Şimdi Ara

Altın Saat Bozduracağım Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
13.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elımde altın bır saat var. Eskı bıraz ama degerlı bısey. Inceledım heryerı altın degıl, kordonunda beyazlamalar var. Altın aşınıp beyazlar mı? Sımdı bunu bozdurmaya kalksam kuyumcu neye gore bozacak bunu? Hangı parcaların altın oldugunu nasıl anlıycam? Yardım lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Altın Saat Bozdurma Hakkında Bilgiler

Altın saatlerinizi bozdurmak istiyorsanız, aşağıdaki bilgilere göz atmanız faydalı olacaktır.

Altın Kaplama Saatler Bozdurulur mu?

Evet, altın kaplama saatler de bozdurulabilir. Ancak, altın kaplama saatlerin değeri, saatin üzerindeki gerçek altın miktarına göre belirlenecektir.

Altın Saat Bozdurma Fiyatı

Altın saat bozdurma fiyatı, altının güncel piyasa değerine ve saatin ağırlığına göre değişir. 24 ayar, 22 ayar ve daha düşük ayar altın saatler için bozdurma fiyatları farklılık gösterir.

Kuyumcular Altın Kaplama Saat Alır mı?

Çoğu kuyumcu, altın kaplama saatleri kabul eder. Ancak, bazı kuyumcular yalnızca gerçek altın saatleri bozdurmak isteyebilir.

Altın Kaplama Saat Para Eder mi?

Altın kaplama saatler, gerçek altın saatler kadar değerli olmasa da yine de para eder. Fiyat, saatin altın kaplamasının kalitesine ve ağırlığına bağlı olacaktır.

Altın Kaplama Saat Nereye Satılır?

Altın kaplama saatlerinizi kuyumculara, ikinci el mağazalarına veya çevrimiçi platformlara satabilirsiniz.

Altın Saat Bozdurulur mu?

Evet, gerçek altın saatler de bozdurulabilir. Altın saat bozdurma fiyatları, altının ayarına, ağırlığına ve saflığına göre değişir.

Bu bilgiler ışığında, altın saatinizi bozdurmak için en iyi seçeneği belirleyerek en uygun fiyattan bozdurma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Altin beyazlar mi?

• Hiç göl maya tutarmı
  • SytKsm kullanıcısına yanıt
    ya tutarsa?
  • ya tutmazsa
  • Yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: DursunBey

Elımde altın bır saat var. Eskı bıraz ama degerlı bısey. Inceledım heryerı altın degıl, kordonunda beyazlamalar var. Altın aşınıp beyazlar mı? Sımdı bunu bozdurmaya kalksam kuyumcu neye gore bozacak bunu? Hangı parcaların altın oldugunu nasıl anlıycam? Yardım lutfen

altın kaplamadır o para etmez hiçbir kuyumcu da almaz
  • Saf altından saat kaç para eder biliyormusun sen o yüzden piyasada gördügün altın deen saatler aslında altın suyuna bandırılmış saattir bu yüzden satılamaz.

Ha bu arada hangi DursunBey Balıkesir DursunBey mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin.K -- 27 Haziran 2014; 23:12:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

Saf altından saat kaç para eder biliyormusun sen o yüzden piyasada gördügün altın deen saatler aslında altın suyuna bandırılmış saattir bu yüzden satılamaz.

Ha bu arada hangi DursunBey Balıkesir DursunBey mi?

Balıkesır degıl, ısmım dursun. Ayrıca tesekur ederım yorumunuz ıcın

• Altın saatler pek para etmez satarken çok zarar edersin bu arada beyazlama olayı ayarına göre değişir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.