Şimdi Ara

ALINIK >> En az 3 adet Pci-E 3.0 yuvalı, 8X/8X/8X çalışabilen Anakart + CPU (X79-x299 vb gibi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #Intel Intel #Asus Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ALINIK >> En az 3 adet Pci-E 3.0 yuvalı, 8X/8X/8X çalışabilen Anakart + CPU (X79-x299 vb gibi)

Başlıkta çok net olmadı tabi ama X79 ya da x299 çipsetlerde sanırım bolca mevcut 16x slot. 3 ve daha üstü 8X olarak çalışabilen pci-e 3.0,4.0 ya da 5.0 teknolojisine sahip anakart + düşük cpu arıyorum.

z4xx, z5xx seri anakartlarda vs de bolca x16 yuva var ama sadece bir slot x16 destek veriyor, %99 2. slot 4x çalışabiliyor max. O anlamda bilgisi olmayan arkadaşlar zahmet edip yorulmasın standart anakartlar teklif ederek.

Sahibinden'de epeyce ürün var ama güvenip alamıyorum, tanıdığım bir arkadaş satmadıkça önce ürün sonra ödeme şeklinde alabilirim. Son 10 yıla yakın tüm alışverişlerimi bu şekilde yaptım, yeter ve gerek yorum referanslarımda mevcuttur. Yeter ki fiyatta anlaşalım, hallederiz bir şekilde :)

Teşekkürler

İletişim için: 0546 742 1000 Koray ya da PM ile nasıl kolay gelirse ulaşabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• X570 Unify var, PCIe 4.0 x8 x8 x4 şeklinde çalışabiliyormuş. İlgilenirseniz yazabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.