banla allahını seversen bı banla ya gm e ıngılızce shoottan bı yanımı yırtoıyorum tık yok su bır gercekkı bu oyunun cıvısı cıkmadı komple oyun bıttı arkadas bolede olmazkkı ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vethakan -- 14 Ekim 2006; 20:14:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: katliam93

kendileri kasamıyolar koxpla kasıyolar şer... ler hepsine

Birincisi .. SEn Bana Şer...z Deme Hakkını Kımden Alıyorsun ( Efendi ol )
    İkincisi .. Hiçbirzaman Koxpla Kastıgımı Inkar Etmedim
    Ucuncusu .. En Azından Quest Bug Yapmadım ...
    Dordunusu .. CZde Koxp Acıyor Demişsiniz CZ de Koxp Açmam Açma Taraftarıda Degılım ...
    Beşincisi .. Bu Bir Oyun Nasıl Zevk Alıyorsam OYLE OYNARIM !

• quote:

Orjinalden alıntı: Buri35

quote:

Orjinalden alıntı: katliam93

kendileri kasamıyolar koxpla kasıyolar şer... ler hepsine

Birincisi .. SEn Bana Şer...z Deme Hakkını Kımden Alıyorsun ( Efendi ol )
    İkincisi .. Hiçbirzaman Koxpla Kastıgımı Inkar Etmedim
    Ucuncusu .. En Azından Quest Bug Yapmadım ...
    Dordunusu .. CZde Koxp Acıyor Demişsiniz CZ de Koxp Açmam Açma Taraftarıda Degılım ...
    Beşincisi .. Bu Bir Oyun Nasıl Zevk Alıyorsam OYLE OYNARIM !

LoL sen suan m2 maradonda sın

• quote:

Orjinalden alıntı: The_World_is_Mine

YA KOXP OLMASA cekilmez knight adamın isi gücü yoq her gün knight oynayamazki ama koxpunu bırakır gider adam bu kadar karsı olmayın...

LA OYNAMASIN O ZAMAN KO YU GİTSİN MARİO OYNASIN é YE BASINCA KONSOL ACILIO BILION MU ORAYA OLUMSUZLUK GİRİON... töbe töbe
  • Ne Oynayacagım Ne Oynamayacagım Kımseyı Ilgılendırmez... Benım M2de olmamla konunun alakası ne?
  • adam lvl64 ama eziq biraz lvl59um zr ve spike adam yeri öpüo
  • Fazla Çizgifilm İzliyosun Sen
  • Hakaret Etme Tmmı Canım ?
  • yok öle bi niyetim kardeş ama sen fazla konusuon..... pmden 'naylon herif' dediğini falan demiorum bak. sen devam et bu kafayla
  • Sen Naylon Bi Adamsin Şeffafsin Onu Demek ıstedım Dogrucusun Hakikatcisin
  • bence yanlış dusunuorsunuz KO eskisi gibi degıl eskıden Oyun hataları azdı ya şimdi eskısıne gore dusunmeyın gozlerı acıp sımdıye bakın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.