Şimdi Ara

Almanyada Q7 Fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
13.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: fuatsfuat

Q7 dediğin araba nedir ki olması gereken fiyat o 22 bin euro

normal bir arabadan 200-300 kg daha fazla demir ve plastik ve 5-6 tane n95 kadar fazla elektronik içeren bir cihaz
    bizimkilerin buna zaafı olduğu için tr ye biraz tuzlu geliyor hepsi bu

Komik duruma dusurme bence kendini!!madem okadar kolay hadi yap yada turkiyede yapsinlar 200-300 kg demir n95 le falan :) aslinda memleketim insanının aklı ancak cep telefonundan misal verecek kadar calisiyo malesef, bugunun parasıyla 22000 euro paraya zamanında dogan sahin alanlarla dolu bu memleket , daha yeni yeni otomobil diyebilecegimiz aracları getirmeye basladık ama malesef tek yerli uretim aracımız yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di0ny5505 -- 22 Haziran 2008; 15:23:14 >
  • halimiz duman.
  • Türkiyede bu fiyata satılırsa lüks araç kaza sayısında patlama yaşanır
  • bence 22000 € değildir ama 35000 € ya rahat bulabiliyorsun malesef türkiyemizde de kendine bi tane q7 almak istesen bi tanede devlete alman gerekiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahas

Almanyada yaşayan vatandaşlarımız bu paraları bu arabaları alıp hiç buraya gelip bize hava atmasınlar

KESINLIKLE BU FIYAT DOGRU DEGIL.BUNU ÜCKAGITCININ BIRI DALGASINI GECMEK ICIN VERMIS O KADAR
  • o fiat dalga gecmek icin yazilmis bir fiat veya dolandiricilarin isi
    size belcikadan bir ornek vereyim
    http://www.2dehands.be/audi-q7-3-0tdi-v6-24v-47932954.html?auto_carros=10&auto_merk=5

asagi yukari bu fiatlarda geciyor
    zaten auto scout cogunlukla dalga gecenlerin ve sahtekarlarin elinde dolaniyor
    bir ornek vereyim
    bir keresinde araba ariyorum
    bir mercedes E220 cdi buldum fiat acayip uygun hemen mail yazdim
    ertesi gun cevap geldi ingilizce ve hollandaca yazilmis bir cevap
    ben is icin ingiltereye tasinmak zorunda kaldim arabamida yanimda goturmustum ama burada kullanamiyorum araba belcika plakali hic sigara icilmedi kazasiyok bakimlari serviste yapildi
    falan filan bursuru guzel sey yaziyor
    sonra b.....unu cikartiyor ve diyor parayi gonder ben sana arabayi gemi ile gondereyim falan dyor hiiiiii sonra
    iste boyle
    kimiside can siintisina yaziyor internetten buluyor resim koyuyor

almanyada ve belcikada cok fazla bir farki yok fiatlarin almanyada daha dusuk ama cok da degil
    problem belcikada ki agir vergi yuku boyle bir arabanin trafige cikarma vergisi ikinci el veya sifir kesiin 5000 euroyu buluyor arti sigortasi geliyor
    ve hersene vergi tekrar tekrar
    ben kucucuk poloya vergi ve sigorta 1000 euroya yakin para veriyorum o yuzden almiyorum buyuk araba ama mecbur degistirecem kucuk gelmeye basladi :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.