Şimdi Ara

Alınık z5500 kontrol paneli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kontrol panelimin bozulmasından dolayı ikinci el kontrol paneli arıyorum. kontrol panelinin ışıkları yanmasada sorun değildir. teklifleri ÖM olarak yapabilirsiniz
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• arızası nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue

arızası nedir

ekranda detecting yazıyor ses çıkarmıyor
  • ekranda detectin yazıyorsa yanlış değilse çıkış yaptıığın moda alman gerekir yeni panel alma optik kablo ise optical tuşuna bas veya direct ise direct onuda geçtim ses kartı ayarlarına bak yazık günah alma sakın sağlamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luffy1907

ekranda detectin yazıyorsa yanlış değilse çıkış yaptıığın moda alman gerekir yeni panel alma optik kablo ise optical tuşuna bas veya direct ise direct onuda geçtim ses kartı ayarlarına bak yazık günah alma sakın sağlamdır

bütün herşeyi yaptım yinede olmadı hangi çıkışa alsam detecting yazıyor. test bile yapmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayee

quote:

Orijinalden alıntı: Luffy1907

ekranda detectin yazıyorsa yanlış değilse çıkış yaptıığın moda alman gerekir yeni panel alma optik kablo ise optical tuşuna bas veya direct ise direct onuda geçtim ses kartı ayarlarına bak yazık günah alma sakın sağlamdır

bütün herşeyi yaptım yinede olmadı hangi çıkışa alsam detecting yazıyor. test bile yapmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.