"Sıkça sorulan sorular" konusunda aradığım cevabı bulamadım. Oyuna yeni başlayacağım, Amazon.com'dan satın almayı düşünüyorum Diablo 3 + Reaper of Souls DLC kodunu. Arkadaşım UK serverinde oynuyor. Acaba Amazon.com'dan satılan keylerle sadece US serverlarında mı oynayabiliriz ? Yoksa istediğimiz bölgede oynayabilir miyiz ?
Oyunu bu şekilde satın alan varsa yardımcı olabilir mi ?
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum, sağolun.
İstediğiniz bölgede oynarsınız ama Türkiye den us veya asia servera bağlanınca uzaklıktan ötürü yüksek lag değerleri oluşuyor,avrupa en sağlıklısı.
ben diabloyu ilk çıktığında kutulu olarak buradan aldığımda yanlışlıkla asya server ında açmışım karakteri oynadım bayağı bi, sonra baktım millet eu server diyor oraya geçip kaldım.. ros çıktığında us battle.netten aldım kod olarak ve çıktığı ilk dakikalarda crusader ı merak ettiğim için asya serverı ile giriş yaptım ve bir baktım ki benim asyada açtığım ilk dh hala orada bekliyor garibim..
yani herhangi bir sıkıntı olmaz, istediğiniz serverda oynarsınız.. ama tabi @BARKU arkadaşımın da belirttiği gibi eu serverı bizim için en ideal olanı.
alırken server önemli değil istediğini seçip oynuyorsun