Şimdi Ara

Almanyadan iphone aldım Tr de telefonu açtığımda Bibaktım Telde yazılım yok! Zorlu + (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
3
Favori
2.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam korkutmak istemem ama yazdığınız hata kodunu anakartı yanan 4s'de almıştık.
    Aynen anlattığınız gibi bir yerde bağlantı kopuyor sonra itunes telefonu tekrar fark ediyordu tabi yükleme yalan oluyordu.
    Bence size zorlu center yolu gözüktü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS: 4005, 4013 ve 4014 geri yükleme hataları
    Bulgular

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızı güncellemeye veya geri yüklemeye çalıştığınızda iTunes'da aşağıdaki mesajlardan birini görebilirsiniz:

iPhone [aygıt adı] geri yüklenemedi. Bilinmeyen bir hata oluştu (4005).
    iPhone [aygıt adı] geri yüklenemedi. Bilinmeyen bir hata oluştu (4013).
    iPhone [aygıt adı] geri yüklenemedi. Bilinmeyen bir hata oluştu (4014).
    Bu durum, güncelleme veya geri yükleme sırasında aygıtın bağlantısı beklenmeyen bir şekilde kesilirse veya iTunes aygıtın geri yükleme durumuna geçmesini sağlayamazsa oluşabilir.

Çözüm

Bu sorunu gidermek için aşağıdaki adımları deneyin:

En son iTunes sürümünü yükleyin.
    Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
    Bilgisayarınızın güncel olduğundan emin olun. Güncelleme yeniden başlatma gerektiriyorsa, yeniden başlattıktan sonra güncellemeleri yeniden kontrol edin.
    OS X'i güncelleme hakkında daha çok bilgi edinin.
    Windows'u güncelleme hakkında daha çok bilgi edinin.
    Başka bir USB kablo kullanarak geri yükleyin.
    Aygıtınızı başka bir bilgisayarda geri yükleyin.
    Aygıtınızı geri yüklediğinizde 4005, 4013 veya 4014 numaralı hataları görmeye devam ediyorsanız destek almak için Apple'a ulaşın.

• Bataryada sorun var gibi geldi bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bir şekilde (milyonda bir) donanimsal arızası olmayan ve üzerine hiç yazılım yüklenmemiş iphone sahibi iseniz, hackerlar o telefona binlerce usd verebilir,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a008mania

Eğer bir şekilde (milyonda bir) donanimsal arızası olmayan ve üzerine hiç yazılım yüklenmemiş iphone sahibi iseniz, hackerlar o telefona binlerce usd verebilir,

sebep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainhard

quote:

Orijinalden alıntı: a008mania

Eğer bir şekilde (milyonda bir) donanimsal arızası olmayan ve üzerine hiç yazılım yüklenmemiş iphone sahibi iseniz, hackerlar o telefona binlerce usd verebilir,

sebep?

Daha önce bende xda developers da bu tip iphone arayanların konularını görmüştüm. Çünkü eğer fabrika çıkışlı ios yelpazesine entegre edilmemiş bir iphone sahipseniz bu bütün kapalı ios sistemini çözebilirim tarzında söylemler yapıyordu george hotz. Tabi bu bahsettiğim çok önceydi. Ama muhtemelen arkadaşın telefonun boardunda problem var. Çünkü ios siz çıkmasına imkan yok gibi birşey cihazın. İllaki düzinelerce kontrolden geçiyordur yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zorlu çözüm

• Hocam 3gs arka kapak değişimini kendim yaptım ve orda yaşadığım durumu paylaimak isterim. Syah çatlak kapağı beyaz ile değiştirdikten sonra restore yapmak istedim sıfırlamak için bir türlü sonlanmıyordu işlem. Tekrar cihazın içini açtığımda ekran dan ana kart giden üçbağlantıdan birininoturmadığını gördüm. İtunes bağla resmi çıkıyodu yükleme çubuğuda görünüyordu ama sonlanmıyordu. Belki de sizin sorunda buna benzerdir.

• Gecmıs olsun kardes sasırdım hıcmı acıp kontrol etmedin aldıgında

• kubica007 K kullanıcısına yanıt
    Telefonu almanyadan teyzem getirdi ilk benim açmamı istemiş .yarım saat sonra zorluya gidicez. randevüsüz bi ara alırlar heralde .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YrdmLzm -- 3 Ağustos 2014; 8:19:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YrdmLzm

Telefonu almanyadan teyzem getirdi ilk benim açmamı istemiş .yarım saat sonra zorluya gidicez. randevüsüz bi ara alırlar heralde .

Hocam noldu ilgilendilermi?

• Sim locklu cihaz olabilir. Onda da aynı ekran çıkıyor yanlış hatırlamıyorsam. Bu ihtimali göz onunde bulundurun

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Furkan61~

Sim locklu cihaz olabilir. Onda da aynı ekran çıkıyor yanlış hatırlamıyorsam. Bu ihtimali göz onunde bulundurun

Alakasi yok simlock la. Kilitli cihazda boyle bir ekranda cikmiyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 3 Ağustos 2014; 14:09:26 >
  • Apple Store'lardan cihaz alınırken yurtdışına çıkaracağınızı söylediğiniz zaman cihazı açıp her türlü testini yapıyorlar aslında

• gduman G kullanıcısına yanıt
    Tam hatırlamıyorum 4-5 sene önce 3gs almıştım almnayadan ondan hatırladığım kadarıyla dedim zaten.
  • AMAN TANRIM DİDİM

• Sarjı dolunca 2. videoyu at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metton -- 3 Ağustos 2014; 22:38:16 >
  • Zorlu ya gittim .
  • Aplle strore gittim normalde almayacaklardı rezarvasyon yok diye ama müdüre hanımla görüşünce rezervasyon verdi saolsun. Telefonu gösterdim Donanımsal ağrıza olduğu için değişecekleri . Teyzem telefonu simlock olmayanından aldı ve 4 temmuzda aldı. Ama aplle storede sim loklu ve telefonun satışının 23 aralık 2013 olduğu yazıyor. simloklu olduğu için değişim yapamadılar . Bi nevi media markt bizi dolandırdı. Teyzem Yarın almanya media markt ı arayacak türkiyeden verilmesi istenecek eğer olmazsa dava açılacak. Herkezin katılımına teşekkür ederim

Saygılar...
  • Bir satıcı kurbanı daha gerçi media markt ta böyle birşey olmaz hata vardır orası kesin.
    Geçmiş olsun media markt buradan sorunu çözer.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.