Şimdi Ara

AM4 Anakartlar Konusu (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.310
Cevap
104
Favori
50.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
238 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MSI b450 anakartlar için 1.0.0.5 bios ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı...
  • ksk8586 K kullanıcısına yanıt
    En doğru bilgiyi msi forumlarından alabilirsiniz. Bu konu biraz yetim kaldı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1001

MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI ile MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WI-FI arasında ''Carbon'' harici bir fark var mıdır ?
    R7 3800X ile kullanacağım.
    Gaming Pro Carbon:

Wi-Fi 6 (802.11ax) (MU-MIMO)

Bluetooth 5.0

LED Header 3 x RGB

Gaming Edge Wifi:

Wi-Fi 5 (802.11ac) (MU-MIMO)

Bluetooth 4.2

LED Header 4 x RGB

Bunun dışında Pro Carbon'un VRM yapısı daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasuta

En doğru bilgiyi msi forumlarından alabilirsiniz. Bu konu biraz yetim kaldı :)
    Teşekkürler...
  • ryzen 9 3950x stok soutucu var mı? eğer yoksa
    Noctua 12 çift fanlı soğutucu yeter mi (o.c.) yok
  • 1200gs kullanıcısına yanıt
    AMD 3950X CPU'su için 280 mm'lik Sıvı Soğutma kullanılmasını tavsiye ediyor.
  • ben bu konunun ilk msjını goremıyorum bendemı sorun var anakartlar hakkıdna bi kaç bilgiye bakıcaktım ?
  • clarq26 kullanıcısına yanıt
    Konunun eski sahibi olan kişi ilk mesajı sildi. Hatta konuyu komple silmişti de yöneticiler konuyu aktif hale getirdi tekrardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasuta

Konunun eski sahibi olan kişi ilk mesajı sildi. Hatta konuyu komple silmişti de yöneticiler konuyu aktif hale getirdi tekrardan.
    işte neden sildiki acaba lazım olan bilgiler vardı ne güzel
  • clarq26 kullanıcısına yanıt
    Kendisine sorabilirsiniz özel mesajla. Bi açıklama yapmadı.
  • Eski İlk mesajı alıntı yapan yok mu ekleyelim yine yerine Yani aslında ilk mesajlık bir durumda kalmadı şuna bakabilirsiniz
    https://forums.tomshardware.com/threads/x570-x470-x370-b450-b350-a320-motherboards-am4-socket-for-amd-ryzen-cpus-sortable-comparison-tables.3110172/
    docs.google.com
    X570/X470/X370/B450/B350/A320 Motherboards (AM4-socket for AMD Ryzen CPUs) Comparison
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wmsTYK9Z3-jUX5LGRoFnsZYZiW1pfiDZnKCjaXyzd1o/htmlview?usp=sharing&sle=true

Şu konuları yağmalayın ihtiyacı olanlar

• Google Docs
    X399 Motherboards (TR4-socket for AMD Threadripper CPUs) Comparison
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1PFYRrNrOVn1cENjG3MCrTdie3Cvp8HyJQI6_9Zfa3YM/edit#gid=585498417

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Eski İlk mesajı alıntı yapan yok mu ekleyelim yine yerine Yani aslında ilk mesajlık bir durumda kalmadı şuna bakabilirsiniz
    https://forums.tomshardware.com/threads/x570-x470-x370-b450-b350-a320-motherboards-am4-socket-for-amd-ryzen-cpus-sortable-comparison-tables.3110172/
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wmsTYK9Z3-jUX5LGRoFnsZYZiW1pfiDZnKCjaXyzd1o/htmlview?usp=sharing&sle=true

Şu konuları yağmalayın ihtiyacı olanlar
    bu tablo bendede vardı türkçe yazması hosuma gitmişti detaylı şekilde :(

atx de hangi kart
    matx de hangi anakart
    mını ıtx hangi kart neler sunuyo flan flan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarq26 -- 13 Ocak 2020; 17:20:6 >

• Arkadaşlar merhaba. Geçtiğimiz gün Asus rog strix b450-f anakart sipariş verdim ama hala elime ulaşmadı anakart. Sipariş verirken bu anakartın mATX olduğu gözümden kaçmış. Ekran kartı olarak SAPPHIRE AMD rx 5700 xt nitro+ var bende. Ayrıca bir tane de pci slotuna takılan wireless adaptör sipariş vermiştim anakartla aynı anda. Şimdi bu ekran kartıyla wireless adaptör sipariş verdiğim mATX anakartına aynı anda sığar mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4ÆM

Arkadaşlar merhaba. Geçtiğimiz gün Asus rog strix b450-f anakart sipariş verdim ama hala elime ulaşmadı anakart. Sipariş verirken bu anakartın mATX olduğu gözümden kaçmış. Ekran kartı olarak SAPPHIRE AMD rx 5700 xt nitro+ var bende. Ayrıca bir tane de pci slotuna takılan wireless adaptör sipariş vermiştim anakartla aynı anda. Şimdi bu ekran kartıyla wireless adaptör sipariş verdiğim mATX anakartına aynı anda sığar mı?
    Anakartta 2 adet pcie slotu + bu gibi ek adaptörler için ise küçük pinli slotlar mevcut yani kısacası hertürlü takılır.Sığıp sığmaması anakartı değil aldığınız kasayı ilgilendirir.Ekran kartının uzunluğu kasanıza sığarsa problem olmaz.Ekran kartı 31 cm kasanızın ekran kartı boyutu nedir siz ona bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steelo

Anakartta 2 adet pcie slotu + bu gibi ek adaptörler için ise küçük pinli slotlar mevcut yani kısacası hertürlü takılır.Sığıp sığmaması anakartı değil aldığınız kasayı ilgilendirir.Ekran kartının uzunluğu kasanıza sığarsa problem olmaz.Ekran kartı 31 cm kasanızın ekran kartı boyutu nedir siz ona bakın.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkürler. Max 34 cm ekran kartı uzunluğu destekliyor kasam. Bir de aklıma gelmişken şunu da sorayım, bu anakart sizce 3600 mhz ram destekler mi? Çünkü anakartın sitesinde 4000mhz lere kadar tüm hızlarda desteklediği ramlerin listesi vardı, bir tek 3600 mhz göremedim o listede. Kafam karıştı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 4ÆM

Çok teşekkürler. Max 34 cm ekran kartı uzunluğu destekliyor kasam. Bir de aklıma gelmişken şunu da sorayım, bu anakart sizce 3600 mhz ram destekler mi? Çünkü anakartın sitesinde 4000mhz lere kadar tüm hızlarda desteklediği ramlerin listesi vardı, bir tek 3600 mhz göremedim o listede. Kafam karıştı.

Alıntıları Göster
    Destekler tabiki de
  • yavaş yavaş pc topluyorum,şimdilik aldıklarım çogunu aldım sayılır :) işlemci:R5 2600- ekran kartı:rx asus rog strix 4gb 570
    ...ram olark 8x8 corsair vengance pro 3000mhz CL15..monitör olarak PHILIPS 242V8A 23.8" 4ms 75Hz Freesync DP-HDMI+VGA IPS Gaming Monitör aldım,kasa ile anakart kaldı..anakartı asus tuf pro b450 almayı düşünüyorum nasıl olur bu sisteme.
  • ahmetkacan A kullanıcısına yanıt
    Amd ekran kartlarında Asus, Msi ve Gigabyte markaları pek tavsiye edilmiyor. İsterseniz biraz araştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telikopukGitar -- 14 Ocak 2020; 16:17:15 >
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.