Bu laptop özelliklerine göre çok uygun. Üstüne vergi vs. (almanya içi) uygulanır mı bilmiyorum. Sizin Otto, Saturn, Mediamarkt vs. Sitelerde almayı (aldırmayı) düşündüğünüz fırsatlar var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Almanya RTX 3060 Laptop Fırsatı
-
-
Otto'da fiyatlar çok iyi. Ama Türkiye gönderimi yok. Bence aşağıdaki ürün fiyatına göre çok iyi. Üst düzey uzun yıllar üzmeyecek bir işlemci ile geliyor:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristana -- 8 Mart 2021; 23:25:32 > -
Tek sıkıntı acer garantisinin tr de geçmemesi. Bi cihaza bu kadar paralar verip garantisiz almak mantıklı gelmiyor bana. 1 sene de olsa garantili olmalı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
temmuz sonunda gelecek bu cihazlar. almanyada yakınınız varsa yazın aldırın. izne geldiklerinde parasını ödeyin. ben yapmayı düşünüyorum tabi 17 inç için.
-
Benimde bir yakınım gelmeyi düşünüyordu bende burdan almayı düşünmüştüm ama Temmuz teslim olduğunu bilmiyordum nerde yazıyor tam olarak -
sayfayı trye çevir. fiyatın hemen üstü
-
Evet bende yeni farkettirmeden Ağustos teslim yazıyor bir kaç ay olsa tamamda Ağustos a kadar kim öle kim kala site de bokunu çıkarmış Ağustos nedir fiyat çok iyi ama -
Muhtemelen ön sipariş tarzında olduğundan o fiyata veriyorlar. Diğer laptoplara bakın aynı paraya 1650ti vs var hep.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Almanya'da çoğu RTX3K laptoplar mayıs haziran ağustos gibi stoklara giriyor. Stoklarda olan az sayıda var ve onların fiyatı da biraz tuzlu (neredeyse TR ile aynı). Ben ComputerUniverse'den Gigabyte G5 sipariş verdim €1099'ya. Tek mantıklı o gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeforRelic -- 11 Mart 2021; 11:7:51 >
Sizce 1-2 aya rtx 2060'ların fiyatı düşer mi 30 serisi gelince?
Bir de almanya'da bildiğiniz fiziksel alınabilecek bir mağaza var mı burdaki vatan gibi kazık atmayan, internet fiyatına yakın satan?
Aman aman düşmez. Her zamanki gibi yeni çıkanlar daha f/p olur diye düşünüyorum. Zincir fiziksel mağaza Saturn ve Mediamarkt var (ama onlar da dediğiniz gibi kazık). Almanyada çokça laptop vs. satan internet sitesi var ve bazılarının merkezinde 1 adet mağaza oluyor. Mesela Computeruniverse'in Hanau'da var.
Bir de bu gümrük işlerinde pek bilgim yok. İthalat belgesinin fotosunu gönderirseniz vergi iadesi yapılır diyorlar fakat bu belgeyi nasıl alacağız fikriniz var mı?
Computer universe son adımda vergileri de dahil ediyor mu hocam
1099 Euro fiyatın üstüne bir şey eklemiyorsunuz. Vergi dahil.
-
TR gönderimi var mı?
-
Türkiye'ye gönderim yok 1 ay önce series s almıştım 2 kollu 299€ bazen çok iyi indirimleri oluyor bu sitenin tanıdığınız varsa aldırabilirsiniz.
-
Teşekkürler 🙏
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X