Şimdi Ara

Almanya'da Irkçılığa Uğrayan Türk Öğrenciler (Vlog) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Senin yorumunu beğenmedim diye forumu neden bırakayım cahil. Blok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

Geri gelde minibüste sana tecavüz etsinler öldürsünler yaksınlar kezzap atsınlar.

Dünyanın her yerinde ırkçılık var. Başka bir ülkeye gidince hop musmutlu hayat sizi mi bekliyor sanıyordunuz ?

Ben ırkçılığa Azerbaycan'da bile uğradım.

Ne oldu hocam Azerbeycan'da?

herşey olmuş olabilir,azeriler türklerin onları sevdiği kadar sevmiyor.
    bakın bizim milletin tek iyi ve kötü yanı bu yufka yüreklilik.doğuda hep kürt sorunu filan oluyorya,koyu ırkçılık olan bir ükle olsaydık mesela rusya ya da japonya gibi, o zaman bu kürtler böyle olaylar yapabiliyormuydular.kulaklarından tavana asarlardı ülke içi huzuru bozmaktan.

• Bir kac ülkeden baya türk arkadaşım var. Şunu söylebilirim eğer almanyada ırkcılıga ugruyorsanız bu bizim sucumuz . Ne kadar kro - egitimsiz adam varsa almanyaya gitmiş sözüm meclisten dısarı. Almanyada yasayan arkadasıma soruyorum fasist tipler var diyor ama asla türk oldugu icin cogunluk tarafından dıslanmamıs . Hollanda da öyle . İnternetten yabancı insanlarla tanısıyorum . Güzel bir ingilizce ve adam akıllı konusunca daha ırkcılık yapanını görmedim bana . Tanıstıgım insanlardan duydugum en ırkcı laf naber kebab denmesi oldu
  • Yazmayım uğraşmayım dedim duramadım. Öncelikle İTÜ'den mezun oldum RWTH Aachen'da master yapıyorum 6 aydır.

Videoyu sonuna kadar izledim ırkçılıkla alakası yok, o üniversitedeki çalışanların kabalığı aynısını alman öğrencilere de yaparlar. Kıza üzüldüm, almanlar genelde her şeyi öğrenci yapacak araştıracak modundalar ama dili,kültürü farklı olan bi ülkede o kadar kolay odaklanılmıyor.

Almanyada ırkçılık yapanlar o almancı vasıfsız tayfanın alman versiyonları, hocalar vs kesinlikle ırkçılık yapmazlar ama bi şeyi yanlış yaptın mı ağzına ederler, moralini bozarlar. Bu bütün milletler için gerekli eğitimde merhamet olmaz, Türkiye'de eşşeği bağlasan da bitirir çünkü takan yok lisans son sınıf öğrencisi kaynak dahi veremiyor ama tezi kabul edilip mezun oluyor.

O internette gördüğünüz ırkçı tiplerin çoğunun toplumla alakası yok, olaylara bu kadar sığ bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuicklyMove

Senin yorumunu beğenmedim diye forumu neden bırakayım cahil. Blok

Bir soru soracağım ama doğru cevap ver.

2006-2007 yıllarında ne yapıyordun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.