Şimdi Ara

Almanyadan iphone aldım Tr de telefonu açtığımda Bibaktım Telde yazılım yok! Zorlu +

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
3
Favori
2.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Almanadan iphone 5s aldım. Telefonu burada açtım bi baktım ios 7 felan hiç birşey yok freedos pc gibi
    İtunese bağla resmi çıkıo neyse ben kendim yüklerim dedim yüklenmedi. baya bi araştırdık . kesinlikle ios yüklenmiyo
    zorlu centere götürsem yardım cı olurlarmı ? Ne yapmalıyım. Moral seviyesi yerlerde .S

Şimdiden İlgilendiğiniz için teşekkürler

Edit :http://www.youtube.com/watch?v=PgoldiC8P_8&feature=youtu.be
    http://www.youtube.com/watch?v=E95wiecEBN4&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YrdmLzm -- 3 Ağustos 2014; 22:53:53 >

• Telefonun resmini atarmısın? Telefon çakma değil ise DFU moda alıp restore atabilirsiniz.

Bknz.Youtube
  • f.e.a.r kullanıcısına yanıt
    Telefon almanyadaki media markttan alındı. haliyle çakma olamaz. DFU modu telefondan alınıyor ise telefondan herhalgi bir işlem yapamıyorum.
  • İçerisinde ios olmayan iphone olması mümkün değil seni üzmek istemem ama büyük ihtimal aldatılmışsın.
  • Şuanda telefonu açtığınızda ekrana ne geliyor? Fotoğraflama şansınız var ise çekiniz.Freebsd gibi bir açılma ekranımı yoksa itunes ve fiş ekranı mı orayı anlyamadım?

Telefonu DFU moduna almak gayet basittir.

Telefonu elinize alın Orta Tuş + Güç Düğmesine basılı tutun ekran karardığında Güç tuşundan elinizi çekin Orta tuşa basılı tutmaya devam edin. Ekran tamamen kararık kaldığında iTunes size kurtarma modunda telefon bulundu diye uyarı verecektir.Uyarıya tamam deyip Telefonu geri yükle butonuna basıp yazılımı atabilirsiniz.
    İtunes ve fiş ekranı çıkıyor. ve şarj kablosuna takmayınca hiç bir belirti yok. Telefonun çakma olamaz çünkü teyzem media marktan aldı. tanıdık yani . faturasıda var .
    Zaten pc ye taktığımda iphonenin kurtarma modunda olduğunu söylüyor . ben Restore edicektim. ama yazılımı kurarken hep bir yerde sanki kablo çıkmış sonra birdaha girmiş gibi ses geliyor bilgisayardon sonra hata veriyor. kaploda herhangi bir sorun yok. Bilmem anlatabildimmi .
  • Bana bak home power tuşuna basılı tut kapanacak sonra kablo filan takılı olmasın home tuşuna basılı tutarken usb ile teli bağla pcye recovery moda atacak restore sorunsuz edersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No ss No güven joe

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YrdmLzm

İtunes ve fiş ekranı çıkıyor. ve şarj kablosuna takmayınca hiç bir belirti yok. Telefonun çakma olamaz çünkü teyzem media marktan aldı. tanıdık yani . faturasıda var .
    Zaten pc ye taktığımda iphonenin kurtarma modunda olduğunu söylüyor . ben Restore edicektim. ama yazılımı kurarken hep bir yerde sanki kablo çıkmış sonra birdaha girmiş gibi ses geliyor bilgisayardon sonra hata veriyor. kaploda herhangi bir sorun yok. Bilmem anlatabildimmi .

Ben sizi anlıyorum.Sizin yapmanız gereken telefonu DFU moda alıp yazılım atmak. iTunes ve Fiş görünüyorsa telefonda telefon bir sebepten dolayı çökmüş olabilir.Yada telefonu elinize alın Home + Power tuşlarına hiç bırakmadan basılı tutun bakalım açılacak mı?

• usb yi takarken poweri bırakayımmı ? Birde restore işlemini denedim 4013 nolu hatı verio hep bir yerde. Apple-apple Abinin :D dediği şeyi yapayım. olmazsa yoğun istek üzerine ss atıcam.

Sayenizde çözecez ins hadi bakalım.
  • Usbyi falan boşverin telefonu DFU moda alın siz videodaki gibi.

Yazılım atarkende telefonunuzun ekranı bu şekilde oluyor doğru mu?

Almanyadan iphone aldım Tr de telefonu açtığımda Bibaktım Telde yazılım yok! Zorlu +
  • Buralara kadar geliyorum bu bittikten sonra sanki temassızlık varmış gibi usb algılamıyor sonra algılıyor. bu arada kesinti olduğundan dolayı hata veriyor.
  • quote:

Buralara kadar geliyorum bu bittikten sonra sanki temassızlık varmış gibi usb algılamıyor sonra algılıyor. bu arada kesinti olduğundan dolayı hata veriyor.

Yukarıda verdiğim resme bakar mısınız? Telefon boot sorunu yaşıyor ondan dolayı Zorlu Center'da direk değişim alanlar var 4013 hatası yüzünden çözümüne bakıyorum.

Yurt dışından almam değişimi engellermi yarın erkenden zorlu centere gitmeyi düşünüyoruz. tuzladan beşiktaşa baya bi yol var .
  • Birşey daha belirteyim telefonu şarjdan çekince televizyon gibi kapanıyor. sanki pil yokmuş gibi
  • Kısaca çözümü aktarıyorum.

-Kullanılan kablo kesinlikle yazılım atarken orjinal olması gerekiyor iOS 7 için.

-Güvenlik duvarını devre dışı bırakın.Varsa antivirüs programınızı.

-Host dosyasını sıfırlayın.

-Usb portunu bilgisayarın ön tarafına takıyorsanız masaüstü ise arka tarafına takıp direk güç ile bağlantı yapın.

-DNS ayarlarınız varsa sıfırlayın.

-Deneyebileceğiniz başka bilgisayar var ise telefon dfu moda alındıktan sonra usb ile bağlayıp tanınmasını sağlayın. Daha sonra yazılım atın.

Bunlarda olmassa artık yapacak birşey yok bütün bildiklerim bu 4013 hatası için.
  • Hemen nelere yormuşssunuz durumu. Kimsenin aklına fabrika çıkışı bozuk olduğu gelmez mi?
  • YrdmLzm kullanıcısına yanıt
    Gösterdiğin resimden anladığım kadarıyla yazılımı internetten indiriyor yazılım 2 gb'ta yakın oldugunu düşünürsek gerekli sureyi beklemediğini dusunuyorum.

Edit : 4013 hatası donanımsalmis randevu alıp zorlu center'a gidersen durumu anlatırsın cihazın Avrupa cihazı oldugu icin sıfır cihaz ile degisim yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 2 Ağustos 2014; 21:14:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Birşey daha belirteyim telefonu şarjdan çekince televizyon gibi kapanıyor. sanki pil yokmuş gibi

Bu videodakinin aynısını yapın bana cevap atın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akid

Gösterdiğin resimden anladığım kadarıyla yazılımı internetten indiriyor yazılım 2 gb'ta yakın oldugunu düşünürsek gerekli sureyi beklemediğini dusunuyorum.

Edit : 4013 hatası donanımsalmis randevu alıp zorlu center'a gidersen durumu anlatırsın cihazın Avrupa cihazı oldugu icin sıfır cihaz ile degisim yapılır.
    Fabrika çıkışı bozuk belli zaten onuda belli yöntemler deneyip kurtarabilirse kurtarsın forumda yardımcı olursak zorlu center falan uğraşmasın boşuna.Yardım istemiş arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f.e.a.r -- 2 Ağustos 2014; 21:18:11 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.