Şimdi Ara

Amazon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Öncelikle forumda yeniyim,bu sebeple konuyu inşallah doğru yere açmışımdır.Amazon adlı siteden yaklaşık bir hafta sonra aşağıda belirteceğim ürünleri alacağım.Yaklaşık olarak bir yıl önce yine ekran kartı alışverişi yapmıştım.Ama o zaman Amerika'da bir otele getirtmiştim.Şimdi ise buraya getirteceğim için bir sıkıntı çıkar diye korkuyorum.Acaba Amazon'un Türkiye'ye kargosu var mıdır ve havaalanından almada sıkıntı olur mu? Yurtdışından ilk defa getirteceğim elektronik aletler olacak bunlar o yüzden başka sıkıntı çıkaracak şeyler de varsa belirtirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürker.Ayrıca Amazon'da adresi Amerika'da bir yere kayıtlı bir hesabım var.Herhalde o adresi de değiştirmem gerekecek alırken.
    980 ti 650 dolar (daha modelleri çıkmadı,çıktığında alıcam,asus düşünüyorum)
    asus maximus vii hero 210 dolar (işlemci ve yeri geldiğinde ekran kartınada o.c. yapacağım için yeterli gelir mi sizce?)
    samsung 850 500gb ssd 180 dolar (halihazırda bir tane var ama ucuza bulunca insan bir tane daha almak istiyor/ayrıca bu ikisini kullnamam için illa raid mi yapmam gerek?)
    i7 4790k 340 dolar (o.c. yapacağım ama stok fan ile kullanılacagını pek sanmıyorum o yüzden soğutucu önerir misiniz acaba? )
    cooler master storm striker kasa 220 dolar (kasaya bildiğin aşık oldum ama beni en çok düşündüren bu alet,büyük oldugu için sıkıntı cıkarır gibime geliyo)
    Halihazırda evga supernova 1300w psu,aoc g2460 monitör ve samsung 850 500 gb ssd ve 16 gb gskill ram var.Kafamda deli sorular ama hepsini cevaplarsanız çok sevinirim arkadaşlar.

• Konu güncel arkadaşlar.
  • Mertesacker123 M kullanıcısına yanıt
    Türkiye adresini gir bunları sepetine at ödemeden önceki aşamaya gel gümrük ve kargo dahil toplam bedeli görürsün büyük ihtimal anakart gelmez Kasada kargo dahil 2 katına çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 3 Haziran 2015; 23:52:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Türkiye adresini gir bunları sepetine at ödemeden önceki aşamaya gel gümrük ve kargo dahil toplam bedeli görürsün büyük ihtimal anakart gelmez Kasada kargo dahil 2 katına çıkar
    Anakartın gelmeme sebebi nedir acaba? Ayrıca niye fiyat iki katına cıksın ki shipping tax olarak ekstradan 150 dolar alıyorlar diye biliyorum.Cevaplarsanız sevinirim.
    Söylediğin kasanın tr gönderimide yok Anakart tamamen amazon politikası burda garantileri olmaması bir sebeb olabilir bozulan anakartın geri gönderimi prosedüründen kaçınmak içinidr.
  • quote:

Söylediğin kasanın tr gönderimide yok Anakart tamamen amazon politikası burda garantileri olmaması bir sebeb olabilir bozulan anakartın geri gönderimi prosedüründen kaçınmak içinidr.
    Anladım teşekkür ederim,zaten kendimde sepete eklediğimde aynı hatayla karşılaştım.Türkiyede bu kasayı bulamadım o yüzden getirtiyim diyordum ama kısmet değilmiş.Anakart sorun değil baska bir tane seceriz.Peki adrese nereyi yazarsam getirtiyorlar mı yoksa ben havaalanından mı almalıyım.Bir de ekstradan para alma ihtimalleri var mı?.(Gümrük vesaire).Teşekkürler cevabınız için.

Adres neresi ise oraya getiriyor adresini tam düzgün yazıp son kontrol kısmına gelince gümrük bedelini ve kargoyu hesaplıyor ben sana örnek bir resim atıyorum.

Eğer işi burdaki firma düzgün yaparsa ekstra bedel çıkmaz forumda amazon konusu mevcut bakabilirsin ürün EVGA GeForce GTX 970 FTW+ ACX
     Amazon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 4 Haziran 2015; 0:16:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon.com / Aramex rezilliği.
    6 yıl önce açıldı
    Amazon Prime Gaming
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Adres neresi ise oraya getiriyor adresini tam düzgün yazıp son kontrol kısmına gelince gümrük bedelini ve kargoyu hesaplıyor ben sana örnek bir resim atıyorum.

Eğer işi burdaki firma düzgün yaparsa ekstra bedel çıkmaz forumda amazon konusu mevcut bakabilirsin ürün EVGA GeForce GTX 970 FTW+ ACX
     Amazon
    Tamam hocam her şey için teşekkür ederim.İnşallah bi sorun cıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertesacker123 -- 4 Haziran 2015; 0:18:34 >

Ben amazon ana konusunu atayım doğrudan tüm prosedürü neler olacağını bu konudan görebilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_99980530/tm.htm
  • quote:

Ben amazon ana konusunu atayım doğrudan tüm prosedürü neler olacağını bu konudan görebilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_99980530/tm.htm
    Tamam hocam teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertesacker123 -- 5 Haziran 2015; 17:18:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertesacker123

Tamam hocam teşekkürler.
    Arkadaşlar diğer sorularımı da cevaplarsanız memnun olurum. Aklıma takılan o kadar şey var ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertesacker123 -- 5 Haziran 2015; 17:19:12 >
    Alirsaniz direkt kapiniza kadar getirtiyorlar hic ugrasmiyorsunuz denebilir. Alirken tr olarak degil usd olarak oderseniz daha ucuza gelir. Baska sorunuzda varsa yardimci olmaya calisirim. O.c yapcaksaniz 4790kya sogutucu şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Safe Zone

Alirsaniz direkt kapiniza kadar getirtiyorlar hic ugrasmiyorsunuz denebilir. Alirken tr olarak degil usd olarak oderseniz daha ucuza gelir. Baska sorunuzda varsa yardimci olmaya calisirim. O.c yapcaksaniz 4790kya sogutucu şart
    Hocam ilginiz için cok teşekkür ederim.Elimde şu an samsung evo 840 500 gb ssd var yanına bir tane daha 500'lük alıcam ama bunları kullanırkan illa raid mi yapmam gerekiyor? Birde işlemci soğutucusu çok bilmem ama bir tane önerebilirs misiniz acaba? Ayrıca hangi anakarta denediysem amamzondan getirtemiyorum galiba anakartlar hassas oldugu için.Türkiyeden o.c potansiyeli iyi olan ve dayanıklı olan bir anakart çnerir misiniz?BEnim aklımda gigabyte z97 gaming 7 var.Şimdiden sağolun.

Raidde kullanma sartiniz yok tabiki. Ayri ayri Kullanabilirsiniz. Fakat amazondan alicaksaniz hepsini vergiyi unutmayin. Misal 4790k 1100 tl civarina geliyor guncel kur ile. Türkiyeden almasi daha mantikli oluyor. Hava sogutma mi sivi sogutma mi tercih edersiniz ayriyetten? Bütçeniz ne kadar ?

• quote:

Raidde kullanma sartiniz yok tabiki. Ayri ayri Kullanabilirsiniz. Fakat amazondan alicaksaniz hepsini vergiyi unutmayin. Misal 4790k 1100 tl civarina geliyor guncel kur ile. Türkiyeden almasi daha mantikli oluyor. Hava sogutma mi sivi sogutma mi tercih edersiniz ayriyetten? Bütçeniz ne kadar ?
    Hocam 350 dolardan 900 civarı bir şey yapıyor diye biliyorum.Ayrıca bütün ürünlere toplam 150 dolar shipping tax ücreti uygulanıyor.Sadece işlemciyi alsaydım anlamsız olurdu ama hepsini birden alınca en az 2000 tl karda oluyorum.Soğutucu olarak hava sogutmayı tercih ederim.(zaten su soğutma bilmem)Fiyat olarak bi sınır yok hocam.
    350 dolar +%20 vergi var. 420 dolar yapiyor oda kargo haric. Hava sogutma olarak Noctua Nh D15 var. Fiyatı yuksek biraz ama baya iyidir. Sistem benimkiyle benzer olucak gibi simdiden hayirli olsun. Kasa olarak ne dusunuyorsunuz

• quote:

350 dolar +%20 vergi var. 420 dolar yapiyor oda kargo haric. Hava sogutma olarak Noctua Nh D15 var. Fiyatı yuksek biraz ama baya iyidir. Sistem benimkiyle benzer olucak gibi simdiden hayirli olsun. Kasa olarak ne dusunuyorsunuz
    Sağolun hocam.Kasa olarak elimde cooler master haf x 942 var zaten.%20 dediğiniz vergiyi zaten amazon bir sorun olmasın diye kendisi cekmiyor mu?Yoksa bir süre sonra geri ödenen paradan mı bahsediyorsunuz?
    Amazon onceden vergi olarak cekiyor. Fazla cekti ise sonra iade ediyor eksik ise kendisi ödüyor. anlayacaginiz 4790k burdan daha pahaliya geliyor

• quote:

Amazon onceden vergi olarak cekiyor. Fazla cekti ise sonra iade ediyor eksik ise kendisi ödüyor. anlayacaginiz 4790k burdan daha pahaliya geliyor
    Arkadaşlar getirteceklerimin yanında bir de cpu sogutucusu getirticem,noctua nh15 getirtecektim ama amazon kendisi satmıyormus yani baska bir satıcı satıyormus bu da bir sıkıntı cıkar diye vazgectim.Bende Cooler Master V8 GTS - High Performance CPU Cooler with Horizontal Vapor Chamber and 8 Heatpipes almaya karar verdim.Amazon kendisi satıyor.Sizce nasıl bir sogutucudur.Ayrıca gtx 980 ti olarak evganın sc modelini sectim.Cıkmıs ama gevurlar stoğu eritmiş.Sizce iki tercihimde yerinde mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertesacker123 -- 6 Haziran 2015; 16:07:49 >
    O sogutucunun performansini bilmiyorum ama o paraya sivi sogutma daha iyi olur corsair h100i ile ayni fiyatta neredeyse. Tabiki amazondan aldiginiz icin evga iyi bir tercih olucaktir. SC+ modeli olanini tercih edin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.