Şimdi Ara

altyazı oluşturma programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar artık çeviride video ve film çevirileri de yapmak istiyorum. yapmak istediğim elimdeki metni videoya uygun hale getirecek ve düzenlememi de sağlayacak bir program. bu alanda en iyi subtitle editor programı hangisidir?

• WindowsSun default Text editörü yle yapılabiliyor. İnternetten herhangi bir dosya indirin saniye değerlerini girin yazin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataberkk

WindowsSun default Text editörü yle yapılabiliyor. İnternetten herhangi bir dosya indirin saniye değerlerini girin yazin

teşekkür ederim. yanlış anlamıyorsam not defteri programıyla tek tek saniyelerini girip yazmaktan bahsediyorsunuz. ama o şekilde olursa milisaniyesine kadar bakacağım başka programla da izlemem gerekiyor herhalde. şimdilik visualsubsync ile yapıyorum. tıklayınca otomatik olarak sürelerini belirtiyor ve yazacak yer de var.
    http://tr.wondershare.com/subtitle/subtitle-editor.html adresinde de bazı öneriler var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yusufd84 Y kullanıcısına yanıt
    SubtitleEdit ve SubtitleWorkshop'a bak, bence SubtitleEdit işini görür http://www.nikse.dk/subtitleedit/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 12 Kasım 2016; 23:14:29 >
  • cmldrs kullanıcısına yanıt
    visualsubsync öğreniyorum ama bu altyazı yazmak ne kadar zormuş çeviri kolay da altyazı çok sorun ya. dediğiniz programı da deneyeceğim muhakkak.
    mesela ben çeviriyi programdaki editör kısmına kopyalasam o da otomatik olarak sese göre ayarlmasını yapamaz mı? olacağını zannetmiyorum ama böyle yapan bir editör varsa parasını kuruşuna kadar hakeder. ben de sonra videoyu izleyip kontrol ederim ve böylece yazıların ileri geri ayarlamasını yaparım sadece. umarım anlatabilmişimdir derdimi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aynı dosyaları bulma programı
    12 yıl önce açıldı
    Altyazı dosyası düzenleme.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.