Şimdi Ara

## Altec Lansing İnMotion İm616 ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

um1 ıncelemesını okurken "Sam0" nıck lı arkadasımızın konu hakkındakı yorumunu okudum bu kulaklıktan bahsedıyordu sunları soylemıs

"Shure un en üst düzey kulakğını kullandım ( Shure E500 PTH )..
    Shure kulaklıklarda özellikce E500 de derinlik çok öne çıkar mesela, ama UM1 de derinlikten söz edemezsin...
    CX300 iyi bir kulaklık değildir zaten onunla karşılaştırmaman gerekir...
    Şimdiye kadar sayamayacağım kadar fazla kulaklık kullandım, şu an bir öneri isteseydin eğer ke-sin-lik-le sana UM1 veya CX500 önermezdim zaten...
    Benim sana şu anda önereceğim şey Altec Lansing IM616 olurdu, driver olarak ety nin driver ını kullanıyor ve Türkiyeye kargo dahil 85 ytl gibi bir rakama alabilirdin bu kulaklığı...
    Bass olarak düşük bir kulaklık benim önerdiğim ama ses rengi ve berraklığı insanı alıp götürüyor zaten...
    UM1 kataloğunu açıp bakmanı öneriyorum. Hiç müzik dinlerken görünen bir figür var mı?
    Hep sahne resimleri vardır.. Westone bundan dolayı yeni bir kulaklık çıkardı adı da Westone 3 , um3 değil direk Westone 3,
    3 rakamını da sahip olduğu driverlardan alıyor, yani Um1-Um2 -3 şeklinde değil.. Ama hayli yüksek parası...
    Ayrıca şunuda belirteyim Kulak içi-kanal içi kulaklıklardan öyle ahım-şahım performans beklememek gerekiyor hiç bir zaman..
    Piyasa değeri 1.100 ytl olan kulaklığı yani e500 ü kullandıktan sonra kafa üstü kulaklığım beyerdynamic DT880 i kullanınca e500 ü satmıştım ve orta halli bir kulaklık olarak Vibe yi almıştım.
    O da kulakta durmuyordu kablosu pek iyi değildi falan diye sattım ama sesi güzeldi yinede.. Şimdi de Altec Lansing IM616 aldım satış değeri 150 dolar civarı sanırım ama buy.com un bir kampanyasından kalan kulaklıkları bulmam mümkün eBay de bana 85-90 ytl gibi bir rakama gelmişti, kargo dahil..
    Emin ol, bu fiyata bulunabilecek en iyi kulaklık, bass kafa değilsen kesinlikle sana bunu önerirdim ama artık almışsın kulaklığı önemli olan teknik veriler değil, senin beğenmen sonuçta.. "

kulaklık hakkındakı yorumu uzerıne arastırmak ıstedım ama turkce kaynaga rastlamadım
    calıstıgım sırketın amerıka ofısı bulunmakta ordakı arkadaslar bana yardımcı olacak almamda
    zaten turkıyedede satısı yok ben gormus degılım

sızden rıcam kulaklık hakkında bılgı sahıbı olanların yardımlarını esırgememelerı nıyetlendım ama kulaklık hakkında bu yorumdan baska yorum bulamadım

yardımlarınız ıcın tesekkur ederım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivermetal -- 9 Mayıs 2008; 20:04:21 >

• evet bende şimdi okudum. teşekkürler.
  • O kadar söyledik ama halkımızda ne yazıkki bildiğini okuma hastalık seviyesinde. Altec Lansing IM616 herhalde Türkiyede ilk alanlardan biri benimdir, kendi malımı övüyormuşum gibi algılandı fakat sam0 ve diğer bir kaç arkadaş daha alıp yorumlarını yazınca biraz daha ortalığa ismi çıktı. Geçenlerde im716 satmak için ilan açtım um1 fiyatından daha aşağıdan bir fiyat vererek hemde ama satılmadı zaten çokta birşeyi değiştirmedi 2 gün önce tren yolculuğu için açtım pakedinden kullanıyorum gerçekten bu kalitede bir müziği o kadar küçük 2 ekipmanla (mp3 player + kulaklık) dinleyebileceğim aklıma gelmezdi en güzel kısmıda tren sesi rüzgar sesi gibi geliyor izolasyonu çok çok iyi hatta en yüksek izolasyonu etymoticler sağlıyor. Evimdeki sistemdeki kafa üstü kulaklıklarla rahatlıkla kapışabilecek bir sesi var. Fiyatını her konuda fazlasıyla hakkediyor arkadaşlar rahatlıkla tavsiye ederim herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifo -- 9 Mayıs 2008; 20:48:03 >

• 616 ıle 716 arasında fark var mı ?
  • Evet var özellikle amfi ile kullanacaksan im716 daha bir öne çıkıyor. Tabi arada ödeyeceğiniz fark yarıdan fazla olmayacaksa değer.
  • mp3 calarım ıcın kullanacagım
    tabı ıkısınınde bana gelıs fıyatını ogrenebılırım amazonda baktım aralarında buyuk bı fark yok fıyat olarak
    bana soylenen amazondan cok daha ucuza gelecegı
    kargoda odemeyecegım
  • Amazon Türkiyeye yollamıyor.
  • fıyat arastırması olarak baktım amazona
    bu arada 716 sadece beyaz mı uretılıyor
  • hayır bazı ürünleri amazonyolluyor diye biliyorum..
  • Kitap vs... yolluyor elektronik ürün yollamıyor. Im716 sadece beyaz evet.
  • niye peki böyle bir ayrım yapıyor ben anlmadım.. ya tüm ürünleri yolla ya da hiç yollama..
  • ya bi Altec İm616 ile v-moda vibe karşılaştırması yapamaz mı hiç kimse deli olcam artık ikisini de kullanan vaaaar mı hangisi daha iyiiii metal müzik dinliyorum ona göre
  • Günlerdir kulaklık arıyorum.Çıldırmak üzereyim bende yusuf arkadaşımın aksine hip&hop dinliyorum genelde.Ama bende 2si arasında kaldım im616 yada 716 mı vibe mı? Bütün vibe lar bozuluyo o bi kesin artık.O yüzden vibedan soğudum.
    im716 yı amazondan çok uygun bir fiyata buldum.(Bass modu falanda var fiyatıda ucuz 64$)
    Ama amazon türkiyeye göndermiyor gibi birşey okudum merak ettim sitesinden baktım.İnternatiol ships bölümünde Avrupa kıtasında türkiyede var.Yani gönderiyomu göndermiyomu şimdi :) Eğer gönderiyosa im716 alıcam gibi duruyor.eğer amazon göndermiyorsa earphonesolutionstan ultimate ears superfi3 alıcam (oda biraz treble ağırlıklı ama) zen in bass bosst unu açarım eq ayarlarından falan halladebilirim gibime geliyor.Ama şunu lütfen söyleyin amazon türkiyeye gönderiyormuuuu göndermiyormu ?

• ... ayrıntılı okuyunca gördüm.Türkiyeye elektronik göndermiyomuş harbi
    O zmn superfi3 alıyorum artık eq la bass boostla halledicez.
    Başka önerisi olan varmı bu arada şöyle hafif bass ağır basıcak 75-80$ arası bi kulaklık ? (yurtdışından)
  • im616 ile Vibe karşılaştırayım ben. Ben de Vibe ve Ety ER6i var. ER6i, im616'nın selefi sayılır.

İzolasyon olarak Ety kat kat önde
    Detay olarak Ety çok az önde
    Dayanıklılık açısından Ety bayağı önde
    Bas olarak Vibe kat kat önde
    Rahatlık olarak Vibe kat kat önde
    Görünüş ve kullanışlılık açısından Vibe önde.

Vibe'ın dayanıksızlığı olmasa Vibe bence kesinlikle Er6iye göre daha güzel. Ama Vibe bir süre sonra bozulmaya başlıyor, garantiye gidip yenisi geliyor, gelende de bozulma oluyor vs şeklinde bu şekilde gidiyor. Vibe 2 çıkmış, belki o daha sağlam olabilir, ben alıp denemeyi düşünüyorum.

Ek olarak ER6i'de bas gerçekten az. Ama metalciler ER6iyi seviyor. Aslında ben de ER6i'yi satayım diyorum, ilgilenen olursa vereyim, yurtdışı felan uğraşmasın.

Sorularınız olursa PM atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 28 Kasım 2008; 12:34:54 >
  • Ya vibe tam benim tarzım ya =) Paraya kıyıp türkiyeden alıcam bozulduğunda garantisi kolay olsun en azından.Ama çok iyi bakıcam bozulmucak
    elmasepeti.com dan alıyorum ama hiç garantiyle ilgili bir yazı yok orda vardır heralde dimi ?
  • Ouw, elmasepeti'ne Vibe'lar gelmiş mi yahu.. Garanti ile ilgili durumu öğrenen varsa bildirebilir mi?
  • Almadan önce emin olmak için siteye bir mail attım garanti konusunda. Cevaba göre pazartesi siparişi veririm.
  • MuttFTS nickli arkadaş sormuştu.Siteden gelen cevap şu şekilde ;

Sayin Koc,

elmasepeti.com tarafindan ithal edilen tum urunler yasa geregi 2 yil boyunca elmasepeti.com garantisi altindadir.
    Dolayisiyla v-moda' da bu garanti kapsaminda degerlendirilecektir.

Saygilarimizla
    elmasepeti.com ekibi
  • im 616yla cx 500ü,um1i ve creative zen aurvanayı karşılaştırırsak
    hangisi öne çıkar acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utuman -- 30 Kasım 2008; 20:50:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.