Şimdi Ara

Altyapı yok superbox hk soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bulunduğum yerde adsl altyapısı mevcut. Bana upload hızı gerekiyor. Ve araştırdığım kadarıyla bunu sadece superbox ile sağlayabiliyorum. Öğrenmek istediğim superbox 10mbit paketini alırsam sabit 5 mbit upload alabilir miyim? Ayrıca bir aralar sınırsız paket gözüküyordu sitede fakat şu an göremedim. O şimdi mevcut değil mi? Mevcutsa fiyatı nedir?

• Bulunduğun yerde Türkcell kaç mbps veriyor? Sınırsız paketler var.

Altyapı yok superbox hk soru

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biradam0000

Bulunduğun yerde Türkcell kaç mbps veriyor? Sınırsız paketler var.

Turkcell superonline altyapısı yok. Fakat cep hattım turkcell ve speedtest yaptığımda telefonumdan 7mbit upload aldım. Superbox ile daha fazla alınabilir galiba.

Merak ettiğim 10mbit ve 20mbit dışında full sınırsız paket fiyatı.

Sanırsam 10mbit sınırsız alsam işimi görecektir.

• Simetrik değil uploadlar:

Superbox Fırsat 10 Mbps Paketi indirme üst limit hızı 10 Mbps, yükleme üst limit hızı 2 Mbps'dir.
    Superbox Fırsat 20 Mbps Paketi indirme üst limit hızı 20 Mbps, yükleme üst limit hızı 5 Mbps'dir.

• Hız ve kota sınırsız olan kalktı galiba emin değilim. Ama önemli olan senin 7 mbps yi stabil olarak alman. Daha da düştüğü oluyor mu daha da düşüyorsa alma. Down kaç? Birde yazmışsın süperbox ile daha fazla alınabilir çoğu kişi telefonundan daha yüksek alıyormuş hız kısıtlaması varmış.

• Şu an telden test yaptım 15mbit upload aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.