Şimdi Ara

Amatör Kasa Mod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimden bu kadar geldi.Yaklaşık 2 yıl önce öss ile boğuşma aşamalarında inanılmaz emek ve zaman harcıyarak birşeyler yapmaya çalışmıştım.Şimdi resimlerine baktım ve paylaşmak istedim.Hikayesini daha sonra anlatıcam

http://img101.imageshack.us/img101/6121/kasa1ik3.jpg
    http://img101.imageshack.us/img101/5741/kasa2ek6.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aküp -- 29 Haziran 2007; 8:32:19 >

• Neyse gelelim hikayeye...Arkadaşlar kasa mod bildiğiniz gibi yeni yeni gelişmeye başladı ülkemizde.Benim kasam harika bir kasa değil ben sadece mod tutkunu 2 arkadaşın 2 yıl önce çok basit mod işlemleri için neler yaptığını(çektiğini) paylaşmak istiyorum sizlerle.
    İlkokuldan beri tanıdığım bir arkadaşım var.Ulaş...İkimizde bilgisayarla yatıp kalkıyoruz.Mod çılgınlığı ilk onda başladı banada bulaştı tabi.Onun Aopen benimde Asus kasalarımız var ki gayet normal camsız.Yani gayet sade kasalar.Neyse dedik mod yapcez ama kasa kapaklarını kestirmemiz.Koca antalyada adam arıyoruz yok diolar.Bir reklamcıya girdik kel alaka, adam dedi benim tanıdığın bir usta var kıl testereyle nefis kesiyo.Sonra adamı bulduk kapakları verirken ellerimiz titrio ama alternatif yok napalım.Neyse anlattık amcama şöyle kesçen işte çizdik mizdik.Akşama gelin dedi vatandaş.Antalyada ruskilere bakarak oyalandık cart curt.Gittik ustanın yanına ben tam bir pesimist ,dedim yeni kasa alcaz hiç şansımız yok die ulaşa.Bir baktık amca babandamı kasa modçuydu bea.Ustam nefis kesmiş sevinçle elimizde kapaklar dolanaraktan evlere gittik.Şimdi bi sorun daha vardı mika çamcı bulup ustalıkla yapıştırtacaz.Ertesi gün bütün antı gezdik mika cam yok.Bir kaç adama söyledik tabi kasa mod yapcaz değince uzaylı gibi bakıolar.Ne yapmak istediğimizi anlatmak büyük dert.Bir camcı dedi ben birini tanıyorum oda monitör modlamış akvaryum yapmış falan filan kem küm feşmekan.Bulduk adamı dükkanına girmemizle çıkmamız bir oldu.Amcam eski,sararmış 14 inclik monitörün içini boşaltmış yarısına kadar su doldurmuş tabi suda sararmış içinede atmış japon balığı oo gençler tam adresine geldiniz.Biz ii günler amca diyerekten sıvıştık.
    Olcak gibi değil mika filan bulamadık dedik bu iş burda bitmez cam taktırıoz.Bildiğin cam.Fanımızda canavar yemişim ısınma problemini maksat görüntü olsun.Gittik bi camcıya anlattık zar zor derdimizi slikonla ağır kalıplı camları yapıştırdılar.Tabi kurumasını beklemedik aldık kapakları eve.Sohpet ederken kaydırmışız camları her taraf slikon oldu.Annemin bulaşık süngeriyle slikonlar kurumasın kazıyam der iken parmaklarımıda kestim.Tabi mod aşkı gözümüzü kör etmiş durmuyoruz.Sonra kuruttuk muruttuk eski ide kablolarıyla kapağın içten görünümüde gzl olsun die japon yapıştırıcısı kullanaraktan kapladım.Tabi ant 40 derece min bide böle bi kapak çok ateşli oldu ama ossun.Kasa içindeki fanları kabloları flnda alabilmek için okulda yemek yemedim harçlık biriktirdim.Kantine küstüm.Kasanın içinide haritametot defterlerin kapaklarıyla kapladım.Bi kaç grafiti bi kaç neon lam.Ortaya böle bşey çıktı.
    Bir gün babam dedi deydi mi yavruçum buna tamam nefis görünüo hele gece nefiss ama değdimi sence.
    Belki harika bir kasam olmamıştı ama çok eğlenmiştim ve paranın asla alamayacağı bir değeri kendim bizzat yaşayarak bir kez daha görmüş olmuştum.Emek...

• dayımın yan kapağı kesmesi hiç fena olmamış yanlız antalyada bu dayıyı nerden bulabilirim adres verebilir misin benimde yan kapağı kestirmeye ihtiyacım var ve bende antalyadayım sen çekmişsin bari biz çekmeyelim bu arada camın plexiye göre avantajları ve dezavantajları nelerdir söyleyebilirmisin kullanan biri olarak şimdiden sağol
  • işlemci fanın çok güzel olmuş modunda tabiki
  • Dayı hala ordamı bilmiyorum ama doğu garajında köşede Start otel var.Ordan meydan kavşağına doğru yürürken solda bir işhanının arkasında.Halk pazarının karşısına düşüo.Reklamcıların tahtadan falan küçük işlerini yapıyor usta.Şuan ben kıbrıstayım ayrıntılı olarak anlatamıyorum.En kötü ihtimalle Antalyaya geldiğimde yardımcı olurum.
    quote:

Orjinalden alıntı: SiYaHıMSı

dayımın yan kapağı kesmesi hiç fena olmamış yanlız antalyada bu dayıyı nerden bulabilirim adres verebilir misin benimde yan kapağı kestirmeye ihtiyacım var ve bende antalyadayım sen çekmişsin bari biz çekmeyelim bu arada camın plexiye göre avantajları ve dezavantajları nelerdir söyleyebilirmisin kullanan biri olarak şimdiden sağol

Birde camın dezavantajları şunlar.Soğutma konusunda sorun oluyor.Hava akışını engelliyor.Özellikle Antalya'da yazın kapak açık kullanman daha iyi.Tabiki ağırlıkta sorun olabilir,çabuk kırılma riskide var.Ben alternatif üretemediğim için böyle birşey yaptım o yüzden camı önerdiğim söylenemez.Çok fazla overclock yapmadığım ve sıcaklık konusunda problemim olmadığı için çok büyük bir olumsuzluğunuda görmedim açıkçası.

Yorum yapan arkadaşlara teşekkürler bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aküp -- 29 Haziran 2007; 13:27:25 >

• Bana da biraz fazla fosforlu geldi ama
    Ellerine sağlık
  • Ellerine sağlık, güzel olmuş..Kabloları gizlemek için, biraz daha uğraşmalısın. Ortalıkta fazla kablo oldu mu, yapılan işin güzelliği ön plâna çıkmıyor..
    Kolay gele...
  • gerçekten baya güzel olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: aküp

Dayı hala ordamı bilmiyorum ama doğu garajında köşede Start otel var.Ordan meydan kavşağına doğru yürürken solda bir işhanının arkasında.Halk pazarının karşısına düşüo.Reklamcıların tahtadan falan küçük işlerini yapıyor usta.Şuan ben kıbrıstayım ayrıntılı olarak anlatamıyorum.En kötü ihtimalle Antalyaya geldiğimde yardımcı olurum.
    quote:

dayımın yan kapağı kesmesi hiç fena olmamış yanlız antalyada bu dayıyı nerden bulabilirim adres verebilir misin benimde yan kapağı kestirmeye ihtiyacım var ve bende antalyadayım sen çekmişsin bari biz çekmeyelim bu arada camın plexiye göre avantajları ve dezavantajları nelerdir söyleyebilirmisin kullanan biri olarak şimdiden sağol

Birde camın dezavantajları şunlar.Soğutma konusunda sorun oluyor.Hava akışını engelliyor.Özellikle Antalya'da yazın kapak açık kullanman daha iyi.Tabiki ağırlıkta sorun olabilir,çabuk kırılma riskide var.Ben alternatif üretemediğim için böyle birşey yaptım o yüzden camı önerdiğim söylenemez.Çok fazla overclock yapmadığım ve sıcaklık konusunda problemim olmadığı için çok büyük bir olumsuzluğunuda görmedim açıkçası.

Yorum yapan arkadaşlara teşekkürler bu arada.

yardımların için sağol dediğin yeri pek anlamadım doğu garajına indiğimde dayıyı bulmaya çalışacağım kasamda sogutma problemim yok şimdilik (yazın ilerleyen günlerini görmek lazım) ama cam işine kafam pek yatmadı gibi sağolasın

• quote:

bu yan kapak ne ile kesildi acaba
  • Kıl testere gibi bşeyle kestiler sanırım.Tam bilbiyorum kesilirken başında değildim...
  • abi ksanın içinede yeşile boya yalnız uv olsun çok süper olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.