Şimdi Ara

allah rızası için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung 46d6500 aldım. 3d içerik izlemek istiyorum. görüntüyü yanyana getiremiyorum. hangi formatta olmalı nasıl olmalı birisi izah edebilir mi?

• Yanyana getirmeyeceksin, kendinden yanyana olan formatları edineceksin. Şu konuyu oku bir;

3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU
  • bi tane clip buldum animasyon. bilgisayarda açınca yanyana görünüyor. ama tvde usb ile açınca yekpare görünüyor:) formatına baktım mp4 yazıo bundan kaynaklı bi sorun olabilir mi
  • peki yekpare görünüyor derken görüntü net mi yoksa böyle suyun altından bakıyormuş gibi mi eğer ikincisiyse sadece gözlüğü takman yeterli tv o filmi otomatik olarak tanıyıp 3D yapıyordur.
  • bulanık oluyor ama öyle derinlik falan yok. normal yayının 2d den 3d ye çevirmiş gibi görüntü veriyor. 3d tuşuna başınsa uygun değil diyor
  • Tamam işte bulanık olunca 3D gözlüğü takıp izle, 3D göreceksin filmi.
  • tamam zaten o kısımda sorun yok ama özellikler arasında 2d-3d var bir de ekranı yan yana ikiye bölme butonu var onu seçince uygun değil diyor. aynı filmi bilgisayardan açınca yanyana gösteriyor. demek istediğim tv algılyor olabilir ama ekranı 2 ye bölme tuşu var iken bunun aktif olmaması film formatı ile ilgilimidir?
  • O aktif değilse hangi kaynaktan izliyorsan filmi, o kaynağı TV Full HD olarak tanımıyor. Bilgisayardan izliyorsan görüntüyü sadece TV ye verip çözünürlüğü 1920x1080 yap.
  • 16gblik bir flash var ondan izlemeye çalışıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.