Şimdi Ara

Alliance saçmalıkları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vanilla dan beri horde oynayan bir oyuncuydum . Tabi bukadar uzun süre horde oynayınca insan sıkılıyor, değişik şeyler arıyor. panda zamanı kısa süre alliance denedim . bir süre gel gitlerden sonra ,WOd dahil expansionları Alliance -horde karışık tamamladım. LEgion başı gene aynı sıkılma olayından bu sefer tam takır Alliance/silvermoon geçtik. sosyal bir insanım burada kendim gibi yerli yabancı insanlar ile tanıştım .türk ve yabancı guildlere girip çıktım. AÇıkçası gönül rahatlıgı ile şunu söyleyebilirimki. Toxic kitle konusun da Ne silvermoon daki türklerin nede yabancıların TN den ve horde tan bir farkı yok. Geçenler de twitch te adını hatırladıgım bir türk bir yayıncıya denk geldim . biraz izleyim dedim . Tn horde tan silvermoona Alliance geçmişler. ARkadaş " Lore bilen adam horde oynamaz, horde kambur,çirkin vs.. TN kötü kaka" falan demeye başladı yayını direk kapattım. çok ilginç insanlar var gerçekten .bunu diyen adam TN yi toxic olmakla suçluyor düşnebiliyormusunuz?

Neyse İş ve çalışma saatlerimin düzensiz ve değişik olması beni guild harici bir şeyler yapmaya itiyordu. dolayısı ile PRogressimi PUG olarak sürdürmek zorunda kaldım. zaten Mythic Clear gibi bir hedefim yoktu. o seviye raidi artık bünyem kaldırmıyor. HC clear atmak daha mantıklıydı benim için ama ne mümkün. ARkadaş ALliance ta PUG ölüm bir kere. Ya şu an bile arada giriyorum . ilvl 970 olmuş adam bana aggramar ve argus kestinmi daha önce diye soruyor! yahu ne soruyorsun . girip baksana loglarıma . bunu diyen adam 950ilvl! ya onu geçtim HORde ta zaten PVE yapan adam sayısı alliance a göre okadar fazlaki. deneme yanılma yöntemi ile 3-4 wipe raidten sonra coven -aggra-argus mutlaka kesiyorsun. Hatta şans bu ya geçen scrub busterstan elemanlara denk geldik 3milyon dps li herifler HC full clear attık çıktık. Gene horde ta ALt raide girdim. adamlar 940-950ilvl bandında. Tek wipe yemeden bitirdik çıktık. Tabi horde içinde kılı kırk yaranlar var. bir tarafı kalkmışlar ve Aşırı! çok aşırı toxic türk oyuncular var ama dediğim gibi okadar fazla m+ yada raid yapan varki . yani mutlaka ama mutlaka kendine göre bir grup buluyorsun.Bazı şeyler göz ardı edilebilir hale geliyor.

sonuç olarak 6 arkadaş silvermoon u tamamen terk ettik. gene yanlış anlaşılmasın .semi hardcore player almayan guildlere. yada sadece sosyal alan guildlere dayanabiliyorsanız çok iyi server. zaten 2 tane türk guildi var (infernum ve Gamehonor)bütün raiderları da onlar almışlar progress yapmışlar. diğerleri oyuncu bulamadıgı için sürünüyor yada guilde yabancı alıyorlar. aldıkları yabancılarda bizimkilerden hallice olunca gene bir şey yapamıyorlar. Twistingnether da bulunantürk guildlerinin çeyreği kadar türk guildi yok ama nasıl oluyorsa TN den daha fazla türk guildi kurulup dagılıyor. paso dagılıyorlar hatta. bazen seviniyorduk aa silvermoon a bir türk guildi daha geldi diye sonra bir bakıyorduk 1 hafta sonra yoklar.

İşin özü şu ki arkadaşlar " ALLIANCE PİŞMANLIKTIR"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 24 Nisan 2018; 13:6:15 >

• Uzun dönem küçük bir arkadaş grubumla oynadım, uzun bir dönem guild bile kurmadık, girmedik... tamamen random takıldık... onlar bırakınca forumdan ally argent dawn oyuncu arayan bir konuda istek attım, çok güzel guild idi. Hala da görüşürüz, başka oyunlarla da oynamışızdır. HC seviyesinde kaldık, çoğu zaman oyuncu bulamadık, pug dan tamamladık. Sırf kadro tamamlansın diye koşa koşa gelirdim.
    -----
    Bu konuda her iki tarafta eşit bence, pve konusunda Horde önde zaten ona laf yok.
    Ally geçmemizde ki neden de beni sinir eden çok şey yaşadım. Yeni tanıştığım insanlar da ally oynuyordu bu da tuz biber oldu bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 24 Nisan 2018; 16:38:14 >
  • horde modelleri gerçekten çirkin değil mi hadi nightborne geldi güzellik kattı biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 24 Nisan 2018; 17:11:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ascil Alliance a geçerken sadece uzun süre horde oynamış olmaktan ziyade Horde tarafının ve TN nin aşırı Toxic oluşu ben baya etkilemişti. sonra işte Alliance a geçtikten sonra bunun her iki tarafta da oldugunu anladım . ha Bİzim TN tabi bu konu da LOL seviyesinde ama Baya baya silvermoonda da oluyormuş yani. en yoğun saatlerde girip bakıyorduk . alliance ta m+17-18 arayan 7-8 grup olurken bu sayı horde ta 2-3 katı neredeyse. keza pug raid yapıcaksan gene en yoğun saatler de Alliance ın 2-3 katı.tabi biz PUG olayına mecbur kaldık. gönül isterdiki progressi guild ile yapalım ama saatler uymadı işte. gerçi guild ile yaptıklarımız da tam bir felaketti. silvermoondaki türk guildlerinin çoğu, horde pug ından kötü durumda. bazı guildlerin sosyal alıma niye kapattıklarını daha iyi anladık . sonra zaten geri döndük horde a . PVP yaparsak bi gün Alliance oynarım ama

@nunbolg Kime göre neye göre çirkin hocam ? yani bu zevk meselesi. bunu tutupta genele baglayıp çirkin ,kambur vs.. demek çocukça bir hareket. . Ben böyle Gaylliance falan diyenlere de çok kızarım. para veriyorsun sonuçta horde sevmiyorsan Alliance, Alliance sevmiyorsan horde oynayacaksın . Alliance ile gili bahsettiklerim kimin güzel olup olmadıgı değil. çok farklı sorunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 24 Nisan 2018; 20:37:11 >

• Merhabalar.

Valla hocam dediklerinizden sadece bu ALliance ın PVe sıkıntısına katılırım.Ancak bildigim kadarı ile Dark iron cücelerine de primary stats veren racial verdiler.

Bunun dışında Silvermoondaki toxiclik kısmını sallamışsınız. bende mop ta silvermoona geçtim ve bende vanilla dan beri horde oynuyordum . Silvermoon a gelenlerin çoğu outland te oyuncu bulamayan türkler ve twisting netherdaki kötü ortamdan kaçan türklerden oluşuyor. genellikle de yaş ortalaması Tn nin aksine yüksektir. çoğunlukla çalışan kesimiz. bu sebeple vakit darlıgı olan casual türk oyuncular silvermoon profilini oluşturuyor.

Trade te falan türkçe konuşan oluyor tabiki , küfür eden boş yapan damlarda oluyor ama Silvermoondaki türk oyuncu sayısına göre oldukça az seviyedeler. Zaten Silvermoon da oynayan arkadaşlar Bu konuda gerekeni yapıyor . nasıl yobaz birine "yallah arabistana " diyorsak . Sİlvermoon da toxic lik yapan adama da" yallah TN ye diyoruz"

Şu an türk oyuncu sayısı token fiyatının 383k gold. 1 aylık oyun süresinin de 64TL olmasından dolayı hızla azaldı. özellikle LEgionda türk oyuncu sıkıntısı da bu yüzden yaşandı. isnanlar bu paraları bir yere kadar verebiliyor. Ben LEgionun ilk aylarında silvermoon da 50-60 online l türk guildlerini gördüm. sonlara dogru döviz ve token artışı ile bu rakam baya düştü.

kısacaıs diyeceğim şu ki "Siz silvermoon a kurban olun"

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.