Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [ALINIK] Nvidia RTX 3090 veya RTX 3090 Ti Ekran Kartı Satın Al 28 Kasım 2024 11:29 1 1 [ALINIK] Nvidia RTX 3090 veya RTX 3090 Ti Ekran Kartı geçen gün forumdan evga ftw3 ultra rtx 3090 ti ekran kartı satın aldım ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum, bu süreçte bir adet daha ekran kartına ihtiyacım var. kutusu ve garantisi olmasa bile faturası olması daha iyi olur, mining yapılmış ürünler ile ilgilenmiyorum. satanların stock hızlarında (undervoltage veya overclock olmadan) bir saatlik OCCT VRAM (usage %100 seçilmeli), OCCT 3D (usage %100 seçilmeli), FURMARK I testlerini paylaşmalarını rica ederim.aradığım marka/modeller (her iki model ekran kartı içinde),EVGA FTW3 ULTRAEVGA FTW3MSI SUPRIM XMSI SUPRIMASUS ROG STRIX GAMING WHITEASUS ROG STRIX GAMINGASUS TUF GAMINGNVIDIA GeForce Founders EditionEVGA XC3 ULTRAEVGA XC3 BLACKEVGA XC3GALAX/KFA2/GALAKURO EX Gamer, SGsatan varsa PM yoluyla iletişime geçmenizi rica ederim, herkese iyi forumlar teşekkürler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [ALINIK] Nvidia RTX 3090 veya RTX 3090 Ti Ekran Kartı [SATILIK] ZOTAC RTX 3060 Ti Twin Edge OC LHR 8GB GDDR6 [ALINIK] Crucial Ballistix Sport LT Grey 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 RAM [ALINIK] SATA III SSD