Şimdi Ara

Almanya çok ucuz fiyata gidiş dönüş uçak bileti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
4.559
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sevmediğiniz bir arkadaşı yolluyoruz herhalde tek yönlü :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vize=tamamen şans.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksinaletinsan

Vize=tamamen şans.
    Vize tamamen şans değil. Daha önceden üç kere İngiltere vizesi aldım. Merak etmeyin adamlar işini şansa bırakmıyorlar :) Eğer siz başvurunuzda gerekli tüm belgeleri eksiksiz sunarsanız ve gidiş amacınızı iyice belli ederseniz vize almanız büyük ihtimal. Yani adamlar sizin ülkeye girince geri döneceğinizden emin olurlarsa ve orada kendinizi idare edecek paranız olduğunu görürlerse vizeyi verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banx

Vize tamamen şans değil. Daha önceden üç kere İngiltere vizesi aldım. Merak etmeyin adamlar işini şansa bırakmıyorlar :) Eğer siz başvurunuzda gerekli tüm belgeleri eksiksiz sunarsanız ve gidiş amacınızı iyice belli ederseniz vize almanız büyük ihtimal. Yani adamlar sizin ülkeye girince geri döneceğinizden emin olurlarsa ve orada kendinizi idare edecek paranız olduğunu görürlerse vizeyi verirler.

Alıntıları Göster
    Bence arkadaş vize süresini kastetmiş. Shengen için katılıyorum bu görüşe. Bana 2 yıl arkadaşa 3 yıl vermişlerdi beraber başvurduk hemen hemen. Banka dökümleri, iş, daha önce vize vs benzerdi.

• iç hatlarda ucuz bilet alabileceğimiz site varmı ankara çıkışlı

• Millet bu fiyata gidiş dönüş alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: banx

Alıntıları Göster
    Ben 2. Başvurumda uk vizesi alabildim. 10 gün kalacaktım maddi, manevi ve evrak problemim yok!
    Red sebeblerimden ikisi;
    1-hem okuyorsunuz hem çalışıyorsunuz bu bize şüpheli geldi
    2-kursunuz 5 gün, geri kalan 5 gün ne yapacagınız bize şüpheli geldi...
    İtalya; italyadan tr ye yıllık 40milyon yuro itharacat yapan şirketin ceo sunun davetiyesini kabul etmedi, red aldım.
    Vs vs
    Tamamen şans. Gezi başlıgında almanya vize konusu var, orayı inceleyebilirsiniz.

• carlitoss kullanıcısına yanıt
    Hangi ülkeden başvuru yaptınız

• quote:

Orijinalden alıntı: A350-900

Hangi ülkeden başvuru yaptınız
    İtalya hocam. Ankara dan başvurduk. Ama 2 yıla yaklaştı. Geçen başka bir arkadaş gitti. Pasaportu dolu olan bir arkadaş. Adama 10 gün verdiler
    Bu yüzden bende şans diyorum. Dönem dönem ülkerle olan ilişkilerimiz bile ekiliyor olabilir.
    Bir daha alırsam Fransa dan almayı düşünüyorum.

• tarihleri uygun olsa kaçmaz fiyat

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.