Bildirim
allah rızası için yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yanyana getirmeyeceksin, kendinden yanyana olan formatları edineceksin. Şu konuyu oku bir;
3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU -
bi tane clip buldum animasyon. bilgisayarda açınca yanyana görünüyor. ama tvde usb ile açınca yekpare görünüyor:) formatına baktım mp4 yazıo bundan kaynaklı bi sorun olabilir mi -
peki yekpare görünüyor derken görüntü net mi yoksa böyle suyun altından bakıyormuş gibi mi eğer ikincisiyse sadece gözlüğü takman yeterli tv o filmi otomatik olarak tanıyıp 3D yapıyordur. -
bulanık oluyor ama öyle derinlik falan yok. normal yayının 2d den 3d ye çevirmiş gibi görüntü veriyor. 3d tuşuna başınsa uygun değil diyor -
Tamam işte bulanık olunca 3D gözlüğü takıp izle, 3D göreceksin filmi. -
tamam zaten o kısımda sorun yok ama özellikler arasında 2d-3d var bir de ekranı yan yana ikiye bölme butonu var onu seçince uygun değil diyor. aynı filmi bilgisayardan açınca yanyana gösteriyor. demek istediğim tv algılyor olabilir ama ekranı 2 ye bölme tuşu var iken bunun aktif olmaması film formatı ile ilgilimidir? -
O aktif değilse hangi kaynaktan izliyorsan filmi, o kaynağı TV Full HD olarak tanımıyor. Bilgisayardan izliyorsan görüntüyü sadece TV ye verip çözünürlüğü 1920x1080 yap. -
16gblik bir flash var ondan izlemeye çalışıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X